lordmystic 14.05.09 16:28
« Re: Dá se prodat?
No jelo nás tam víc, potkali jsme škarpu. Byli jsme jen potlučení nic vážného. Předem se lezlo ven, tam jeden zůstal a auto se zamklo a nešlo odemknout!!! Docela past, tam hořet tak je vymalováno... Otočka o 320 stupňů, jeden bok, pak druhej, prostě kolotoč hadr... Všichni říkají když to viděli že to byla z * klika NEBO - bezpečné robustní auto! Kloním se spíše tomu druhému, opravdu nám Mondeo zachránilo krky. -
lordmystic 14.05.09 15:30
« Dá se prodat?
Takže opravdu smutná událost:
A mám dotaz, nechá se toto prodat a případně za kolik a případně netušíte někdo jak kde a komu nejlépe?
Motor by měl být v pořádku, i když obušený chladič a to kolem. Je tam nová komplet spojka a dvouhmoťák, dva nové vstřikovače a dva zrepasované, interiér kromě ovládání rádia pod volantem v pořádku. U spolujezdce venku airbag, ostatní OK. Sedačky, vyhřívání sedaček, atd. OK.
Měl jsem takovou představu jestli by se to dalo udat za 20-40 tis. Kč, ale nemám představu, proto budu rád za každou radu a zkušenost...
Upřímnou soustrast přijímám také, pobušenej jsem ještě i teď a dost :(. -
"-- skrytý --" 14.05.09 14:07
« Re: zámek kufru
A nemá ho už náhodou? V posledním Autodieselu se ptá čerstvý majitel nového BMW 320d xDrive, jak tento vůz zajíždět. Také se zde zmiňuje o špatných zkušenostech s Mondeem, kde mu odešly vstřiky z nafty Shell. Ptá se na to v souvislosti s možným používáním aditiv do nafty, které BMW zakazuje. Dime nejmenuješ se Robert Michal?? -
superkutil 14.05.09 09:03
« Re: kontrolky ABS a ESP
S tím kódem u rádia je to zvláštní. Tuhle mi opravovali připojení HF k rádiu Ford Sony MP3, rádio vyndali, odpojili, po chvíli připojili a kód nevyžadovalo, normálně se rozjelo. Mechanik Forda na to koukal jak blázen, ale říkal, že u Forda je možné vše. >:D -
panther 13.05.09 19:48
« Re: kontrolky ABS a ESP
Jo dnes jsem to zjistil. Brzdovky mi taky nešly, klima , větrák, rádio atd. Ještě jednou jsem projel všechny pojistky a zrovna ta, co píšeš na brzd. světlo chyběla, asi jsem ji tam při tom kvaltu zapoměl dát. No a dodáním ty pojistky je vše OK !!!!, Akorát zadat kód rádia, jak se přeruší proud, tak to nehrá. -
DIM 13.05.09 15:58
« Re: zámek kufru
No díky, zatím jezdím pořád s 2,2 TDCi, takže ho budu potřebovat ! Řekni mi ještě : ten motor v Insignii 118 kw je fakt Fiat ? To mě teda moc důvěry nepřidalo !! A vůbec mi to při jízdě nepřipadalo zvukem jako common rail ale staré dobré TDi.
A taky mě překvapilo, že combi má kufr strašně utopený ! Z boku jsou mohutné kryty či co a nárazník je od samotné hrany kufru tak 30 cm ! Jako by ten zadní převis byl částečně zbytečný , je to jen mohutný nárazník ! -
cja 13.05.09 14:27
« Re: kontrolky ABS a ESP
panther: ne u Monda, ale zrovna teď mám stejný problém na 4 měsíce (nebo 5) starém Transitu - takže záruka - rozsvítilo se ESP a ABS a ještě kontolka oranžová (ozubené kolo s vykřičníkem uvnitř), teď jsem to předával servisu - nesvítily ani brzdovky, poprvé výměna pojistky, teď už na servis a budou řešit. Pravděpodobně čidlo. Takže asi bych řekl , že budeš taky muset do servisu, protože ti to odpojí jak ABS , tak ESP. Nevím jestli jsem ti pomohl, ale takovou mám zkušenost.