FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto cja

cja 18.11.09  20:35

« Re: Je libo tatarak?

krkovicka: :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.09  20:22

« Je libo tatarak?

kutil: Myslim, ze tohle neni spatne. Nejsem si jisty spotrebou, ale urcite bys dost usetril na gumach.
    Me osobne uz to dlouho vrta v hlave..

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 18.11.09  18:19

« Re: Drnčení závěsu pásu

Hm, teď jsem byl na chalupě v Jizerských horách a i bez sněhu jsem se s předohrabem po louce nemohl vyhrabat na silnici. Taky potřebuju výměnu za 4x4. Ale na MB finančně nedosáhnu. Takže hledám něco jiného, asi Forester. Nemáte nějaký tip? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 18.11.09  16:43

DIM: itinerář na jedna, ale není to ,bohužel, TAVERNA(to je o kousek vedle :-)), ale Táferna, jinak to není tak dlouho co jsi tady byl??
    No to Sněžné bych vynechal, pokud se jede na kole, je to trochu, na mě, do kopce,... před 20 kily to bylo v poho, ale teď už jenom rodinné vyjížďky a tak ... , takže pokud bys měl cestu a kolo nebo běžky by se vešly, tak dej vědět, třeba to ještě vydržíme. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 18.11.09  16:02

Jasně : Žďár, Nové Město, Medlov, Devět Skal, Sněžné, Dářko, Račín....no a poak Taverna u Malého Karlova Mostu.....pamatuju si ten itinerář ještě dobře ?? :-) Jo jo, to bylo Renaultů...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 18.11.09  15:43

DIM: no nevím jestli ty dva laufy rozchodím, ale co takhle na běžky, samo až napadne - po stopách Zlaté lyže?- nebo kolo a nějaký drobný okruh , aby mě to nezabilo? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 18.11.09  15:09

Díky za pozvání !! Já si troufnu i s dvoukolkou a to i v zimě , protože mám v zadu ty dva exhausty... Tak kde se srazíme ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.09  15:03

WD: tak to uz chybi jen cerny folie, 5 cm podlozky pod kola, trochu uriznout pruziny a dopredu poradny ram, mozna i dozadu >:D >:D
    Promin, ale :no: :no:
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 18.11.09  14:47

WIN: díky za osvětu, myslel jsem, že MB značí vše jinak, ale má u vyšších objemových označení jenom 3,0 l v naftě s různými výkony
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 18.11.09  14:45

DIM: přijeď pobejt, sníh zatím není , tak se sem i s tou předohrabovou 2kolovou raketou s dvěma hlavněma dohrabeš >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 18.11.09  14:35

Tak to pak jo, tady je každý z Vysočiny. A k té já mám vysloveně nostalgický vztah.....Verze sport má i kers ?? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 18.11.09  14:07

DIM: ž já jsem kluk z Vysočiny... :-) Počkej až s tím přijedu k našim na chatu... :-) Já jinak nemám offroada, mám verzi "sport"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 18.11.09  11:15

Wine, ty bydlíš někde na samotě u lesa, že potřebuješ takový gazík ??
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 18.11.09  09:10

sybokcz: těch pár rozdílů:
    CDI 200 - 1800 bar vstřikovacího tlaku a aktuátorové vstřikovače
    CDI 220 - 1800 bar vstřikovacího tlaku a piezovstřikovače
    CDI 250 - 2000 bar vstřikovacího tlaku a piezovstřikovače
    Myslém že biturbo má i 220 CDI, ostatně biturbo mají i všechny verze Sprinteru s tímto motorem (postaveno na bázi CDI 200)
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 18.11.09  09:06

ke: Jasně, máš pravdu, ale mě se líbí. Ostatní Mercedesy jsou moc usedlé a já jsem chtěl 4x4 a automat - to je dilema, které se tu také řešilo...
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 18.11.09  09:04

cja: díky, CDI 250 je čtyřválec ale dali 11% slevu na skladový vůz tak jsem bral 6válec. Jo, rozdíl ve spotřebě tam bude, ale prostě jsem neodolal, 165 kW a sametový běh podařeného 6válce...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.09  08:55

WD: nemuzu si pomoct, vyborny motor ve zbytecnem aute(obecne), ktere neni ani ryba, ani rak. Ale kazdy to vidi jinak. Tak at ta "nekompromisni dalnicni kroska" jezdi. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto sybokcz

sybokcz 18.11.09  08:51

250CDI - vychazi z klasicke 2.1 (stejny motor jako v 200CDI, 220CDI), jen ma dve turba a par vylepseni navic.
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 18.11.09  08:02

WIN: už se těšíme, jinak gratulace k novému vozu ;-) a ta 250CDI to je taky 3,0 l ? Takže ta úspora by byla zanedbatelná.
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 17.11.09  22:21

Kutil: 250 CDI ještě nezačali nabízet, tam bude spotřeba lepší. Já doufám že když se nepojede na doraz tak to bude žrát jakžtakž rozumné litry, čekám tak 7,5 až 8 litrů. Budu referovat, příští pátek mi bude dovezen.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…