FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 05.12.09  19:58

« Re: Autonavigace

Zkoušel jsem mp3 přes aux, ale zvuk nic moc, cd mp3 mi to nebere. Navíc třeba mptrojka přes ten aux se musí ovládat ručně, třeba posun na další skladbu.
    Jinak rádio se mi líbí tohle [odkaz]
    ale nemá rds a to je dost takový nedostatek, zvlášť když cena je dost vysoká. V ceně není ani tv anténa. Výhoda by byla, že by to do auta pěkně zapadlo a bylo by to jako origoš. To ještě nevím, jestli by to fungovalo s ovládáním pod volantem...???
  • « 00 Reagovat !

foto panther

panther 05.12.09  17:13

« Re: je to OK ?

r.v. 2007 TDCi ,ale předposlední typ. Jak ale dochlazovat po dvou km je to studený!
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 05.12.09  16:06

co máš za model Mondea? u nového bych se tomu nedivil, ale bude to asi nějaké dochlazování
  • « 00 Reagovat !

foto panther

panther 05.12.09  12:09

??? nikdo neví?
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 05.12.09  12:02

Štve mě, že to Ford Sony sice žere MP3, ale má jen AUX vstup a nemá ani USB ani čtečku SDHC karet. Ty MP3 CD už se dnes nepoužívají a mají malou kapacitu. Tak používám MP3 na SDHC kartě v navigaci s FM modulátorem, ale zvuk není nejlepší (problém naladit frskvenci, kde by nebyla žádná stanice). Teď mě napadlo, že bych mohl propojit navigaci a AUX a bylo by to lepší.

Taky jsem zjistil docela velký problém přenosných navigací a to je to, že neumí navigovat v tunelu. Zabudované umí sledovat rychlost vozu a někeré i změnu pohybu z natočení volantu. TomTom při ztrátě signálu pokračuje dál nezměněnou rychlostí a sleduje trasu. Garmin při ztrátě signálu vyhodí hlášku přes celou obrazovku a mapa je v háji. A tunelů stále přibývá. ;-\

DIM: S tím Eonem a Convers bych byl skeptický, standart CAN bus je ještě hodně nedokonalý. Dej vědět, jak jsi dopadl.
  • 00 Reagovat !

foto panther

panther 05.12.09  09:51

« je to OK ?

Je normální že po ujetí jen cca 2 km zastavím a točí se ventilátor u chladiče. Než jsem otevřel vrata u garáže tak to přestalo.
  • « 00 Reagovat !

foto RADEK1

RADEK1 04.12.09  18:21

Když jste v tom inzerování . Nechtěl by někdo na jaře mé mondo 2005 . 2,2 tdci ? při prodeji bude mít najeto cca 150 tis.
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 04.12.09  18:16

Tak to mi sedet nebude, ja mam jeste predfaceliftovany model, takze radio hranate...ja chtel puvodne taky to Sony, ale oni tam meli skladovku se slusnou slevou, s CD6000 a bez cekani, tak sem si rekl ze du do toho :-)
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 04.12.09  13:16

....a nebo i když se porouchá, tak pořád vypadá , jako že jede !!! Geniální :-)

Mě to MP3 žere, má to i USB a bluethoot.....Do novějšího Focuse je to myslím stejné.

Nicméně je to zatím samozřejmě předčasné, ale čím dál tím víc fakt uvažuju o tom eononovi s canbusem..... Jen by mě zajímalo, jestli bude schopen taky generovat údaje na Ford Convers +.
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 04.12.09  12:27

DIM: jo ten reklamní slogan si pamatuji velmi dobře !!! >:D A je pravdivý !!! A když auto stojí tak se nemůže porouchat, taky pravda !!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 04.12.09  12:22

dim: ja bych ho mozna bral, ale mam Fikuse, tak nevim esli to pasne...uz me to jejich CD6000 co mi tam dali, docela stve, dyt to nezere ani mp3 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 04.12.09  11:42

Win:to bych si nedovolil a přes komp to jde dost špatně, TDI? služební - trestat, předváděj občas páni důležití zvláštní divadlo na českých silnicích ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 04.12.09  10:20

To se ti to vytahuje na embéčka na Slovensku. Šetří naftu, protože ji kupují za tvrdou měnu. Přijeď si to rozdat s pořádným autem, které vypadá, že je v pohybu i když stojí !! To je totiž jedna z jeho nejužitečnějších vlastností ....

Mně pořád více vrtá hlavou ten Eonon. Kdyby se to tak dalo někde vidět....... Pak bych vám někomu mohl střelit rádio SONY . Kdo má zájem ??
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 03.12.09  21:33

cja: Win byl na Slovensku a už má najeto 2850 km. V servise jsem nebyl, vše je tak jak má být.
    Musím se přiznat, dnes jsem byl zlým hochem a vytrestal jsem několik služebních Oktávií Té dé íí.
    Moc se stydím ale udělalo mi to tak nějak dobře. Tk mne nekamenuj... >:D :-) :*)
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 03.12.09  20:00

Směřuje to k univerzální jednotce s dotykovým displayem obsahující navigaci, palubní počítač, rádio, TV, handsfree, MP3 přehrávač, DivX přehrávač, monitor pro přední a zadní kameru, klimatizaci atd.

Je otázkou, kolik na tom ale budou chtít výrobci aut vytřískat a za jak moc luxusní to budou považovat. Klasickou ukázkou je stupidní chování Forda s displayem Convers, který dává jen do nejvyšších modelů a přitom rozdíl cen normálního a barevného displaye je při ceně auta zanedbatelný.
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 03.12.09  19:34

Kutil: hm, možná to bude cesta a myslím, že by to bylo velmi realistické, ale kam se bude ubírat trend v navi ...?
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 03.12.09  19:32

no pokud má servis zadara, tak se to nevylučuje... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 03.12.09  18:22

cja: A co, kdyz ma servis zadara ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 03.12.09  17:52

• « 00 Reagovat !

foto cja

cja 03.12.09  17:16

no ale to je nějaká herní konzole ala Playstation >:D

A co Win: co jezdí tím Me2dem, tak nějak nemá čas, že by byl pořád v servisu??? >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…