FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto Moik

Moik 08.12.09  19:40

« Re: Autonavigace

Dime, za 7000Kč si dneska pořídíš značkový notebook 10" který je rozhodně lépe provedený, než toto. A značky těch rádií jsou jen samolepky, to je asi jasné, typů bude jen pár. Proto navrhuju počkat, až to bude stát pod 5000, bude to cena k uvažování...

edit: to rádio Sony bych od tebe zvažoval :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Cico

Čičo 08.12.09  16:55

Tak ono príjem na pohybujúcu sa anténu by asi nebol bohvieaký u žiadnej značky...
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 08.12.09  14:02

[odkaz]

Ten EONON na mě působí lépe.....ale neviděl jsem ani jeden. Spíše mě zarazilo, že tam už předem v návštěvní knize varují před tím, že rádio není tady to hlavní a že tedy nehraje nic moc a že je potřeba mít alespoň aktivní anténu atd. Taky že za rychlosti větší než 20 km/h už není TV použitelná, pokud si člověk nepořídí nějaký duální systém antén..... Tak pokud je to univerzální upozornění pro všechny, tak jsem zase trochu polevil :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Moik

Moik 08.12.09  13:18

www.auknet.cz
    Je to možno vidět v Budějicích, tady jsem vybíral já.

Nekoupil jsem to havně proto, že TV, kameru a DVD nepotřebuju, nebylo to hezky provedený - jako grafika a UI celkově a hlavně proto, že IMO neumí na convers+ kreslit křižovatky, což po zkušenosti na minulém autě považuju za největší výhodu vestavěných navigací.

Na youtube se dá zahlídnout, že to umí psát na convers+ názvy rádiových stanic, aspoň, ale asi jen některé modely.
  • « 00 Reagovat !

foto Moik

Moik 08.12.09  13:17

zase
  • « 00 Reagovat !

foto Moik

Moik 08.12.09  13:13

2x
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 08.12.09  11:29

[odkaz]

Akorát že staré rádio je v podstatě neprodejné. Nové stojí u dealera 25 tis kč ( Sony MP3, 6xCD...) !!!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 07.12.09  21:21

Dim: tak si ho konečně pořiď a dáš vědět ;-) Který model Tě zajímá?
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 07.12.09  11:08

impaler: Hm, myslím, že u TomTom je vidět ten náskok ve vývoji. Garmin má sice výhodu, že má celoživotní záruku, turistickou TOPO mapu, výborné HW provedení a bohaté grafické provedení, ale TomTom nemá HW také špatný a hlavně je uživatelsky mnohem lépe provedený. Navíc má MapShare, IQ routes, pravidelné aktualizace 4x ročně (ty jsou ale placené 9,95 €/čtvrtletí. Ale vše je dostupné na hlavní obrazovce, není třeba nikam klikat.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 07.12.09  10:00

.....a najděte už konečně někoho, kdo má toho EONONA !!!! :-) Mě to láká pořád více ......
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 07.12.09  09:59

MIO signál ztratí a pak jej zase objeví, a plynule naviguje dál.....

USB vstup mám a to je fakt dobrá věc. Už žádné cédéčka všude v každé skříňce. A můžu mít s sebou plno různé muziky, i takové, které bych normálně na CD nevypaloval....
  • « 00 Reagovat !

foto impaler

impaler 07.12.09  09:10

Ja myslim, ze se spis ukazuje, ze TomTom je skvela vec. :-) Protoze ja tohle opravdu neresim uz od roku 2005, i ty uvadis, ze TT to proste umi.
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 06.12.09  22:25

Tak to nechápu. No nic, ukazuje se, že propojení vestavěné navigace s rychloměrem auta je skvělá věc. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 06.12.09  21:17

Fakt, vyzkouseno v rakouskych a "hrvatskych" tunelech, dokonce navigace dorazila na konec tunelu o dost pozdeji, pac tam bylo zvyseni povolene rychlosti a ja pak jel rychleji...a byla to taky 2010, ale tusim ze .1
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 06.12.09  17:47

Dong1: To je divný, byl jsem s CN 2010.20 v Norimberku a tam jsem stál na červenou pod železničním viaduktem no a než padla zelená, tak navigace nahlásila ztrátu signálu a já neviděl na mapu. Tak jsem odmáčkl OK a navigace mě poslala do špatné ulice, protože navigace snad po obnovení signálu začala trasu znovu vypočítávat a já nevěděl, kam jet.
  • « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 06.12.09  13:03

Kutil:
    Ano, je to tam i na volant, celé jsem to nečetl, nejvíc mě ale zarazilo to rds, to už je dnes samozřejmost a u tak drahého rádia bych to očekával. Jenže ani ty dražší s podporou windows to nemají uvedené. Ty levnější čínské to mají všechny, zase není možnost ovládání pod volantem :no: :yes:

Mptrojku nepoužívám, zklamal mě ten zvuk, rozsah a volume, takže jen cd a pohodlně se ovládá. Taky bych ho ale klidně oželel, pokud by byla možnost usb nebo karty, ale bez ztráty kvality.
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 05.12.09  21:10

kutil: garmin hlasi v tunelu hlasku jen s ceskymi mapami (Atlas Czech). S evropskymi (City navigator Europe) pokracoval dal nemennou rychlosti jako ten tomtom.
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 05.12.09  20:59

« Re: je to OK ?

kočkovitá šelma: bude to nejspíše nastavení vedoucí paradoxně k chlazení motoru ale teplý vzduch se vede do kabiny aby bylo rychleji dosaženo zahřátí posádky... Tak to vidím já. Zduř.
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 05.12.09  20:21

štíreček1: s tím ovládáním MP3 mám stejný problém, ale mám univerzální držák a tak MP3 strkám do držáku. Ale samozřejmě ovládání z rádia by bylo lepší. Je škoda, že USB a čtečka SDHC není už standard. CD bych výměnou klidně oželel.

U popisu toho Eonu je přímo uvedeno: Nechybí ani možnost připojení originálního ovládání na volantu.

• « 00 Reagovat !

foto cja

cja 05.12.09  20:07

« Re: je to OK ?

co na to říct? studený to asi bude, ale na planetě Ford je všechno možný, měl jsem předchozí model 2x a tohohle jsem si nikdy nevšiml, víc říci neumím -... u nového modelu, by mě nic už nepřekvapilo
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…