FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
DIM 08.12.09 14:02
« Re: Autonavigace
[odkaz]
Ten EONON na mě působí lépe.....ale neviděl jsem ani jeden. Spíše mě zarazilo, že tam už předem v návštěvní knize varují před tím, že rádio není tady to hlavní a že tedy nehraje nic moc a že je potřeba mít alespoň aktivní anténu atd. Taky že za rychlosti větší než 20 km/h už není TV použitelná, pokud si člověk nepořídí nějaký duální systém antén..... Tak pokud je to univerzální upozornění pro všechny, tak jsem zase trochu polevil :-) -
Moik 08.12.09 13:18
www.auknet.cz
Je to možno vidět v Budějicích, tady jsem vybíral já.
Nekoupil jsem to havně proto, že TV, kameru a DVD nepotřebuju, nebylo to hezky provedený - jako grafika a UI celkově a hlavně proto, že IMO neumí na convers+ kreslit křižovatky, což po zkušenosti na minulém autě považuju za největší výhodu vestavěných navigací.
Na youtube se dá zahlídnout, že to umí psát na convers+ názvy rádiových stanic, aspoň, ale asi jen některé modely. -
superkutil 07.12.09 11:08
impaler: Hm, myslím, že u TomTom je vidět ten náskok ve vývoji. Garmin má sice výhodu, že má celoživotní záruku, turistickou TOPO mapu, výborné HW provedení a bohaté grafické provedení, ale TomTom nemá HW také špatný a hlavně je uživatelsky mnohem lépe provedený. Navíc má MapShare, IQ routes, pravidelné aktualizace 4x ročně (ty jsou ale placené 9,95 €/čtvrtletí. Ale vše je dostupné na hlavní obrazovce, není třeba nikam klikat. -
superkutil 06.12.09 17:47
Dong1: To je divný, byl jsem s CN 2010.20 v Norimberku a tam jsem stál na červenou pod železničním viaduktem no a než padla zelená, tak navigace nahlásila ztrátu signálu a já neviděl na mapu. Tak jsem odmáčkl OK a navigace mě poslala do špatné ulice, protože navigace snad po obnovení signálu začala trasu znovu vypočítávat a já nevěděl, kam jet. -
štíreček1 06.12.09 13:03
Kutil:
Ano, je to tam i na volant, celé jsem to nečetl, nejvíc mě ale zarazilo to rds, to už je dnes samozřejmost a u tak drahého rádia bych to očekával. Jenže ani ty dražší s podporou windows to nemají uvedené. Ty levnější čínské to mají všechny, zase není možnost ovládání pod volantem :no: :yes:
Mptrojku nepoužívám, zklamal mě ten zvuk, rozsah a volume, takže jen cd a pohodlně se ovládá. Taky bych ho ale klidně oželel, pokud by byla možnost usb nebo karty, ale bez ztráty kvality. -
superkutil 05.12.09 20:21
štíreček1: s tím ovládáním MP3 mám stejný problém, ale mám univerzální držák a tak MP3 strkám do držáku. Ale samozřejmě ovládání z rádia by bylo lepší. Je škoda, že USB a čtečka SDHC není už standard. CD bych výměnou klidně oželel.
U popisu toho Eonu je přímo uvedeno: Nechybí ani možnost připojení originálního ovládání na volantu.

edit: to rádio Sony bych od tebe zvažoval :-)