FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 27.01.10  15:30

« Re: Zamrzlá nafta .

VIFičte!! Oba ! A hned ! A já jedu totálně zablokovat někam dopravu , ať je všem jasné, že VIF v zácpě jim je v podstatě stejně k ničemu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 27.01.10  15:29

Ja dnes rano pri startu -14st. a cestou -19st. bez problemu (teda az na tu kosu v aute, ohralo se to az po 10-15km) Tankoval jsem v pondeli plnou, Vervu bez aditiv. Cestou sem videl asi 3 auta co nejela.
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 27.01.10  15:15

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.10  15:14

Kutil, VIF test: jde ale o letni test letnich aditiv, test zimnich prave v Autodieslu probiha. Pry nekde na Ostravsku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 27.01.10  14:42

JEŠTĚ JEDNOU tady někdo napíše VIF tak ho navždy vyloučím z tohoto vlákna !!!!!!! Alespoň do té doby , než bude ten VIF někde k dostání a já přestanu po ránu zastavovat provoz ..... Konec hlášení.
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 27.01.10  14:33

Mám nádobku asi 6litrů, ale do Alp a zpět to nestačilo.

Tady je ten test VIF [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 27.01.10  14:21

Tak tady zase nádobka pro mě úplně stačí, naliju tam jedno to velké balení 3 l. Neředím.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.10  13:45

Kutil: na svetla nestrikam, nemam cim ;-) . Neni nad mokrou houbu. Ale i tak mam malo >:D Peginy mely nadrzky vetsi :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 27.01.10  13:14

ke: proč myslíš, že jsem udělal SPDS? Protože jinak jsem díky ostřiku xenonů byl stále na dně nádržky.

DIM: Když je to studené, tak to moc nehoním, vetšinou 2300-2500ot. a 3000ot. překonávám až na 6ku. :-)

A pokud jde o VIF, tak tuhle byl na webu srovnávací test a VIF byť nejlevnější, tak byl nejlepší a splňoval všechny požadavky s rezervou. Na rozdíl od ostatních, které nesplňovaly co slibovaly (jako naši politici). >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.10  12:27

.... posledni tyden v unoru Heilligenblut/Grossglockner. Ted si ale vlastne vzpominam, ze v lete na motce jsem tam zadny ledovec dosazitelny standartnim lyzarem nevidel ;-\

Fordka: nejak mi prijde mala nadobka ostrikovacu. Sice se to samo ozve, kdyz uz dochazi voda, ale dolevam prakticky obden... :no:
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 27.01.10  12:05

Ja ja, selbstverstendlich, z.b. Dachstein ??
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.10  11:55

A ona ti rekne: no jo, ale..... ;-)
    VIF si teda predame na ledovci. Na ty otacky pri rozjizdeni se schvalne po praci kouknu. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 27.01.10  11:43

Na podzim jsem koupil nové Mondeo !! :-)

tady to jsem tam dal :
    [odkaz]

Jenže se to tam má nalít když je kolem nuly :-)

KE :

Pojedu za pár týdnů na lyže do Osterreichu, tak se stavím !!! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.10  11:39

Jedno skoro plne nacate zimni VIF mam v aute, 2. plne v garazi. Pokud budes mit cestu pres CB, pripadne pres Linec.... ;-) Co jsi odpovedel zime, kdyz se zeptala, co jsi delal na podzim? >:D Vim, mas sve zvyklosti, ja ale prave taky.
  • 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 27.01.10  11:30

« Zamrzlá nafta .

Já už bych tam - proti všem svým zvyklostem - už to aditivum VIF tak rád nalil !!!! Jenže nikde není.... A taky už tam teď jedno aditivum mám .... a VERVU a trochu AGIPU Dieseltech do -26 stejně mi to zastavuje......

3 tisíce otáček přece není zase tak moc, při řazení 2-3 a nebo 3-4 se k nim člověk na chvíli dostane běžně, zvláště při vjezdu na dálnici nebo na čtyřproudovku. Zvláště když je to tak studené tak je podle mě horší to podtáčet , při vyšších otáčkách to lépe maže, nejede to tak na sílu a rychleji se to zahřeje. Samoźřejmě nemluvím o červeném poli ale kolem 3 tisíc se to občas pohybuje, to jo.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.10  11:11

« Re: Prodej Mondeo

ole: odsat co pujde a dolit...... A delsi streka.
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 27.01.10  10:50

-22, start bez problémů, ale opět jsem netopil - zatuhlá chladicí kapalina v topení. Bohužel nemám kdy ji vyměnit, dolít do expanzky není kam (je na max.).
  • « 00 Reagovat !

foto pepe-krakora

pepe krakora 27.01.10  10:33

Ahoj. Dneska ráno Tuhaň u Mělníka -22 na teploměru, asi 5-6 sec. žhavení, 2 otáčky motoru, naskočil, trošku zakolísal volnoběh, pk se to srovnalo, chvíli traktor a pak paráda, krásně pravidelnej běh. Půl nádrže Vervy, tankovaný v pá 22.1., s VIF. Dojel jsem 35 km do práce úplně bez problémů. Zlatý Mondeo, jak mě sere s tím klepáním vstřiků na volnoběh, tak tohle je paráda.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.10  10:33

Dime ty 3000 ot. si ja osobne snad ani hlidat nemusim >:D
    170 km/h nejezdim denne. Mas diesel, nebo? Podle me to nema smysl zvlast tocit, zvlast u 2,2 pada M krivka rychle dolu.......

Na motorce jo, to je takovy lepsi volnobeh ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 27.01.10  10:12

Chjcete mě naštvat , že jo !! :-) Já dneska v Ostravě -23 na teploměru , žhavení dlouhé, start napoprvé !!! :-) Jenže co myslíte ?? Měl jsem to zas : po 5 minutách normální jízdy, když už to začínalo i topit při cca 100km/h najednou škubnutí které jsem spojkou ještě vychytil, ale nouzový režim, který nepustil přes 3 000 ot. a za chvilinku už zase obvyklá písnička : motor se po pár sekundách jízdy zastavil, vypnutím zapalování se smaže hláška ENGINE MALFUNCTION, normálně to šlo nastartovat, ale za pár sekund jízdy znovu ..... pak jsem to nechal pár minut na volnoběh u pumpy stát, trochu jsem to zkoušel tůrovat a jak jsem dal více než 3 tis, tak nouzák . Takže jsem vyjel, hlídal si ty otáčky a za chvíli už se dalo jet normálně. Fakt je, že v centru už bylo jen -18.

K Benzině dovezli včera odpoledne arktickou naftu...jenže já mám úplně plnou nádrž !! Sháněl jsem VIF , NIKDE NENÍ !! Všechna diesel aditiva kam jsem se podíval i v supermarketech jsou pryč. Vždycky jediné prázdné místo na regálu . Pak jsem sehnal nějaký poslední LIQUID MOLLY Aditivum přímo proti zamrzání nafty, ale jak vidíte, nepomohlo. Je fakt, že to balení bylo na 50 litrů a já měl v nádrži plnou - čili přes 60 litrů. A taky jsem to lil už do plné nádrže, takže promíchání jen krátkou jízdou nemuselo být ideální.

Co ten filtr DELPHI ?? WINEEEE!!!??? HELP ! :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…