FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
štíreček1 27.01.10 17:54
« Re: Zamrzlá nafta .
Zimní jsem koupil na benzině už v létě za 190Kč.
DIM: někde to vygogluj, určitě něco najdeš. Někde měli nad pětset dopravu zdarma, to máš tři plechovky. Já mám plnou garáž a kdyby zítra přišly tropické vedra, mám i letní ;-) ;-)
Kutil: žhavení mi svítí jen při studeném motoru, dnes zhruba 5km jízda, pak zastávka a další start zhruba za hodinu a čtvrt už bez žhavení. -
superkutil 27.01.10 13:14
« Re: Zamrzlá nafta .
ke: proč myslíš, že jsem udělal SPDS? Protože jinak jsem díky ostřiku xenonů byl stále na dně nádržky.
DIM: Když je to studené, tak to moc nehoním, vetšinou 2300-2500ot. a 3000ot. překonávám až na 6ku. :-)
A pokud jde o VIF, tak tuhle byl na webu srovnávací test a VIF byť nejlevnější, tak byl nejlepší a splňoval všechny požadavky s rezervou. Na rozdíl od ostatních, které nesplňovaly co slibovaly (jako naši politici). >:D
Taky ten přehrávač nesežere všechny krtky a podobně, co sem někde posháněl. Nepotřebuju to řešit, tak se nenimrám v tom, co nehraje a proč, ale je jich dost. Mám hromadu takových pohádek pro děcka jako .avi a některé jdou bez zvuku, jiné bez obrazu a tak. Některé v pohodě. Má to přepínání 4:3 vs. 16:9 (nesnáším tlusťochy), ale už to třeba neumí přenést tuto změnu na druhý displej, a takové různé věci, co mě iritujou.