FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto impaler

impaler 29.01.10  09:37

« Re: Rádio s GPS atd.

DIM: nechcu ti kazit radost, ale na těch obrázcích je screen s procházením složek, který je ale nachlup totožný s tím, co zobrazuje náš přenosný DVD přehrávač Lenco, totiž celkem levný šmejd tuším ze Švajcu (jakože). Mě by to hned odradilo, je to takové to levné nedotažené. Dětem to neva, mně jo. Nevidíš celé názvy souborů (končí to dost brzy), neumí to myslím rotovat z konce složky na začátek a podobné zcela zbytečné a otravné problémy. Je fakt, že jinak ten přístroj funguje a že jediná viditelná spojitost je ten modrý screen. Ale bacha, je to nejspíš Čína jak má být.

Taky ten přehrávač nesežere všechny krtky a podobně, co sem někde posháněl. Nepotřebuju to řešit, tak se nenimrám v tom, co nehraje a proč, ale je jich dost. Mám hromadu takových pohádek pro děcka jako .avi a některé jdou bez zvuku, jiné bez obrazu a tak. Některé v pohodě. Má to přepínání 4:3 vs. 16:9 (nesnáším tlusťochy), ale už to třeba neumí přenést tuto změnu na druhý displej, a takové různé věci, co mě iritujou.
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 28.01.10  16:07

« Re: Prodej Mondeo

KRKOVIČKA: taky spokojenost a radlice jak na Titaniku už na novém naštěstí není

Kutil: nehučej ani v tomto rozměru, jsem na to dost háklivý a cesta na Tux mě přesvědčila, že lze udělat tichou širokou zimní gumu
  • 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 28.01.10  14:56

« Rádio s GPS atd.

Zdar lidi,

chci tady to rádio i s DVB-T , a minimální odběr je 10 kusů ! Takže sháním 9 dalších !! Tak se tady hlaste.

[odkaz]

P.S. Ti co mají VIF v garážích mohou výjimečně také.
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 28.01.10  13:25

Krkovicka: A nehučej ty Dunlop 3D? Teď jezdím Continental a nic moc. ale nevím zda za to může pneu nebo je moc těžký čumák.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.10  12:10

cja: Jo, ty jsou dobry. Mel jsem je na Oline a ve snehu me omezovala akorat ta predni radlice :-)
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 28.01.10  09:36

« Re: Zamrzlá nafta .

Ńo jo, když tohá má každý plnou garáž tak to nemůže být v regálech, to dá rozum ! :-) Ale dneska už jen minus 6 a jedu a jedu a jedu.....:-)
  • « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 27.01.10  17:54

Zimní jsem koupil na benzině už v létě za 190Kč.
    DIM: někde to vygogluj, určitě něco najdeš. Někde měli nad pětset dopravu zdarma, to máš tři plechovky. Já mám plnou garáž a kdyby zítra přišly tropické vedra, mám i letní ;-) ;-)

Kutil: žhavení mi svítí jen při studeném motoru, dnes zhruba 5km jízda, pak zastávka a další start zhruba za hodinu a čtvrt už bez žhavení.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.10  16:38

DIM: Benzina+ Nový Jičín Vifa zimního maji skladem. Cena 250,-Kč Jinak v Ostravě to prodává Auto Štangl, kupoval jsem ho v prodejně na Rudné, vedle prodejny Mercedes a US cars.
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 27.01.10  16:24

Dim: No prave a proto sem ja jel...i kdyz tech -19 uz me taky trochu nahanelo strach
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 27.01.10  16:09

Krkovička: Dunlop 3D 235/45/R17 - příjemná tichá fungující guma
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 27.01.10  15:33

Jenže u nás bylo, DONGU, více než 20 pod nulou, a to je asi velky rozdil,na teplomeru jsem měl -23.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 27.01.10  15:30

VIFičte!! Oba ! A hned ! A já jedu totálně zablokovat někam dopravu , ať je všem jasné, že VIF v zácpě jim je v podstatě stejně k ničemu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 27.01.10  15:29

Ja dnes rano pri startu -14st. a cestou -19st. bez problemu (teda az na tu kosu v aute, ohralo se to az po 10-15km) Tankoval jsem v pondeli plnou, Vervu bez aditiv. Cestou sem videl asi 3 auta co nejela.
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 27.01.10  15:15

>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.10  15:14

Kutil, VIF test: jde ale o letni test letnich aditiv, test zimnich prave v Autodieslu probiha. Pry nekde na Ostravsku >:D
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 27.01.10  14:42

JEŠTĚ JEDNOU tady někdo napíše VIF tak ho navždy vyloučím z tohoto vlákna !!!!!!! Alespoň do té doby , než bude ten VIF někde k dostání a já přestanu po ránu zastavovat provoz ..... Konec hlášení.
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 27.01.10  14:33

Mám nádobku asi 6litrů, ale do Alp a zpět to nestačilo.

Tady je ten test VIF [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 27.01.10  14:21

Tak tady zase nádobka pro mě úplně stačí, naliju tam jedno to velké balení 3 l. Neředím.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.10  13:45

Kutil: na svetla nestrikam, nemam cim ;-) . Neni nad mokrou houbu. Ale i tak mam malo >:D Peginy mely nadrzky vetsi :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 27.01.10  13:14

ke: proč myslíš, že jsem udělal SPDS? Protože jinak jsem díky ostřiku xenonů byl stále na dně nádržky.

DIM: Když je to studené, tak to moc nehoním, vetšinou 2300-2500ot. a 3000ot. překonávám až na 6ku. :-)

A pokud jde o VIF, tak tuhle byl na webu srovnávací test a VIF byť nejlevnější, tak byl nejlepší a splňoval všechny požadavky s rezervou. Na rozdíl od ostatních, které nesplňovaly co slibovaly (jako naši politici). >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…