FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
WinDiesel 01.02.10 09:49
« Re: Rádio s GPS atd.
S důvěrou v českou naftu jsem na tom stejně. Kvůli zemím jako jsme my zavedli výrobci vstřikovacích systémů a motorů termín WORLD FUEL, rozuměj nafta která stojí za h.o.v.n.o., rozuměj nafta která je k dostání v zemích třetího světa a v ČR... :no:
Můžeš mít platné normy a stejně máš WORLD FUEL, pokud žiješ v ČR. Ale ne pouze ČR má WORLD FUEL, překvapivě i Španělso má tento druh nafty a vyskytne se i v takových zemích, kde bys to nečekal. Hold norma je jedna věc a SKUTEČNOST neboli REALITA je věc druhá... -
cja 01.02.10 07:54
Win: dal jsem arktickou naftu, ale je mi jasné, že v nádrži čerpací stanice došlo k promísení se starší zásobou a ta filtrovatelnost nebude tak jak deklaroval prodejce, proto jsem tam poloviční dávku VIFu dal - je to sice špatně, ale tohle jsou české podmínky a já už na českou poctivost co se týká paliv nevěřím ani trochu a mám pocit, že by zimní VIF měl zlepšit filtrovatelnost o 5°C?? - ale díky Petře za upozornění, v Rakousku aditivum dávat nebudu -
DIM 29.01.10 11:27
impaler : ano, je to Čína , jako všechno. SONY co tam mám teď nečte vůbec žádné avi a na displej se vejdou tak akorát hodiny. Samozřejmě, že bych rád, kdyby se to bavilo s ovládači na volantu a především aby to bylo vidět na FORD Convers+ jako současné rádio. To ale nemůžu nikde zjistit protože neznám nikoho, kdo byto měl. Mě ale nejvíce láká ta navigace, protože mi vadí dráty přenosné a především adaptér je dlouhý a když řadím , tam mi trčí ze zásuvky přímo do prstů....
Jo, a UŽ HO MÁM !!!! MÁM VIF !!! SDA ZIMNÍ !!! Škoda, že taje. Já miluju zimu !! -
impaler 29.01.10 09:46
« Re: Prodej Mondeo
Kutil: až ty si koupíš subaru, tak to tam začnu číst taky (chvíli), abych se ujistil, že ani tato značka ani jakákoli jiná nedokáže naplnit tvoji duši klidem a mírem. Měl by ses živit jako kvalitář, akorát nevím, jestli by tvoje fabrika vyprodukovala někdy něco, co by prošlo až do prodeje. Fakt se zamysli. Nevymýšlej odpověď, proč máš pravdu s hučením, rumplováním, topením, spotřebou, zatíkáním, čímkoli. Zamysli se, jestli je všechno v pořádku, když nedokážeš ani jeden týden nevymýšlet, co tě na tom autě s-e-r-e. To nesouvisí s fiestou ani renaultem. Nejspíš proto, že s nima zas tolik nejezdíš. Jinak si troufám říct, že by taky šly brečet do kouta. -
impaler 29.01.10 09:37
DIM: nechcu ti kazit radost, ale na těch obrázcích je screen s procházením složek, který je ale nachlup totožný s tím, co zobrazuje náš přenosný DVD přehrávač Lenco, totiž celkem levný šmejd tuším ze Švajcu (jakože). Mě by to hned odradilo, je to takové to levné nedotažené. Dětem to neva, mně jo. Nevidíš celé názvy souborů (končí to dost brzy), neumí to myslím rotovat z konce složky na začátek a podobné zcela zbytečné a otravné problémy. Je fakt, že jinak ten přístroj funguje a že jediná viditelná spojitost je ten modrý screen. Ale bacha, je to nejspíš Čína jak má být.
Taky ten přehrávač nesežere všechny krtky a podobně, co sem někde posháněl. Nepotřebuju to řešit, tak se nenimrám v tom, co nehraje a proč, ale je jich dost. Mám hromadu takových pohádek pro děcka jako .avi a některé jdou bez zvuku, jiné bez obrazu a tak. Některé v pohodě. Má to přepínání 4:3 vs. 16:9 (nesnáším tlusťochy), ale už to třeba neumí přenést tuto změnu na druhý displej, a takové různé věci, co mě iritujou. -
štíreček1 27.01.10 17:54
« Re: Zamrzlá nafta .
Zimní jsem koupil na benzině už v létě za 190Kč.
DIM: někde to vygogluj, určitě něco najdeš. Někde měli nad pětset dopravu zdarma, to máš tři plechovky. Já mám plnou garáž a kdyby zítra přišly tropické vedra, mám i letní ;-) ;-)
Kutil: žhavení mi svítí jen při studeném motoru, dnes zhruba 5km jízda, pak zastávka a další start zhruba za hodinu a čtvrt už bez žhavení.