FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
-
superkutil 14.02.10 10:34
« Re: Zlomeny ventil na meranie tlaku
Ahojky, tak mi odešlo vyhřívání i u druhé sedačky. Naštěstí 10dnů před koncem záruky. To to neumí Ford udělat nebo kde je problém? Kamarád má vyhřívání v Golfu a neodchází. A navíc když nikdo nesedí na sedačce spolujezdce, tak sedačka netopí i když je zapnutá. :yes: -
cja 12.02.10 17:03
ono to bylo v nějakém paketu a ze začátku tvrdili, že je to jak u S-Maxe - že to měří čidla u ABS, kdybych věděl ,že jsou čidla v pneu, tak to nechci a klidně se přetahovat budu - je to jejich chyba, tak ať se starají, vstřiky taky svádějí na českou naftu, tak je potřeba trochu je potrápit a 8t Kč není zas tak málo, aby je člověk dával při každé výměně gum, možná to potom nechám přes IDS vyřadit z nabídky na displeji a bude klid -
killerhammer 12.02.10 16:42
vidis, sami vedia, ze sa to lame >:D
mne to tiez 2x povedali v servise, ze som to mal ulomene, ale natahovat sa s nimi, ze kto ma pravdu, nema zmysel 8-s
inac, je to totalna zbytocnost ak nemas run-flat, pretoze, to ci mas alebo nemas defekt zistis na klasickych gumach rychlo aj sam >:D -
cja 12.02.10 16:35
nestalo se mi to sice, ale když jsem řešil zimní kola, tak jsem chtěl stejně jako na letních dát měření tlaku - odradila mě cena a náznak servisního technika , že se to časem ulomí ve ventilu a musí se koupit nový - takže na zimní sadě to nemám a budu čekat co to udělá na letní sadě - pokud to bude v záruce a ulomí to mechanik na servise, tak je to nechám vyřešit za jejich peníze - oni sice tvrdí, že to FMC neuzná, ale klidně nechám sundat kola a pošlu je do FMC p. Vošickému ať mi ukáží, jak to demontují a dají tam novou sadu pneu -
killerhammer 12.02.10 16:18
ja som tiez zalomil uz dva. mam ford mondeo 2.5T kombi. lamu sa tesne pod tlakovym ventilom. vyzera to na nejaky problem materialu a jeho odolnosti v case 8-s dalsia vec, ze su drahe ako slak, tusim skoro 70eur jeden ;-\ -
superkutil 09.02.10 14:43
« Re: Přední maska
Asi to mám nižší, ale já narážím přední dolní lištou na které je chromovaná lišta. Když narazím zástěrkama, tak už je pozdě. Většinou se zavěsím za spodek přední masky a pak když chci vyjet, tak musím shánět lidi, kteří mi předek nadzvednou. Kamarád, který má Renault Scenic, tak takové problémy nemá, má totiž přední masku dole s gumovou lištou a ta se neničí.