FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto cja

cja 15.02.10  12:34

« Re: Zlomeny ventil na meranie tlaku

DIM: při výměně - neláme se , ale ukroutí při demontáži - typicky výměna pneu - máš je tam taky? - tak se připrav , že tak 2 roky a kupuješ nové - toť zkušenost několika majitelů, kteří také naletěli
  • 00 Reagovat !

foto peter934

peter934 15.02.10  12:02

« ot.

Jedna otazocka. Do aktualneho mondea sa dava, alebo daval, aj motor 2,0 tdci 96kW? To sa tam este daval stary motor? Na mobile.de sa ich pomerne dost predava. Nemalo by byť teraz 103kW? Alebo ake su rozdiely medzi tymito dvoma, pripadne aj spolahlivost. Dakujem.
  • 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 15.02.10  11:40

« Mondeo v Kutilovském testu :-)

[odkaz]

Kutile, oni to rozebrali do šroubečku !! To je jako ty , skoro !!
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 15.02.10  11:24

A když se ten ventil ulomí, tak se stane co ? Pochopil jsem dobře, že vzduch v pneumatice zůstane ? ?:-) Kdy se to láme ?? Při výměně gum ?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.02.10  09:01

Sedačky ford nevyrábí, jen je nakupuje jako každý jiný evropský výrobce, řekl bych že v Čechách s velmi vysokou pravděpodobností >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 14.02.10  15:41

Asi tvrdý kolena ... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 14.02.10  10:59

>:D Tentokrát mi odešlo u řidiče. U spolujezdce před rokem. :-) A v obou případech odešel jen sedák.
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 14.02.10  10:48

Kutil: netahej do auta tolik ženských, všechny ty polohy a vibrace nemůžou dělat sedačkám dobře... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 14.02.10  10:34

Ahojky, tak mi odešlo vyhřívání i u druhé sedačky. Naštěstí 10dnů před koncem záruky. To to neumí Ford udělat nebo kde je problém? Kamarád má vyhřívání v Golfu a neodchází. A navíc když nikdo nesedí na sedačce spolujezdce, tak sedačka netopí i když je zapnutá. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 14.02.10  09:33

Petrko: vidíš to mně minulo - asi už nemohl vydržet přetlak reklamací vstřiků na minulé generaci ;-) no a bez ventilu se žít dá - po záruce
  • « 00 Reagovat !

foto Petrko

Petrko 12.02.10  22:19

cja zdar chlape neblázni Vošickému nic neposílej ten už je snad u peugeotu ne? Jinak já to na mondeu nemám ale kamoš co má explorera tak už ulámal všechny čtyři.
  • « 00 Reagovat !

foto Petrko

Petrko 12.02.10  22:18

cja zdar chlape neblázni Vošickému nic neposílej ten už je snad u peugeotu ne?
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 12.02.10  17:03

ono to bylo v nějakém paketu a ze začátku tvrdili, že je to jak u S-Maxe - že to měří čidla u ABS, kdybych věděl ,že jsou čidla v pneu, tak to nechci a klidně se přetahovat budu - je to jejich chyba, tak ať se starají, vstřiky taky svádějí na českou naftu, tak je potřeba trochu je potrápit a 8t Kč není zas tak málo, aby je člověk dával při každé výměně gum, možná to potom nechám přes IDS vyřadit z nabídky na displeji a bude klid
  • « 00 Reagovat !

foto killerhammer

killerhammer 12.02.10  16:42

vidis, sami vedia, ze sa to lame >:D
    mne to tiez 2x povedali v servise, ze som to mal ulomene, ale natahovat sa s nimi, ze kto ma pravdu, nema zmysel 8-s
    inac, je to totalna zbytocnost ak nemas run-flat, pretoze, to ci mas alebo nemas defekt zistis na klasickych gumach rychlo aj sam >:D
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 12.02.10  16:35

nestalo se mi to sice, ale když jsem řešil zimní kola, tak jsem chtěl stejně jako na letních dát měření tlaku - odradila mě cena a náznak servisního technika , že se to časem ulomí ve ventilu a musí se koupit nový - takže na zimní sadě to nemám a budu čekat co to udělá na letní sadě - pokud to bude v záruce a ulomí to mechanik na servise, tak je to nechám vyřešit za jejich peníze - oni sice tvrdí, že to FMC neuzná, ale klidně nechám sundat kola a pošlu je do FMC p. Vošickému ať mi ukáží, jak to demontují a dají tam novou sadu pneu
  • « 00 Reagovat !

foto killerhammer

killerhammer 12.02.10  16:18

ja som tiez zalomil uz dva. mam ford mondeo 2.5T kombi. lamu sa tesne pod tlakovym ventilom. vyzera to na nejaky problem materialu a jeho odolnosti v case 8-s dalsia vec, ze su drahe ako slak, tusim skoro 70eur jeden ;-\
  • 00 Reagovat !

foto dudo321

dudo321 12.02.10  15:49

« Zlomeny ventil na meranie tlaku

Kolega mi hovoril ze sa mu podarilo zlomit uz druhy ventil na kolese. Ma system na monitorovanie tlaku. Stalo sa to este niekomu? Este som o niecom takom nepocul.
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 10.02.10  15:24

« Re: Přední maska

WinDiesel: Třeba ne, míval jsem firemní BMW a žádné problémy nebyly. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 09.02.10  16:27

DIM: jo jo, Gazík dnem nedře... >:D Můj názor je že nestojí o tolik více ale nabízí o dost více, zatím se nedá mluvit o žádné chybičce ani mušce... Ale Kutilovi by se jistě něco stalo... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 09.02.10  15:20

Jo , gumový spodek nárazníku je určitě praktičtější.....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…