superkutil 14.02.10 10:34
« Re: Zlomeny ventil na meranie tlaku
Ahojky, tak mi odešlo vyhřívání i u druhé sedačky. Naštěstí 10dnů před koncem záruky. To to neumí Ford udělat nebo kde je problém? Kamarád má vyhřívání v Golfu a neodchází. A navíc když nikdo nesedí na sedačce spolujezdce, tak sedačka netopí i když je zapnutá. :yes: -
cja 12.02.10 17:03
« Re: Zlomeny ventil na meranie tlaku
ono to bylo v nějakém paketu a ze začátku tvrdili, že je to jak u S-Maxe - že to měří čidla u ABS, kdybych věděl ,že jsou čidla v pneu, tak to nechci a klidně se přetahovat budu - je to jejich chyba, tak ať se starají, vstřiky taky svádějí na českou naftu, tak je potřeba trochu je potrápit a 8t Kč není zas tak málo, aby je člověk dával při každé výměně gum, možná to potom nechám přes IDS vyřadit z nabídky na displeji a bude klid -
killerhammer 12.02.10 16:42
« Re: Zlomeny ventil na meranie tlaku
vidis, sami vedia, ze sa to lame >:D
mne to tiez 2x povedali v servise, ze som to mal ulomene, ale natahovat sa s nimi, ze kto ma pravdu, nema zmysel 8-s
inac, je to totalna zbytocnost ak nemas run-flat, pretoze, to ci mas alebo nemas defekt zistis na klasickych gumach rychlo aj sam >:D -
cja 12.02.10 16:35
« Re: Zlomeny ventil na meranie tlaku
nestalo se mi to sice, ale když jsem řešil zimní kola, tak jsem chtěl stejně jako na letních dát měření tlaku - odradila mě cena a náznak servisního technika , že se to časem ulomí ve ventilu a musí se koupit nový - takže na zimní sadě to nemám a budu čekat co to udělá na letní sadě - pokud to bude v záruce a ulomí to mechanik na servise, tak je to nechám vyřešit za jejich peníze - oni sice tvrdí, že to FMC neuzná, ale klidně nechám sundat kola a pošlu je do FMC p. Vošickému ať mi ukáží, jak to demontují a dají tam novou sadu pneu -
killerhammer 12.02.10 16:18
« Re: Zlomeny ventil na meranie tlaku
ja som tiez zalomil uz dva. mam ford mondeo 2.5T kombi. lamu sa tesne pod tlakovym ventilom. vyzera to na nejaky problem materialu a jeho odolnosti v case 8-s dalsia vec, ze su drahe ako slak, tusim skoro 70eur jeden ;-\