FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
sybokcz 16.02.10 13:04
« Re: ot.
103kW by mela byt evoluce 100kW DW10, ne? Stejne tak 96kw pro automat S-Maxu, Galaxy a Mondea Mk. IV. To, ze se delala tahle verze i s manualem nevim, je to mozne, ze pouze pro nektere trhy a pravdepodobne z danovych duvodu. U nas jsem si temer jiste, ze se nenabizela. -
cja 15.02.10 14:18
« Re: Zlomeny ventil na meranie tlaku
DIM: taky jsem to navrhoval, ale oni demontují - až mě to bude čekat, tak je taky upozorním a klidně to budu řešit i nepříjemnou cestou - to, že jim to zarezne a potom se ukroutí - to není můj problém, jsou si toho vědomi, protože u zimních kol mně na to sami upozornili, proto je na zimních kolech taky nemám - navíc to fakt , pokud člověk nemá runflat, nemá žádný smysl - to jsou ty pakety :no: -
DIM 15.02.10 13:38
Mám je tam, protože to byl nějaký paket s ventilovanými sedačkami nebo s čím, takže mám v kolech ty čidla tlaku taky, ale teď na zimních ne , takže až dám zpět 17" letní......tak budu apelovat na pneuservisáky, že to šroubují na vlastní nebezpečí.....Ale ventilky se snad při montáži nedemontují, ne ? To jako myslíte když se vypouští vzduch před demontáží ? Tak tam vrazím sirku ( starý dobrý recept z dětství ( a ono se to vypustí. Pomalu, Ale vypustí. -
superkutil 15.02.10 12:46
« Re: Mondeo v Kutilovském testu :-)
V tomhle obdivuji Američany, dělají sice zastaralá auta, ale když vidím co vydrží, tak tam by evropské auto neujelo ani 100km. Proč automobilky vypouští technickou špičku, když je poruchová a nespolehlivá. V tomto směru jsem nepřítelem neuvážené honby vpřed. Spolehlivost je pro mne důležitější jak moderní technologie. :-)
A jak praví stará lidová moudrost: V jednoduchosti je síla! -
-
superkutil 14.02.10 10:34
Ahojky, tak mi odešlo vyhřívání i u druhé sedačky. Naštěstí 10dnů před koncem záruky. To to neumí Ford udělat nebo kde je problém? Kamarád má vyhřívání v Golfu a neodchází. A navíc když nikdo nesedí na sedačce spolujezdce, tak sedačka netopí i když je zapnutá. :yes: