FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
superkutil 30.04.10 16:21
« Re: Aditivum VIF
Hele, jak se vám líbí nový uzávěr VIF? Mě to teda dost s.e.r.e! Blbě se to otvírá, hlavně v zimě se zmrzlýma rukama, odměrka je menší jak u starého víčka a taky to, že zmenšili objem a cenu nechali stejnou jim zrovna dobrou reklamu nedělá. A nevím proč, ale u nového balení mám pořád plechovku zvenku od obsahu. Buď to někde pod uzávěrem prosakuje nebo teče to dvoudílné víčko. :no:
Zastávám zásadu, že do toho co funguje se nemá vrtat a vymýšlet pitomosti. -
superkutil 28.04.10 10:08
« Re: Vrzání vozu
Dong1: O těch Fábiích jsem to už slyšel. >:D Ve firmě pro kterou dělám je cca 20 Oktávek a v pohodě. Asi měli štěstí při výběru. ;-) Jinak když jsem měl mříž, tak se mi osvědčilo všechny plochy na kterých docházelo k pohybu, polepit kobercem (Kovralem). To zamezilo drnčení a skřípání. Ale drnčení přímo drátků mříže to nezabránilo.
WinDiesel: Můžeme se na někdy domluvit a sejít. :-) -
Dong1 27.04.10 20:05
« Re: Všem to jezdí ??
Jo kdyby to jezdilo...ono teda jezdi, ale po servisu brzd se mi nepravidlene ozyva pri brzdeni zajimavy zvuk. Jako by nekde neco o neco drhlo, dokonce se povedlo predvest pred technikem, tak sem objednany na 4.5.. Uvidime na co prijdou, ze s tim provedli.
Kutil: Minuly tyden jsem jel ve sluzebni Octe TDI (asi 2 roky stara) a vzadu vrzala pekne i bez mrize :-) ...a o firemni Fabii II s mrizi ani nemluvim, to se neda (a to nemluvim o trakturku pod kapotou - 3 valci TDi) -
superkutil 27.04.10 20:00
« Vrzání vozu
DIM: Dají se ty klouby nějak promazat nebo pomůže až bude pršet a podvozek se umeje? Mimo vrzání se objevuje ještě vzadu vpravo bouchání. Nedokážu ale určit, co to je. Taky při otevření kufru se ozve zvuk jako kdyby něco ve dveřích kufru bylo volné a běhalo. V zimě zase hrozně vzadu pískalo, ale to stačilo namazat zámek zadních sedadel. :yes: Ještě že je alespoň pryč DPH přepážka! To byl zdroj největšího skřípání. Přitom třeba ve firemních Oktávkách DPH mříže nevržou.
Něco je ale s tím motorem, propadání plynu se zhoršuje a tuhle dokonce při přeřazení na 2ku motor chcípnul. Prostě po přeřazení a puštění plynu se vypnul a nereagoval na plyn. A tak auto zastavilo. Kdysi mi od Forda tvrdili, že když si motor myslí, že je motor v nějakém neočekávaném režimu, tak vypne přívod paliva. Tak jsem při předjíždění autobusu v zastávce zůstal stát v protisměru. -
DIM 27.04.10 14:54
« Všem to jezdí ??
Tady to úplně usnulo !! Copak už jsme společně vychytali všechny závady ?? A nebo když už máme ten desetitisící příspěvek obsazený, a Lord už obdržel výhru, tak to tady ztratilo na atraktivitě ?? Tak honem , dejte sem nějaký problém !! :-)
Tak já dám téma : beru teď naftu u AGIPU, ten jejich vylepšený diesel. Nenašel jste někdo nějaké objektivní info k tomu, jestli to opravdu za něco stojí ?? Má smysl do toho ještě lít nějaké WIF aditivum ?? jinak jsem zjistil , že zapnutá klimatizace dá zátahu motoru v nízkých otáčkách docela zabrat.....