FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
cja 05.06.10 20:03
« Re: Provozní hmotnost
štíreček1: tak jak píšeš je to snad podle nové metodiky a opravdu tam bylo zmíněno 75 kg řidič - četli jsme asi stejnou informaci
Kutil: add tažné - požíval jsem Brink a oddělával pořád a nic se nevyžvejkalo a dodnes to kolegovi na autě chodí, na další auta jsem dával již Bosal a ten stál s montáží asi 15 t, a žádný problém jsem s bajonetem neměl -
oleowr1 04.06.10 20:25
« Re: Ventilátory chlazení
windiesel: ten můj mechanik je vynikající na mechanické práce a karosařinu, diagnostiku si koupil, aby šel s dobou. Nepouští se do věcí, kterým nerozumí a když něco doporučí tak to většinou fachčí. Říkal, že mu moc nejdou kšefty a bude spíš dělat veterány. Právě dodělal Ford Mustang z 1964, 3,3l a má ho na veteránských značkách, jinak dělal Renault 8, 1000MB, Renault 4CV.... kód P1342 jsem našel na googlu, v jeho manualu kódy s B-čkem na začátku taky nebyly. -
oleowr1 04.06.10 16:59
windiesel: tak jsem byl u dalšího známého, má nějaký diagnostický kufřík s NB, prý za to dal 100tis., říkal, že je to značka ATEL? Vůbec to nedal z ruky :-) Klimatizace vykazuje chybu B1342: ECU Is Defective.
Ještě nevím, kde ta ECU je, jestli za kastlíkem před spolujezdcem? Zkontroloval bych ještě konektory a dráty a pak buď do fordu pro novou, nebo mi doporučil jednoho kutila, který se zabývá opravami ŘJ a pár už mu jich opravil. -
oleowr1 04.06.10 14:13
« Re: Koule na autě s odpočtem DPH.
kutil: koukám do "osvědčení o registraci" a mám tam u 2,0TDCi nejvyšší hmotnost přívěsu - 1800kg/750kg, nejvyšší povolenou hmotnost 2165kg,ale povolenou hm. soupravy 3495kg (ikdyž teoreticky by měla být 3965kg. Takže s plným přívěsem nesmím plně naložit auto... -
cja 04.06.10 13:55
« Re: Koule na autě s odpočtem DPH.
Kutil: myslíš jako kvůli mýtu?? Mám tam tažné taky, auto na odpočet - řešilo se to několikrát , že potom člověk bude spadat do skupiny nákladních aut do 5 tun , ale zatím není nic jasné a navíc musí vyřešit - legislativně, že když vlek netáhneš, tak zkrátka nejsi nad 3,5(4,2?)tuny. Navíc kouli máš demontovatelnou, tak snad ty kamery na dálnicích by to měli umět zaznamenat. Navíc mám Transita, tahá vlek 750kg a zatím nic řešeno není, takže bych byl snad zatím v klidu. Stejně s tím teď nic nenaděláš. Pokud ty peníze budou chtít, tak je z tebe stejně vytáhnou. -
oleowr1 04.06.10 13:49
DIM: klima má asi svoji svoji ŘJ, před časem mi ji v Dankaru chtěli měnit (prý by to stálo 7tis.), protože klima furt jela a nakonec to bylo slepené relátko....
Windiesel: díky za nabídku, stavil bych se, ale Praha je pro karviňáka trochu z ruky, jedu tam sice v pondělí (a byl jsem včera), ale služebním autem. Kód závady neznám, zkusím ještě zajet za dalším mechanikem a zjistit kód, ale vůbec mi to nevychází časově... -
oleowr1 04.06.10 09:02
Větráky na chladiči se točí furt (i při studeném motoru), klima (manuál) jde zapnout/vypnout a normálně klimatizuje...
Měl jsem auto u kámoše na diagnostice - chyba v ECU klimatizace. Je to garážista a víc s tím udělat neumí. Kolik taková sranda může stát, dá se to sehnat někde na vrakáči? Nevíte někdo kde ta ECU v autě je? -
Slavek-TDM 03.06.10 20:09
« Re: Zámek dveří
Tak ona to zas takova vyhra neni. Bracha ma plastaka 300D se sto kilowatama a v automatu. Je to mrcha lina a tu a tam plesnivi. Ale verim tomu, ze za malo penez bude jeste jezdit hodne dlouho, pokud ho rez nesezere uplne... Jo a na zimu je uplne napikacu. :-)
(kdyz neco nevim tak se zeptam strycka google - [odkaz] )