FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 11.06.10  10:44

« Re: Nevypíná chladič

Ventilátor na chladiči může běžet úplně nezávisle na čemkoliv, pokud teplota překročí nějakou mez. Může se třeba také zapnout až po tom, co zastavíš , vystoupíš a zamkneš.....

VÍTĚZNÝNAFTO ( WINDIESEL ) : mně neurazíš !! To jsi technik, ...........ty kedlubno ? Dávali zadarmo skvělý notebook ACER k tomu GLK nebo jenom hrací konzoli ? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 11.06.10  08:12

« Re: Opotřebení pneu Pirelli

štíreček1: nejsem černoch s tlustými zlatými řetězi !!!!!!! >:D
  • 00 Reagovat !

foto panther

panther 11.06.10  07:34

« Nevypíná chladič

Někdy po vypnutí motoru stále běží ventilátor chlazení. Několik minut to vydržím,čekám a nic. Někdy pomůže, když opět zapnu zapalování, které v zápětí vypnu a ono se podaří i vypnout ten zatracený ventilátor. Blbne to termostat na chladiči? dík
  • « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 10.06.10  21:34

Prachy jsou taky kulaté i hranaté, tak proč ne kola na čtyřkolce >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 10.06.10  17:12

DIM: ticho už buď, šišatý Kuželi !!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 10.06.10  15:20

....asi jako hranol s kulatým designem !!
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 10.06.10  15:13

DIM: Hranatý design není hranaté kolo. Ty Obyčejný lide. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 10.06.10  15:09

Já čtu jasně : kola s hranatým designem !!! :-)

Jyrkova škola, slíbíme kulaté kolo ale kdyby se to v průzkumech nelíbilo, tak budeme podporovat třeba i hranaté kola - v provedení Marťaňy.

Nicméně ten předozadní diferenciál by to být mohl.....
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 10.06.10  14:21

DIM: KUTIL: Ale no tak, chlapi, nikde tam o hranatých kolech nepíšu... Překrucovat, to je Jyrkovo oblíbená činnost. Abych Vám taky nehledal v příspěvcích hnidy.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 10.06.10  13:26

WinDiesel: Taky jsi mě dostal s těmi hranatými koly. No, ono mít místo 17" hned 19" na 4x4, to může dělat problémy.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 10.06.10  13:17

Tajk je to, Wine, jasné !!! To bude těmi hranatými koly :-) Kde jsi na to sehnal gumy ?? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 10.06.10  12:33

Kutil: Zajímavý názor. Mno, u GLK si můžeš objednat subverzi SPORT (nebo tak nějak) a nebo o 2 cm zvýšenou verzi OFFROAD. A já jsem víceméně silniční rider, takže se mi zalíbila vezre sport.
    Mám 19 palcová alukola, s hranatým designem, opravdu moc pěkná, a skutečně, vpředu jsou užší a vyšší a vzadu širší a nižší. Tvoje teorie má hlavu a patu.
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 10.06.10  12:23

Hele chlapy, já nevím jak u Vás, ale tady v Praze už na rodilého Pražáka skoro nenarazíš! To jsou lidi z Ústí, Liberce, Ostravy, Brna, Moravy, Slovenska, Polska, Ukrajiny, Ruska. A pražáci prchají do středočeského kraje nebo ještě dál. Občas těm Moravákům vůbec nerozumím.

Já sám mám předky z jihočeského kraje a postupně rodina putovala přes Veselí, Benešov, Hvězdonice, Říčany do Prahy. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 10.06.10  11:01

Jenže kdo ví, jestli to platí i pro česko-slovensko-moravsko-jihlavsko-pražs… komunitu ...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 10.06.10  08:49

WinDiesel: To nezní moc dobře, tos tam měl tuhle divnou kombinaci z výroby? 4x4 by měly mít všude stejná kola, jinak právě dochází k uzavírání diferenciálů a obrušování kol. Máš i vzadu uzávěrku diferenciálu? Měl by jsi mít na všech kolech 235/60 R17. V podstatě od té doby, co se používá ESP by jsi měl mít všechna kola stejná a jde jak o průměr, tak jeho dynamickou změnu. Pokud se ti bude průměr kol měnit nebo bude u jednotlivých kol rozdílný, tak se ti stále zapíná ESP a možná i elektronická uzávěrka diferenciálů a to by se projevilo zvýšenou teplotou brzd a obroušením pneu.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 09.06.10  21:46

Ou, tak to byl hod mimo výseč. :-O

No to jsem si neuvědomil...
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 09.06.10  18:05

rst: Hele nešahej mi na týpky z Vysočiny !!!!! Vysočina, to je pro nás, místní rodáky, S V A T Á V Ě C !!!!!
    To je jako kdybys urážel Skota z Highlands !!! Pokud je Jezevec z Vysočiny, je to Horák jako já a tím pádem můj člověk... :yes: >:D
    Nakonec, kdo, když ne Jezevec, SESTŘELIL JYRKU !!!!!!!! A Bobo už mám taky rád, hodná holka, moc hodná !!! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 09.06.10  18:00

DIM: my zme hochu ti praví Pražáci (ti z Moravy, to jsou ti Slováci co došli až do Práglu), ja su narozený na straně české, ségra na straně moravské a zhnusený příbuzní sa odstěhovali zpátkem z Jihlavy do Hluku... (a do ticha)
    Pravdou je, ovšem, že manželka je nepravá Pražanda, teprvá její rodičové se přistěhováli do Práglu, takže manželka je nepravá-pravá Pražanda v prvej generácii.
    Takže, dyby zase někdo mňál něco protivá nám pravejm Pražákum, ale nakonec i proti nepravejm, vem to čert, bude mít tu čest potkat se se mnú !!!! >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.06.10  17:50

WinDiesel: ale takový jeden dědek odněkud z vysočiny, co si myslel, že po něm touží více než 5% lidí
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 09.06.10  17:43

Wine, ty séš, strécu, od Strážnice ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…