WinDiesel 10.06.10 12:33
« Re: Opotřebení pneu Pirelli
Kutil: Zajímavý názor. Mno, u GLK si můžeš objednat subverzi SPORT (nebo tak nějak) a nebo o 2 cm zvýšenou verzi OFFROAD. A já jsem víceméně silniční rider, takže se mi zalíbila vezre sport.
Mám 19 palcová alukola, s hranatým designem, opravdu moc pěkná, a skutečně, vpředu jsou užší a vyšší a vzadu širší a nižší. Tvoje teorie má hlavu a patu. -
superkutil 10.06.10 12:23
« Re: Opotřebení pneu Pirelli
Hele chlapy, já nevím jak u Vás, ale tady v Praze už na rodilého Pražáka skoro nenarazíš! To jsou lidi z Ústí, Liberce, Ostravy, Brna, Moravy, Slovenska, Polska, Ukrajiny, Ruska. A pražáci prchají do středočeského kraje nebo ještě dál. Občas těm Moravákům vůbec nerozumím.
Já sám mám předky z jihočeského kraje a postupně rodina putovala přes Veselí, Benešov, Hvězdonice, Říčany do Prahy. >:D -
superkutil 10.06.10 08:49
« Re: Opotřebení pneu Pirelli
WinDiesel: To nezní moc dobře, tos tam měl tuhle divnou kombinaci z výroby? 4x4 by měly mít všude stejná kola, jinak právě dochází k uzavírání diferenciálů a obrušování kol. Máš i vzadu uzávěrku diferenciálu? Měl by jsi mít na všech kolech 235/60 R17. V podstatě od té doby, co se používá ESP by jsi měl mít všechna kola stejná a jde jak o průměr, tak jeho dynamickou změnu. Pokud se ti bude průměr kol měnit nebo bude u jednotlivých kol rozdílný, tak se ti stále zapíná ESP a možná i elektronická uzávěrka diferenciálů a to by se projevilo zvýšenou teplotou brzd a obroušením pneu. -
WinDiesel 09.06.10 18:05
« Re: Opotřebení pneu Pirelli
rst: Hele nešahej mi na týpky z Vysočiny !!!!! Vysočina, to je pro nás, místní rodáky, S V A T Á V Ě C !!!!!
To je jako kdybys urážel Skota z Highlands !!! Pokud je Jezevec z Vysočiny, je to Horák jako já a tím pádem můj člověk... :yes: >:D
Nakonec, kdo, když ne Jezevec, SESTŘELIL JYRKU !!!!!!!! A Bobo už mám taky rád, hodná holka, moc hodná !!! >:D -
WinDiesel 09.06.10 18:00
« Re: Opotřebení pneu Pirelli
DIM: my zme hochu ti praví Pražáci (ti z Moravy, to jsou ti Slováci co došli až do Práglu), ja su narozený na straně české, ségra na straně moravské a zhnusený příbuzní sa odstěhovali zpátkem z Jihlavy do Hluku... (a do ticha)
Pravdou je, ovšem, že manželka je nepravá Pražanda, teprvá její rodičové se přistěhováli do Práglu, takže manželka je nepravá-pravá Pražanda v prvej generácii.
Takže, dyby zase někdo mňál něco protivá nám pravejm Pražákum, ale nakonec i proti nepravejm, vem to čert, bude mít tu čest potkat se se mnú !!!! >:D >:D >:D
VÍTĚZNÝNAFTO ( WINDIESEL ) : mně neurazíš !! To jsi technik, ...........ty kedlubno ? Dávali zadarmo skvělý notebook ACER k tomu GLK nebo jenom hrací konzoli ? :-)