FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
oleowr1 16.06.10 09:50
« Re: Nevypíná chladič
...tak, teď pro jistotu větráky nejedou vůbec... :no:
V pondělí jsem na vrakáči, zkoušel měnit ŘJ klimatizace (manuál, automatika má navíc čidlo u pravého kolene řidiče a víc zapojených pinů) je to modul, který se vybere ze středního panelu včetně čudlíků ventilátoru, topení, tlačítek vnitřního okruhu a A/C atd... Jsou v něm 2 dlouhé konektory (černý a bílý) a jeden asi napájecí nebo výkonový?! Větráky na chladiči se chovaly pořád stejně, t.j. najely po zapnutí zapalování. Přijel jsem domů, vyhodil relátko větráků a nechal to tak. Včera večer nasadím relátko a větráky se netočí!!! No jo, ale nezapnou se ani po zapnutí klimy a to by asi měly.
Dneska jedu za známým měnit vodní pumpu, nechám mu auto do pondělka, možná na něco přijde. -
superkutil 15.06.10 16:42
« Re: Tak už je zase v * 3kombinace
DIM: Náhodou, to křídlo má super profil a oproti staršímu Mondeu ho u tohohle do 100km/h vůbec nevnímáš. A víc z lásky k autu nejezdím. 3 kombinaci mi už 2x měnili a vždy chvíli vydržela a pak to zase začalo chrastit. Už mám najeto přes 100tis.km a je to znát. Tak doufám, že auto vydrží víc jak předchozí Mondeo, to se odporoučelo ve 145tis.km. -
štíreček1 14.06.10 17:58
« Re: Nafta z Polska
U nás dnes taky mají za 6,45 ve směnárně, tak to je nastejno. Tehdá jsem tankoval dál od hranic, možná kvůli čech... moravákům hned za čárou podražili. Ale kvůli naftu tam nejedu, když se mi zadaří nakoupit dobře euro, tak slováky mám za rohem a rakušáky za druhým ;-) Když je dobrý kurz, tak beru, to se neztratí a když jde ropa důle, tak to utratím za naftu. V Rakousku ceny paliv líp kopírují ropu, u nás to pořád drží nahoře ;-\