FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
oleowr1 16.06.10 09:50
« Re: Nevypíná chladič
...tak, teď pro jistotu větráky nejedou vůbec... :no:
V pondělí jsem na vrakáči, zkoušel měnit ŘJ klimatizace (manuál, automatika má navíc čidlo u pravého kolene řidiče a víc zapojených pinů) je to modul, který se vybere ze středního panelu včetně čudlíků ventilátoru, topení, tlačítek vnitřního okruhu a A/C atd... Jsou v něm 2 dlouhé konektory (černý a bílý) a jeden asi napájecí nebo výkonový?! Větráky na chladiči se chovaly pořád stejně, t.j. najely po zapnutí zapalování. Přijel jsem domů, vyhodil relátko větráků a nechal to tak. Včera večer nasadím relátko a větráky se netočí!!! No jo, ale nezapnou se ani po zapnutí klimy a to by asi měly.
Dneska jedu za známým měnit vodní pumpu, nechám mu auto do pondělka, možná na něco přijde. -
superkutil 15.06.10 16:42
« Re: Tak už je zase v * 3kombinace
DIM: Náhodou, to křídlo má super profil a oproti staršímu Mondeu ho u tohohle do 100km/h vůbec nevnímáš. A víc z lásky k autu nejezdím. 3 kombinaci mi už 2x měnili a vždy chvíli vydržela a pak to zase začalo chrastit. Už mám najeto přes 100tis.km a je to znát. Tak doufám, že auto vydrží víc jak předchozí Mondeo, to se odporoučelo ve 145tis.km.