FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 17.06.10  10:25

« Re: Nevypíná chladič

DIM: já bych fakt chtěl vidět, jak s tím autem ten Kutil jezdí.... Stává se mu to co nikomu jinému....
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 17.06.10  10:02

Jak může lité kolo prasknout ?? I když Kutilovi chytne i voda v chladiči.....
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 16.06.10  23:00

Nemáte někdo navíc jedno lité kolo na moje Mondeo [odkaz] jedno mi totiž podélně prasklo.

Na druhou stranu jsem měl při jízdě 80km/h na rezervní kolo spotřebu 4litry/100km.

Tak nic, už jsem objednal nové.
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 16.06.10  14:26

DIM: vodní pumpu měním, protože asi teče (ale ještě se to prověří, jestli to není někde jinde), dolívám tak 1-1,5l vody na 1000km.

WinDiesel: to se uvidí, jestli se začnou točit, vždycky začaly se zapnutím klimy...
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 16.06.10  11:57

oleowr1: větráky se začnou točit až to bude vyžadovat situace.....
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 16.06.10  11:01

Proč měníš tu vodní pumpu ??
  • 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 16.06.10  10:12

« Diagnostika FOCOM

Nemáte někdo zkušenost s diagnostikou FoCOM např. [odkaz] ?

Je mi jasné, že to neumí to co IDS, ale neúspěšné experimenty s ELM327 mně už nebaví.
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 16.06.10  09:50

...tak, teď pro jistotu větráky nejedou vůbec... :no:

V pondělí jsem na vrakáči, zkoušel měnit ŘJ klimatizace (manuál, automatika má navíc čidlo u pravého kolene řidiče a víc zapojených pinů) je to modul, který se vybere ze středního panelu včetně čudlíků ventilátoru, topení, tlačítek vnitřního okruhu a A/C atd... Jsou v něm 2 dlouhé konektory (černý a bílý) a jeden asi napájecí nebo výkonový?! Větráky na chladiči se chovaly pořád stejně, t.j. najely po zapnutí zapalování. Přijel jsem domů, vyhodil relátko větráků a nechal to tak. Včera večer nasadím relátko a větráky se netočí!!! No jo, ale nezapnou se ani po zapnutí klimy a to by asi měly.

Dneska jedu za známým měnit vodní pumpu, nechám mu auto do pondělka, možná na něco přijde.
  • 00 Reagovat !

foto cja

cja 16.06.10  07:42

« Dotaz

WinDiesel: Petře poslal jsem dotaz na SZ, abych tady nespamoval. Dík
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 15.06.10  20:31

« Re: Tak už je zase v * 3kombinace

Potřebuju 4x4 a tak Mondeo nepřichází v úvahu. A pokud bych kupoval znovu Ford, tak místo Mondea vezmu raději S-MAX. Kugu nechci a Maverick není v dieselu.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 15.06.10  17:53

Kup si nové Mondeo, mně nic neštěrká....
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 15.06.10  16:42

DIM: Náhodou, to křídlo má super profil a oproti staršímu Mondeu ho u tohohle do 100km/h vůbec nevnímáš. A víc z lásky k autu nejezdím. 3 kombinaci mi už 2x měnili a vždy chvíli vydržela a pak to zase začalo chrastit. Už mám najeto přes 100tis.km a je to znát. Tak doufám, že auto vydrží víc jak předchozí Mondeo, to se odporoučelo ve 145tis.km.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 15.06.10  16:04

A nechrastí Ti na střeše to přítlačné křídlo ?? Mimochodem to je první křídlo co vidím, které je na boční přítlak :-)
  • 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 15.06.10  15:47

« Tak už je zase v * 3kombinace

Tak už to při startování zase chrastí jak stará herka. Asi už ztrácí kompresi, protože už motor změknul, nechá si líbit víc a táhne už od volnoběhu. Bohužel už nemá takový tah. Ale dost uveze [odkaz] :-)
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 15.06.10  13:13

« Re: Nafta z Polska

Ja, ja, naturlich , echte Tiroller Alte Quelle ....

Ale já teď střádám u Agipu na karafu a dvě sklenice na červené víno.....
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 15.06.10  12:26

DIM: no jo, Ty máš Polsko a Slovensko za rohem, tak šup pro naftu do Rakous, třeba tam najdeš nějaký "zdroj"..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 15.06.10  10:52

WINE : je to jasné, bydlí v Pentagonu.....

Já jsem v polsku koupil akorát jahody a popínavé rostliny....jsou sice dražší, ale zase je to dál :-)
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 15.06.10  08:05

Slováky má za rohem, Rakušáky za druhým, a naftu kupuje v Polsku. To je na mě ňáký komplikovaný........... (-:
  • « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 14.06.10  20:55

Tak dobrá: Na dně, do dna.... >:D >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto RADEK1

RADEK1 14.06.10  19:34

Moraváku z hodonínska byl jsi přistižen, slovo ,,důle" by nikdo kdo není od nás nikdy nepoužil >:-[] :yes: :yes: :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…