FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
oleowr1 24.09.10 08:32
« Re: Hulení...
kutil: vsadím, že Ti vzadu bouchají tyčky od stabilizátoru, stačí vlézt pod auto (nemusíš celý od za zadním kolem pod nárazníkem se tam ruku prostrčit dá) chytit za tyčku a poprosit někoho ať autem propéruje, když ucítíš vůli je to tam :yes: Zadní tyčky jsem už měnil 2x, teď mi něco podobně kklepe vepředu, snad to nebude rameno ale zase jen tyčky. -
Vasik1 23.09.10 13:21
Nebyla to žádná věda, stačí povolit pár šroubů, za půl hodiny byl venku, půl hodiny pucování a montáž...v brožuře jak na to jsem to naštudoval teoreticky a už to jelo...když to dám na servis, tak to jsou minimálně dva dny bez auta a peníze v chuchli, jináč tedy s turbem do servisu jdu, zase taková kapacita nejsem :*) Jsem zvědav... -
superkutil 23.09.10 12:01
Tak mám najeto 110tis.km a dobrý. Jen vpravo vzadu něco bouchá na nerovnostech a nic nemůžu najít. No a taky to moc nejede. Ale to asi bude už stářím. Ale na pohodovou jízdu to stačí. Jo a mám jeden větší problém, vibrace v kolech. Někdy je to lepší, někdy horší, ale hodně se to klepe. Třeba při přidání plynu nebo při rovnoměrné jízdě. Při brždění je to dobrý. -
Vasik1 23.09.10 11:45
Tak my taky jezdíme, sice občas hulíme, ale už víme proč hulíme, takže to co nevidět opravíme:O)))Jinak jsem teď o víkendu rozebral startér, zase se nechtělo pastorku vyskakovat, zoubky na setrvačníku i pastorku jsou všechny na svém místě, tak jsem se jal čištění, celé to bylo zagyzděné prachem ze spojky, a v postatě se tomu pastorku ani nedivím, že se mu nechtělo vykouknout, vzal jsem do ruky čistič karburátorů, vyčistil...né tedy na 100% protože čističe bylo málo, ale tak aby to aspoň chvíli vydrželo.Ještě se na to v budoucnu jednou kouknu...no a to hulení, vyčištěním EGR ventilu se zlepšilo, ale nezmizelo trvale. Občas z výfuku vyletí uhelné sklady, a to znaméná že v olejové vaně je zase o trochu míň oleje >:-[] sfini turbovké začal chutnat olej...celá situace se již řeší, a brzy půjde žrout oleje na přetěsnění...grrrrr