FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 24.09.10  08:32

« Re: Hulení...

kutil: vsadím, že Ti vzadu bouchají tyčky od stabilizátoru, stačí vlézt pod auto (nemusíš celý od za zadním kolem pod nárazníkem se tam ruku prostrčit dá) chytit za tyčku a poprosit někoho ať autem propéruje, když ucítíš vůli je to tam :yes: Zadní tyčky jsem už měnil 2x, teď mi něco podobně kklepe vepředu, snad to nebude rameno ale zase jen tyčky.
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 24.09.10  08:25

Vasik1: startér se mi sekl od špon a pilin z rozpadlého dvouhmoťáku, magnetismus je potvora :-)
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 23.09.10  21:42

Lidi si věřej. kdo chce kam, pomozme mu tam. Čisté bio (MĚŘO) je bez daně podobně jako LPG, CNG, bioetanol apod. Superšetřílků bude vždycky dost a teď si můžou ještě hrát na zachránce světa, budou EKO.
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 23.09.10  19:40

Dneska jsem viděl další pumpu s BIO naftou. Ta minulá byla označena EKO. Ceny jsou někde mezi 24-26Kč. Asi jich bude přibývat. Rozesmála mne informace, že EKO nafta i když obsahuje 35% bionafty.
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 23.09.10  15:44

DIM: Aby si tady nakonec nezustal sam, jak se vsichni budou bat napsat ten prispevek :-)
    ...krome toho ani netusim kde u nas v okoli bio naftu maj, myslim ze nikde.
  • « 00 Reagovat !

foto Vasik1

Vasik1 23.09.10  13:21

Nebyla to žádná věda, stačí povolit pár šroubů, za půl hodiny byl venku, půl hodiny pucování a montáž...v brožuře jak na to jsem to naštudoval teoreticky a už to jelo...když to dám na servis, tak to jsou minimálně dva dny bez auta a peníze v chuchli, jináč tedy s turbem do servisu jdu, zase taková kapacita nejsem :*) Jsem zvědav...
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 23.09.10  12:30

Tak nepřidávej plyn !! Třeba se to klepe strachem......Jinak ta novější 2,2 co mám teď mi taky jako žádná raketa nepřipadá, dokonce mám subjektivně z výkonu možná i horší pocit....
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 23.09.10  12:01

Tak mám najeto 110tis.km a dobrý. Jen vpravo vzadu něco bouchá na nerovnostech a nic nemůžu najít. No a taky to moc nejede. Ale to asi bude už stářím. Ale na pohodovou jízdu to stačí. Jo a mám jeden větší problém, vibrace v kolech. Někdy je to lepší, někdy horší, ale hodně se to klepe. Třeba při přidání plynu nebo při rovnoměrné jízdě. Při brždění je to dobrý.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 23.09.10  12:00

Hmh, ještě že takové problémy zatím nemám a doufám že mít nebudu. Rozebírat auto v garáži není zrovna můj šálek........... slivovice.. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vasik1

Vasik1 23.09.10  11:45

Tak my taky jezdíme, sice občas hulíme, ale už víme proč hulíme, takže to co nevidět opravíme:O)))Jinak jsem teď o víkendu rozebral startér, zase se nechtělo pastorku vyskakovat, zoubky na setrvačníku i pastorku jsou všechny na svém místě, tak jsem se jal čištění, celé to bylo zagyzděné prachem ze spojky, a v postatě se tomu pastorku ani nedivím, že se mu nechtělo vykouknout, vzal jsem do ruky čistič karburátorů, vyčistil...né tedy na 100% protože čističe bylo málo, ale tak aby to aspoň chvíli vydrželo.Ještě se na to v budoucnu jednou kouknu...no a to hulení, vyčištěním EGR ventilu se zlepšilo, ale nezmizelo trvale. Občas z výfuku vyletí uhelné sklady, a to znaméná že v olejové vaně je zase o trochu míň oleje >:-[] sfini turbovké začal chutnat olej...celá situace se již řeší, a brzy půjde žrout oleje na přetěsnění...grrrrr
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 23.09.10  08:39

Srabi !!! :-) Tak to bude ten, který přidá příspěvek s číslem 10 800 . Moje rubrika = moje podmínky ! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 22.09.10  17:17

Hoši třeba ji tankujeme všichni, ani o tom nevíme >:-[] navíc mě by vyšla dráž, jako ta z benziny, takže se mnou kšeft taky nebude!
  • « 00 Reagovat !

foto Dong1

Dong1 22.09.10  15:33

DIM: Ja ne! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 22.09.10  15:15

Diskuze se zastavila, bo není co hanit ! já jezdím a jezdím, nekouří to, necuká, nekolísá, nechrastí,..jen rádio občas zamrzne, ale to není FORD. :-) Tak aby se to rozproudilo, tak vylosujeme někoho, kdo natankuje BIO naftu, ne ?? :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 22.09.10  14:55

Win: To já jen tak, diskuze se nějak zastavila - už ani ty vstřiky nejsou co bývaly. Jinak jak si Me2d chroupe českou naftu - nedělá se mu zle??? Jinak Petře nic ve zlém. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 21.09.10  16:15

cja: Ale no tak fuj, z něčeho takového přece nemohu mít radost !!!!!!!!!! :*)
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 21.09.10  14:58

Kutil: >:D doufám, že jsi nenatankoval, to by jsi Winovi udělal radost... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 20.09.10  14:38

Tak jsem včera narazil na EKO naftu, což je nafta s 35% bionafty.
  • « 00 Reagovat !

foto stirecek1

štíreček1 15.09.10  16:57

sem mu psal, že záleží na ceně >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto WinDiesel

WinDiesel 14.09.10  08:39

A kolik teda? >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…