« Autobazar AUTOIN
Doporucuji novy Autobazar Ford AUTO IN
Prodej refentských a předváděcích vozů značky Ford plná záruka 3 roky !!
Výkup vozidel za hotové
Výkup vozidel protiúčtem i “ojeté za ojeté”.
Prodej vozidel z předčasně ukončených leasingů
Adresa URL:
nebo
Mimo to tet probiha vyjímečná prodejní akce na posledni předváděcí a referentské vozy, převážně řady Mondeo, prodloužená záruka, převážně managerské vozy Ford Motor Company s.r.o., s úsporou až do 500 000,- Kč.
Akce trvá do 15. ledna 2006, nebo do vyprodání daných vozů.
Berte to jako dobry tip. -
"-- skrytý --" 16.12.05 11:21
Kamos si kupil fixu ktora ma lakovu napln. su v sirokem spektru farby skuste sa po nich pozriet. ukazoval mi co to dokaze a bol som uneseny. Jednoduche a ucinne. No a v skutocnosti pokial sa to neprestrieka tak to vzdy vydiet viac alebo menej. -
Barvu jsem vybral cervenou - proste se mi na tom libi.
Jinak korekcni tuzku mam taky a uz se parkrat vyplatila - napr. na destive dovolene mi udelal kaminek na dalnici hlubokou diru do strechy (anstesti na nenapadnem miste), takze provizorne zalakovat bylo jedine reseni jak se vyhnout korozi...
Tak mi nekdo odrel blatnik a to slo taky docela dobre zamaskovat - je stejne z plastu, tak slo jen o to, aby to nebylo moc napadne. -
« Re: Barva
Koupil jsem soupravu na opravu laku, je to takový lak na nehty , napřed řiďoučká barva, ve druhé ampulce lak........ Není to dokonalé, ale je to lepší než oprava " profíky ". Ti většinou místo rozleští na 20 ti násobek původního flíčku a pak ještě přestříkají zase s přesahem 250 %. Takže malá rýha je pak na přestříkání půl auta ..... Tím malým štětečkem můžeš piplat barvu fakt jenom do té rýhy a lakem taky nemusíš moc přetahovat.......tam už záleží jen na pokročilosti Alzheimera -)) V každém případě to je vždycky vidět :-(( -
impaler 12.12.05 11:37
« Barva
Taky platinum... >:D
Ovšem bral jsem auto z prodejny. Líbí, ale nejelegantnější se mi na mondeu zdá černá nebo jiná hodně tmavá. Což bych ale zase nebral kvůli špinění a bezpečnosti.
Ovšem ta zlatostříbrná asi často taky není vidět zrovna dobře.
Když jsme u toho, spravoval už někdo drobné úlomky laku nebo podpisy vandalů? Mám dírku vepředu (kamínkem) a 15 cm stopu po špendlíku nebo po čem na dveřích. Zvládnu sám? Co koupit? -
"-- skrytý --" 08.12.05 08:53
« Re: Re: Jeste dalsi postreh
Tak si myslim, ze uz je jasno - napadlo me udelat takovy mensi testik. Jako v aerodynamickem tunelu. Auto umyte - jizda po dalnici cca 20min s drobnym destem - a je jasno. Prolisy na predni kapote se staci presne k okrajum predniho skla, kde dale postupuji z boku zpetna zrcatka. Je videt jak se voda staci presne stejnym smerem na zrcatka a tam se ty kapicky vody roztristi. Od toho ty necistoty presne v mistech kolem zrcatka. Jinak paradoxne vsechny skla na aute celkem ciste, vyjma dveri na kufru (kombi) - totalne spinave -
"-- skrytý --" 07.12.05 10:46
« Jeste dalsi postreh
Urcite to neni subjektivni pocit - protoze v ostatnich autech (Octavia kombi I, Octavia II, Fabia kombi, Opel Vectra kombi) v kterych jsem minuly tyden jel, tento problem nebyl. Zrcatka a sklo u ridice a spolujezdce, je u Mondea neustale spinave od zaschle soli a necistot, to u ostatnich aut v takove mire neni. Nemyslim si, ze by to byl problem s vyhrivanymi zpetnymi zrcatky - u Octavie a Opelu jsou take - dokonce je mozne je nechat hrat permanentne - narozdil od Mondea - kde jsou zpetna zrcatka vyhrivana pouze v kombinaci s vyhrivanim predniho skla a to se po kratke dobe samo vypne. Jake s tim mate zkusenosti? Napr u Octavie kombi I - se bocni skla hned u zrcatek nespini vubec. Ma to souvislost s vnejsimi presahy karoserie, jejich zaobleni a skla?
Co se tyce sedacek: tez me v nich boli zada a i mou zenu co by spolujezdce.Jel jsem ve svagrovo Mondeu 2,2 TDCI asi pred mesicem kupovane ,sedacky v kombinaci latka a ted nevim myslim kozenka,jsou tvrdsi a rekl bych daleko lepsi nez ty moje.......zada mi z toho nebolela.
Xenony: taky me problikavaji
Predni sklo: myslim ze asi vsichni vite ze je pres nej o neco hure videt,hlavne v noci pri protijedoucich autech, a je velmi krehke, mam uz nekolik odstiplich kousku. :-(
jeste jeden poznatek k me jizde po dalnici: skoro celou cestu jsem ječl spolu s novou octavii kombi oznacenou TD cervene I.Byl jsem trochu konsternovany.....zaboha jsem ji nemohl ujet a ani ona me, tak jsme jeli spolu >:D .
No mysli ze to uz stacilo,zitra musim do servisu neco se mi vubec nelibi,jsem zvedav co mi reknou,dam vedet...Tak cau a Mondeu 3xzdar