FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.05  20:16

« Bez nadpisu

Kdyby to bylo jak pises,tedy vstrikovac v haji a oni ho pritahli,co se stane dal s "motorem" ajak to poznam.Zitra si pujdu auto vyzvednout tak nevim co jim mam rici a na co se zeptat.Jo a tankuji jen shel,to by me fakt krklo a hlavne skoro vzdy u stejnych pump uz leta s jinymi diesly
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.05  20:09

« Bez nadpisu

V zaruce to je aje ste dva roky bude.Servis Ford Hornat Plzen.Zadne problemy jsem zatim nezaznamenal.Akorat pri studenem startu chvilkove pazvuky ted to nekdy udelalo i nejaky pazvuk pri zhasnuti motoru jako vetrak nebo neco takoveho
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.05  20:04

« Nafta na motoru 2,2 TDCi (a 2,0 TDCi)

To: m.leky
    Nechci Tě strašit, ale pokud teče nafta ze vstřiku na motor (nadměrný přepad), bývá v háji vstřikovač (doufám že to není Tvůj případ). Přitáhnutí vstřiku a výměna hadičky nepomůžou.
    Jinak se to auto chová normálně, žádné obtížné starty nebo nenadálé chcípnutí motoru?
    V servise by Ti měli přeměřit množství přepadů ze všech vstřikovačů. Kde servisuješ a máš to v záruce?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.05  18:20

« Spineni bocnich skel

Ano je to asi jedina vec co me na tom aute stve - jsem opravdu nervozni kdyz spatne vidim prostor kolem sebe. Staci cca 40km na dalnici v rychlosti kolem 130km/h a muzu si znova cistit bocni okna :-(. Doufam, ze to v lete tolik nevadi - uvidime nebo spis neuvidime.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.05  17:16

« Re:

No, já jsem o tom nevěděl, ale teď, když o tom mluvíte, tak jsem si toho taky všiml. Díky :'-( ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.05  17:03

« Bez nadpisu

Naprosto chapu,jezdim tak jen vyjimecne a jen proto ze chci motor trochu protahnout ve vyssich rychlostech a otackach.Jo dnes jsem jeste sledoval zrcatka a okenko bocni.Jsou spinave opravdu rychle a velmi kvalitne :-( .Je to pomerne dosti neprijemne
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.05  16:26

« Re:

To nejezdim, jelikož mám strach. :-( Jenom jednou jsem jel 220, ale to byla jenom chvilka.
    Ahoj
    David
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.05  16:23

« Bez nadpisu

8 litru odpovida tech 160-170tachometrove ale kdyz pojedes 200 a vic tak to trochu vic poroste
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.05  16:21

« Bez nadpisu

tak mi ted volali ze servisu.Vypada to dobre.Pry vymenili hadicku a dotahli nejaky vstrik.Mam si pro to zajet.K te spotrebe ......jel jsem v podstate furt plnej plyn a byl opravdu silny protivitr,tezkej jsem moc nebyl.Buh ale vi kolik nafty se mi roztrikalo po motoru
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.05  15:49

« Re: spotreba

Myslím, že by to mělo být něco mezi nádrží a motorem, protože spotřebu přes 9 litrů si na dálnici snad ani nedovedu představit. Když jsem jel rychle (okolo 150 - 180) a závodil jsem s Passaty a předjížděl Octavie ;-) , tak jsem se držel okolo 8 litrů.
    Držím palce
    David
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.05  15:46

Tak tak ... :D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.12.05  15:35

« spotreba

Prave proto jsem to moc nechapal,jeste kdyz vim ze jsem jim zatim snadno ujizdel.Mozna ze s tim ma co do cineni moje navsteva servisu, kde mi rekli ze to co mi smrdi z motoru a obcas se i zakouri je nafta :-( .Tak jsem to tam nechal ,zitra si mam zavolat jak to s tim vypada.Totiz kdyz jsem dojel domu z tech Hranic tak se kourilo z motoru a hrozny smrad i do kabiny.V motoru to bylo jakesi postrikane a zrejme tedy naftou.Tak jsem zajel do servisu.Uvidime.Snad to nebude nic vazneho a muj milacek se brzo uzdravi, bude zase ve forme a natrhne Octavii vejfuk :D
  • « 00 Reagovat !

foto

27.12.05  12:12

2,2 má přece jen parametry proti Octávii trochu jinde......to jsi měl zataženou ruční brzdu ??
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.12.05  22:08

« spotreba

Cauky.Mam 2,2 TDCI akorat rok,najeto 28.000 Km.Co sen tyce spotreby myslim ze vsechny hodnoty co jste tu napsali jsou realne, a zalezi skutecne na stylu jizdy + samozrejme pocasi nalozeni atd.Vcera jsem jel po dalnici.V Hranicich jsem vzal plnou a v Plzni jsem po asi 410 km mel prazdno, no cca tolik kolik jsem mel pred natankovanim v Hranicich.Ani si nechci spocist to velke cislo v prepoctu na 100km.Ale je pravdea ze treba tuhle jsem jel trasu asi 60km dlouhou snazil se jet pomerne na spotrebu vysledek 5,1l/100 Km.
    Co se tyce sedacek: tez me v nich boli zada a i mou zenu co by spolujezdce.Jel jsem ve svagrovo Mondeu 2,2 TDCI asi pred mesicem kupovane ,sedacky v kombinaci latka a ted nevim myslim kozenka,jsou tvrdsi a rekl bych daleko lepsi nez ty moje.......zada mi z toho nebolela.
    Xenony: taky me problikavaji
    Predni sklo: myslim ze asi vsichni vite ze je pres nej o neco hure videt,hlavne v noci pri protijedoucich autech, a je velmi krehke, mam uz nekolik odstiplich kousku. :-(
    jeste jeden poznatek k me jizde po dalnici: skoro celou cestu jsem ječl spolu s novou octavii kombi oznacenou TD cervene I.Byl jsem trochu konsternovany.....zaboha jsem ji nemohl ujet a ani ona me, tak jsme jeli spolu >:D .
    No mysli ze to uz stacilo,zitra musim do servisu neco se mi vubec nelibi,jsem zvedav co mi reknou,dam vedet...Tak cau a Mondeu 3xzdar
  • 00 Reagovat !

foto

25.12.05  14:10

« Autobazar AUTOIN

Doporucuji novy Autobazar Ford AUTO IN
    Prodej refentských a předváděcích vozů značky Ford plná záruka 3 roky !!
    Výkup vozidel za hotové
    Výkup vozidel protiúčtem i “ojeté za ojeté”.
    Prodej vozidel z předčasně ukončených leasingů

Adresa URL:
    [odkaz]
    nebo
    [odkaz]
    Mimo to tet probiha vyjímečná prodejní akce na posledni předváděcí a referentské vozy, převážně řady Mondeo, prodloužená záruka, převážně managerské vozy Ford Motor Company s.r.o., s úsporou až do 500 000,- Kč.
    Akce trvá do 15. ledna 2006, nebo do vyprodání daných vozů.
    Berte to jako dobry tip.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.12.05  11:57

« Re:

..........a když se to přestříká , tak taky :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.12.05  11:21

« Bez nadpisu

Kamos si kupil fixu ktora ma lakovu napln. su v sirokem spektru farby skuste sa po nich pozriet. ukazoval mi co to dokaze a bol som uneseny. Jednoduche a ucinne. No a v skutocnosti pokial sa to neprestrieka tak to vzdy vydiet viac alebo menej.
  • 00 Reagovat !

foto

16.12.05  10:37

« Bez nadpisu

Barvu jsem vybral cervenou - proste se mi na tom libi.
    Jinak korekcni tuzku mam taky a uz se parkrat vyplatila - napr. na destive dovolene mi udelal kaminek na dalnici hlubokou diru do strechy (anstesti na nenapadnem miste), takze provizorne zalakovat bylo jedine reseni jak se vyhnout korozi...
    Tak mi nekdo odrel blatnik a to slo taky docela dobre zamaskovat - je stejne z plastu, tak slo jen o to, aby to nebylo moc napadne.
  • « 00 Reagovat !

foto impaler

impaler 13.12.05  09:12

« Re: Re: Barva

DIM: Dikes, a neni teda lepsi se na to vybodnout? Ta ryha je tenka a nehluboka, ale co ta dirka vepredu, nebude se rozlejzat? Je to odloupnuty milimetr dva do sirky, nic velkeho, ale az na jakysi bily podklad.
  • 00 Reagovat !

foto

12.12.05  14:37

« Barva

Po vymene pulky auta (pojistovna, maestro s liazkou neda prednost) uz z puvodni Panther Black je modra STckova barva :-) a 18" na leto, vypada skvele! :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…