FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• 00 Reagovat !

foto

13.01.06  09:53

« zarez

TDDi 2001 a zarez mam! :)
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.06  14:55

« Bez nadpisu

Tak to jsi ale díky inovaci 2005 ztratil veškerou naději na odměnu pro jubilejní nález zářezu !!!!!!!!! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.01.06  14:02

« Re:

Takze slibeny pohled shora - opravdu tam nic takoveho u modelu 2005 neni.
    klik na Free:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

12.01.06  11:56

« Bez nadpisu

POdle těch fotek už tam ta hadička u modelu 2005 není. Já mám ještě 2,2 2004 a tam to je :-), a předtím tam byla u 2,0 2002 taky. U benzínů nevím. Na těch fotkách od Jenyka je to velmi dobře vidět, hadička je černá, gumová , měkká, zatočená dolů. Nevíte co to vlastně je ??
    Laďo, taky držím palce.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.01.06  22:51

« Bez nadpisu

Ja mam 2,2 TDCI 2004 ,ale vypada to tam jinak.Nebo mi tam dali jinej motor :shock:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.01.06  22:16

« Re: Re: Re: hledane misto

Ted jsem se byl tedy jeste podivat do garaze na to misto defektu. Z toho plyne. Ti co maji 2,2TDCi s prorezanou hadickou mit problem nebudou!!! - nema se kde prorezat :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.06  22:01

« Re: Píst

Čau Petr T.,
    taky doufám,že už začnu konečně jezdit a bude po problémech.
    Taky mě už nebaví čekat každé ráno na manželku (teď ji vozím do práce Tranzitem)až se vyšlechtí,a věř mi ,že to čekání je opravdu hodně dlouhé. >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
    Dík za podporu. :-)
    Ciao Laďa
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.01.06  21:59

« Re: Re: hledane misto

Trefa, 2.0 TDCi , r.v. 2004.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.01.06  21:43

« Píst

Laďo,
    já už jsem o prasklých pístech slyšel. Buď to ve Tvém případě byla náhoda anebo ten píst dostal poslední kapku (horší palivo) a zařval. Tak snad jiný problém už nebude. Držím palec.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.01.06  21:30

« Re: DIMe, už to přeháníš!!!

Čau Petr T. a DIMe,
    tak mi to nedalo a jel jsem se podívat do servisu ne ten můj píst.
    Ten píst má prasklinu od čepu,až po horní hranu pístu,pak to pokračuje přes vrch pístu asi tak do poloviny.No a na té horní straně,je v tom nejslabším místě ještě propálený.Podle mě je to vada materiálu,asi to vyráběli v pátek a všichni už spěchali domů >:D
    Servisman se mě ptal,jestli když to ráno nastartuji,tak jestli tomu motoru hned dávám,protože vedle mě stála AUDI A6 s úplně stejně prasklým a propáleným pístem.Borec se přiznal,že po nastartování to hned pořádně honí,což ale můj případ není.Někdo se tady taky ptal,jestli ta výměna pístu jde udělat spodem.Ja mam teda celý motor venku,hlava je sundaná,ještě jsem jim říkal,ať se podívají i na ty ostatní písty,jestli jsou v pořádku.Dnes mi poslali zprávu,že ostatní písty vypadají O.K. no a co se týká ceny opravy tak je to 12 500,- + DPH za materiál plus práce. :-(
    Ciao Laďa
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.01.06  21:17

« Re: hledane misto

.... no tak jeste jednou i s popisem mista foceni.
    Ja tam misto toho stribrneho "hrnicku" s vyvedenou hadickou, mam tu
    cernou hranatou krabicku s tahlem a srouby - zitra jeste vyfotim pohled shora.
    Janyk: ..a co to je za motor a rok vyroby? Neni to nahodou 2,0TDCi a jeste starsi rocnik? Muj pripad je 2,2 TDCi 2005 - Euro4.
    pro zobrazeni klik na sede klikaci FREE:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.01.06  20:54

« Re:

Já to tam mám takhle (klikněte na FREE):
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.01.06  20:14

« Bez nadpisu

:D je to jinde.....asi. ;-) Za krytem motoru smerem k oknu, ve stredni casti u turba,jestli se nepletu
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.01.06  16:30

« Re: Re: Re: zarezy na hadicce

Tak me pujcil fotak kolega - jedine misto kde by neco hrozilo, je to co jsem vyfotil (viz odkazy dole), ale tam je to vyreseno tou prichytkou, na ten tlustsi kabel, co jde spodem. I kdyz s nim cloumam jak chci, k mechanickemu opreni o plast kryjici motor, nemuze v tomto pripade dojit. Je to to misto o kterem mluvite? Nebo je to jinde?
    Info k prohlednuti foto: otevrete link v novem okne a kliknete na sede klikaci policko v tabulce FREE.
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.01.06  15:01

« Re: Re: zarezy na hadicce

Dnes jsem se dival do tech mist kde by melo dochazet k tomu prorezavani hadicky a zadne takove misto, kde by se mohla prorezavat, jsem nenasel? Nemuzete to nekdo vyfotit? Zitra budu mit u sebe fotak, tak to sem taky dam.
  • 00 Reagovat !

foto

11.01.06  10:53

« Bez nadpisu

Dobrá, dobrá, jen vycházím z toho, co jsem si prožil a pak pozjišťoval. Odborník na common rail nejsem. Ale jsem technik ano. A když nad tím přemýšlím, tak mi není jasné, jak může kontrolka diagnostiky poznat něco na pístu.
  • 00 Reagovat !

foto

11.01.06  09:53

« takze nic

tak vcera bolo podozrenie na vnikanie vzduchu do palivoveho systemu. dnes rano auto spolahlivo triaslo auto dalej. >:-[] takze nic!
    fakt neviem co dalej robit. vsetci ktori ho videli sa zhodli, ze to nie je normalne a pri ozaj studenom motore ide pravdepodobne len na tri valce. teraz hovoria, ze by to mohlo byt palivove cerpadlo. ale samozrejme to nevedia na 100%. Do...........................
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.01.06  09:46

« DIMe, už to přeháníš!!!

To DIM, to Laďa
    DIMe, neblázni!
    Proto, že kdysi u Fordu měnili z neznalosti všechno co jim přišlo pod ruku nemusíš tady lidi bláznit se svojí fixní ideou. :x
    - proč neměnit vysokotlaký zásobník:
    je to kus železa osazený senzorem tklaku v railu (prakticky nikdy se neporouchá, jen při bouračce)
    - proč neměnit čerpadlo:
    protože všechna poruchová již byla vyměněna dávno v záruce a jinak jsou to nyní držáky, navíc se v případě poruchy levně opravují
    - proč neměnit vstřikovače (u Ladi - protože propálil píst dříve než zničil vstřikovače)
    Tak klííííííííííííííd, chlape! :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

10.01.06  09:01

« Mondeo

dnes som s tym bol v servise specialne na diesle.
    startovali na studeno a povedali, ze to pravdepodobne niekde chyta vzduch. dnes ho tam po praci necham a zajtra by to malo byt jasne. dam vediet :D
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.06  23:57

« Re: Re: Re: Re: Nény zářez!

Třeba ne, jsem od přírody skeptik :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…