« Zdravím pesimistu DIMa
čau DIMe,
píst by měl být opravený do pátku,já si ale myslím že se to nestihne. :-(
Chtěl jsem přes víkend na lyžovačku,ale asi mám smolíka. :-(
Celkem dost mi to auto chybí. :-(
Neboj se ,dám Ti vědět jestli je vše O.K. >:D nebo ne :x .
Jenom si v duchu říkám,ať nedojde na Tvoje slova. >:-[]
« Palivový filtr
to ruman:
Taky si myslím že je to DELPHI,teď jsem se byl podívat v garáži,mám tam jeden ležet, je celý stříbrnošedý(hliník),na boku je velkým písmem napsáno
DELPHI a nad tím malým písmem Ford.Ale zjistíš to snadno,odpoj hadici od přívodu,odvodu a přepadu k filtru a když s tím filtrem pootočíš,tak tam bude napsán výrobce.Akorát bacha na hadice,až to budeš dávat zpět ať nepřehodíš přívod a odvod,přepad ze vstřikovačů má menší průměr.Jinak to není nic složitého. :-!
Jinak Rašíno je dobrý servis - předpokládám Brno >:D
"-- skrytý --" 17.01.06 14:37
« Re: Uklidním Tě
Ja mam měněnej pal. filtr před 4000 km..dělali to ve Ford Rašíno..je tam ale jinej filtr, než tam byl..ten předtím měl tmavou barvu, ten nynější je bez jakekoliv barvy-povrch asi hlinik..bez napisu(pohled zvrchu)doufám, že mě tam nedali něco, co neměli... -
« Re: Krach 2,2TDCi?
No, Laďo a Petře, 2,2 TDCi přece už MUSÍ být vychytaný, protože po těch mých zkušenostech by už do stejných problémů šel jenmom * !! :-)) A to přece o mně nikdo říct nemůže !!!!!!!!.....Mimochodem když jsme u těch * :
Říká manželka manželovi: "Ty seš takovej *, že kdyby se uspořádalo
> mistrovství světa všech *, tak ty budeš
> stoprocentně druhej!!!" "Proč druhej?" ptá se manžel. "Protože seš
> takovej *, že bys to ani nevyhrál!!!" -
« Re: Ještě k tomu aditivu
čau,
tak takhle jsem se dlouho nepobavil,při představě jak DIM
za týden píše,že má nějaký problém s vychytaným 2,2 TDCi. >:D >:D
To by sis ale pěkně nadělal do bot,DIMe že? :-(
Ale DIMe nic ve zlém :D,souhlasím s Tebou,že pokud si koupím auto,
a stane se mi problém (vstřikovače atd.),zajedu do servisu,auto je v záruce,tak by Ti ten náhradní díl měli vyměnit bezplatně bez ohledu na to,jestli tankuješ u Petra nebo Pavla.
Jenže realita je jiná a jak napsal Petr T,život bývá někdy těžkej. :'-(
Koncem týdne bych měl mít spravené auto,takže dám vědět co na to kontrolka žhavení >:D
« Re: Re: Re: Nestrašíš
....a tak by to asi mělo být . Jestliže je díl v záruce tak by se za mě měl bít ten výrobce, který výrobek na český trh pustil !! Proto si myslím, že ani jedna strana nemá svědomí úplně čisté...........a pak na to doplatí stejný chudák, jako jsem byl já.....Zaplaťpámbuh že firemně, ještě kdyby to mělo být z mé už tak dost zdaněné kapsy......