FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

24.01.06  16:22

« Re: Zima a tak

Já startuji ztěžka, ale zatím maximálně napodruhé, žhavení je co do trvání pořád stejné........Kontrola je taková normální : olej , nějaký spotřebák............nová převodovka........ :-)
  • 00 Reagovat !

foto impaler

impaler 24.01.06  15:58

« Zima a tak

Ježto se zdržuju mimo a nad nulou, smím se optat, jak se vám v tom samcovi startuje?
    Jinak zítra jdu na první garančku, kolik vás to zhruba stálo a co vám dělali? Něco nad rámec kolonek v knížce? Můžem pak porovnat se západní cenou, až me zkásnou. Nic si tam nenesu, jen důvěru v profesionalitu a poctivost značkoservisu u svého prodejce. :?
  • 00 Reagovat !

foto

24.01.06  15:10

« Zimní ( ? ) nafta .

Zdarec, včera mě uzemnili u pumpy, když mi řekli, že nafta je do -22°C, možná 24°c, a to vše v okamžiku, kdy jsem měl na teploměru -25 °C. Zatím ale jezdím :-)) Ono údajně jsou vůbec auta pro naše podmínky určena do teplo -24 °C. Musím si přečíst návod ..............V každém případě je na cestách vidět docela dost aut, které nejedou. Překvapivě docela dost Octávií....i když ono je to možná tím, že jich je na cestách snad nejvíce. Překvapilo mě, že u VW ( Touran )mají systém, který ofukuje přímo pod motorem přívod paliva výfukovými plyny ! Akorát že to kouří přímo pod kabinu, takže když se otevřou dveře...........
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.06  21:39

« Re: Re: praskly pist

8) :-! >:D >:D ;-) ;-)
    Ciao Laďa
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.06  18:54

« Re: praskly pist

..jo, to jsou, v důlcích po kladivu se drží olej a žádná síra v naftě ho neohrozí....:-))
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.01.06  16:44

« praskly pist

Myslim ze kovane pisty jsou ty nejlepsi ne? :D
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.06  12:46

« Prasklý píst

Čau m.leky,
    já být tebou,tak bych to rovnou domluvil s DIMem,ať Tě objedná
    u toho šikovného kováře. >:D :-!
    Ciao Laďa
  • « 00 Reagovat !

foto

23.01.06  12:16

« Re:

............jo, a když, tak u nás je šikovný kovář, on by to zavařil a stáhnul ......na chod motoru by to už stejně nemělo žádný vliv :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.01.06  11:59

« Bez nadpisu

to Laďa: Cau,:) No asi jim to zkusim navrhnout, jestli se na nej nechtej podivat ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.06  23:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Zdravím pesimistu DIMa

Nuno dodat, že tam už zůstala jen zebra, značku přechod už sundali :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.06  20:40

« Re: Vec hadicka

Čau m.leky,
    a nemáš náhodou prasklý píst. >:D >:D
    Ciao Laďa
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.06  20:38

« Re: Re: Re: Re: Zdravím pesimistu DIMa

Čau DIMe,
    ten přechod pro chodce,to je evropská rarita. >:D
    Už jsem nad tím taky několikrát přemýšlel,to musel vymyslet úplný
    *. :-(
    Ještě když tam ta úniková zóna nebyla, za komanče,tak si to taky z vrchu pádil kamion bez kvaltu,směr centrum a co čert nechtěl,připletl se tam horlivý člen PSVB ( pro ty mladší Pomocná Stráž Veřejné Bezpečnosti ) >:D ,a začal na ten kamion mávat,jako že tam nesmí, no a když viděl,že ten kamion nezastavuje a jede dál,(jak by asi mohl zastavit,když ho tlačí x tun nákladu a brzdy má v háji) tak si stoupl do prostřed silnice a začal ještě víc rozhazovat rukama.
    Tak si dovedeš asi představit jak to dopadlo. :(
    Pro optimisty - kamion nezastavil. :-O
    Ciao Laďa
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.06  12:49

« Vec hadicka

Cauky vsem.Tak jsem se vcera vratil ze servisu.Hadicku mi zatim nevimenili,ze pry importer rekl vymenit cely nejaky dil,takze se to musi objednat.Pak pry to uz bude jen na pockani nez mi to vymeni.Kdyz jsem technikovi popisoval muj problem s PAZVUKEM, hned rekl ze to bude asi nejake uchyceni intercooleru.Kdyz jsem si vyzvedl auto,tak rikal ,ze to vymenili a melo by to byt ok.Ale NENI!!!!! :-) Rachta to porad a rekl bych ze i vic :'-( .Pozitivni na tom muze byt pouze to ze mi takhle postupne asi vymeni cely motor :-) .A jeste jedna vec.Zjistil jsem ze nemam pravou predni poklici.Buh vi kde se ztratila :'-(
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.06  12:37

« Bez nadpisu

:D >:D >:D :D
  • « 00 Reagovat !

foto

20.01.06  11:33

« Re: Re: Re: Zdravím pesimistu DIMa

Když jsme u té únikové zóny : počinem roku a možná i století bylo, když tam v době, kdy se rozhodlo o přednosti chodců na přechodech, udělal někdo " přemýšlivý" na samotném začátku toho únikového pruhu označený přechod pro chodce se zebrou !! Představa, že řidič rozběsněného kamionu s hořícími brzdami se konečně dostane k odbočce do toho pruhu......a tam přechod a na něm upřednostněný chodec ........:-)) Trojpruh ?? Včera jsme si všiml že náklaďáky tam nesmí nahoru předjíždět........škoda, že si toho oni nevšimli taky...... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.06  20:48

« Re: Re: Zdravím pesimistu DIMa

Čau Petr T.,
    jo,ten únikový pruh tam je,ale nepřál bych DIMovi aby tam skončil.
    To by si asi připadal jak na DAKARU,ale na to zase nemá auto. >:D
    Ale občas z něj tahají nějaký kamion.Dřív,když tam nebyl,tak to ty kamiony zastavovali až na křižovatce dole,o tu kamenou zeď.
    To bylo podstatně horší a víc smrťáků.
    Ale to už je dávno,od té doby už jezdí všichni kamioňáci
    ohleduplně. :x
    Ciao Laďa
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.06  19:03

« Re: Zdravím pesimistu DIMa

Laďo, až tam úplně dole, jak se najíždí na 4 proud do Olomouce, tak tam je přece pro DIMa úniková zóna (v létě pro kamióny, v zimě pro DIMa). :shock: >:D :!:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.01.06  19:01

« Re: Benzín

Benzíny jsou na vymření, musíš jinam...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.06  17:36

« Zdravím pesimistu DIMa

čau DIMe,
    nevím jak to vypadá přes Mohelničák,ale pokud Tě sundá nějaký rozbruslený kamion,tak jediný místo kam budeš moc dát svoje Mondeo bude vrakáč,a nepomůže Ti ani vychytaný motor 2,2 TDCi. :D
    Nevím jak dobře to tam znáš,ale někdy se z té dvouproudovky od Moravské stává tříproudovka. :x Bacha na to :!:
    Ciao Laďa
  • « 00 Reagovat !

foto Jozef0351

Jozef0351 19.01.06  16:43

« Benzín

Má niekto aj benzín alebo sú tu len samí hrkoťáci?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…