FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
impaler 24.01.06 15:58
« Zima a tak
Ježto se zdržuju mimo a nad nulou, smím se optat, jak se vám v tom samcovi startuje?
Jinak zítra jdu na první garančku, kolik vás to zhruba stálo a co vám dělali? Něco nad rámec kolonek v knížce? Můžem pak porovnat se západní cenou, až me zkásnou. Nic si tam nenesu, jen důvěru v profesionalitu a poctivost značkoservisu u svého prodejce. :? -
« Zimní ( ? ) nafta .
Zdarec, včera mě uzemnili u pumpy, když mi řekli, že nafta je do -22°C, možná 24°c, a to vše v okamžiku, kdy jsem měl na teploměru -25 °C. Zatím ale jezdím :-)) Ono údajně jsou vůbec auta pro naše podmínky určena do teplo -24 °C. Musím si přečíst návod ..............V každém případě je na cestách vidět docela dost aut, které nejedou. Překvapivě docela dost Octávií....i když ono je to možná tím, že jich je na cestách snad nejvíce. Překvapilo mě, že u VW ( Touran )mají systém, který ofukuje přímo pod motorem přívod paliva výfukovými plyny ! Akorát že to kouří přímo pod kabinu, takže když se otevřou dveře........... -
« Re: Re: Re: Re: Zdravím pesimistu DIMa
Čau DIMe,
ten přechod pro chodce,to je evropská rarita. >:D
Už jsem nad tím taky několikrát přemýšlel,to musel vymyslet úplný
*. :-(
Ještě když tam ta úniková zóna nebyla, za komanče,tak si to taky z vrchu pádil kamion bez kvaltu,směr centrum a co čert nechtěl,připletl se tam horlivý člen PSVB ( pro ty mladší Pomocná Stráž Veřejné Bezpečnosti ) >:D ,a začal na ten kamion mávat,jako že tam nesmí, no a když viděl,že ten kamion nezastavuje a jede dál,(jak by asi mohl zastavit,když ho tlačí x tun nákladu a brzdy má v háji) tak si stoupl do prostřed silnice a začal ještě víc rozhazovat rukama.
Tak si dovedeš asi představit jak to dopadlo. :(
Pro optimisty - kamion nezastavil. :-O
Ciao Laďa -
"-- skrytý --" 20.01.06 12:49
« Vec hadicka
Cauky vsem.Tak jsem se vcera vratil ze servisu.Hadicku mi zatim nevimenili,ze pry importer rekl vymenit cely nejaky dil,takze se to musi objednat.Pak pry to uz bude jen na pockani nez mi to vymeni.Kdyz jsem technikovi popisoval muj problem s PAZVUKEM, hned rekl ze to bude asi nejake uchyceni intercooleru.Kdyz jsem si vyzvedl auto,tak rikal ,ze to vymenili a melo by to byt ok.Ale NENI!!!!! :-) Rachta to porad a rekl bych ze i vic :'-( .Pozitivni na tom muze byt pouze to ze mi takhle postupne asi vymeni cely motor :-) .A jeste jedna vec.Zjistil jsem ze nemam pravou predni poklici.Buh vi kde se ztratila :'-( -
« Re: Re: Re: Zdravím pesimistu DIMa
Když jsme u té únikové zóny : počinem roku a možná i století bylo, když tam v době, kdy se rozhodlo o přednosti chodců na přechodech, udělal někdo " přemýšlivý" na samotném začátku toho únikového pruhu označený přechod pro chodce se zebrou !! Představa, že řidič rozběsněného kamionu s hořícími brzdami se konečně dostane k odbočce do toho pruhu......a tam přechod a na něm upřednostněný chodec ........:-)) Trojpruh ?? Včera jsme si všiml že náklaďáky tam nesmí nahoru předjíždět........škoda, že si toho oni nevšimli taky...... :-) -
« Re: Re: Zdravím pesimistu DIMa
Čau Petr T.,
jo,ten únikový pruh tam je,ale nepřál bych DIMovi aby tam skončil.
To by si asi připadal jak na DAKARU,ale na to zase nemá auto. >:D
Ale občas z něj tahají nějaký kamion.Dřív,když tam nebyl,tak to ty kamiony zastavovali až na křižovatce dole,o tu kamenou zeď.
To bylo podstatně horší a víc smrťáků.
Ale to už je dávno,od té doby už jezdí všichni kamioňáci
ohleduplně. :x
Ciao Laďa -
« Zdravím pesimistu DIMa
čau DIMe,
nevím jak to vypadá přes Mohelničák,ale pokud Tě sundá nějaký rozbruslený kamion,tak jediný místo kam budeš moc dát svoje Mondeo bude vrakáč,a nepomůže Ti ani vychytaný motor 2,2 TDCi. :D
Nevím jak dobře to tam znáš,ale někdy se z té dvouproudovky od Moravské stává tříproudovka. :x Bacha na to :!:
Ciao Laďa