FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« 2.2 TDCI nebo 3.0 V6 204 k ???
Pánové, děkuji Vám za všechny příspvěvky, báječně jsem si početl....
Tento týden jsem chtěl objednat 2.2 TDCI Mondeo....
Ale když čtu ty hrůzy o vstřicích, napadá mě otázka:
Není přece jenom ve finále výhodnější 3.0 V6 204 k ???
Máte někdo s tímto motorem zkušenosti? Spolehlivost, výdrž?
Budu vděčný za jakoukoliv zkušenost... -
"-- skrytý --" 13.03.06 23:26
« Bez nadpisu
Jinak zatím jezdím - zač.ledna snímač otáček - ani mi nic neťuká a gumy se taky nepřilepují , ani v garáži .
Občas mám ale problém s tím, že se hřeje kolo - zadní , levý . Nejdříve mi v servisu (neaut.) vyměnil lanko ruční brzdy , chvíli byl klid . Potom znovu zkontroloval a vypadalo to že je v pořádku , ale teď po měsíci zase . Asi budu muset nechat vyměnit celou brzdu . Kotouče zatím dobrý , destičky mi měnil asi v říjnu . :?: :?: -
« Re: Re: Re: přilepené gumy k podlaze
..... a od té doby se začaly stavět Potěmkinovy vesnice ......:-))
Tak mi tady pak napište, jak to dopadlo. Málem předřenou hadičku jsme u pár aut objevili , tak teď Action No. 2 .
Načepoval jsem tu leteckou naftu u SHELLu. Celkem nic dramatického nepozoruji. Ale možná přece jen : zdá se mi., že i přes zimní počasí neklesá teplota při jízdě jako dřív. Přesto, že bylo pod nulou , tak mi na konci asi půlhodinového ( ! ) sjezdu Mohelničáku ručička teploměru téměř neopustila středovou polohu......tak to už je co říct :-)) Leda by se sekla :-) -
"-- skrytý --" 11.03.06 10:09
« lupání
No ja jsem si toho vsiml minule kdyz jsem nechal stat auto na dvore o dovolene. Po tydnu jsem se snim rozjel a pri otaceni volantem se ozyvaji takove zvuky, jako kdyz clovek brnka na hodne natazenej gumovej tlustej remen ??? Nejhorsi je, ze se to zklidnilo az pri asi dvacatem otoceni volantu plny rejd doprava doleva. Ale i potom to je trosku slyset. Kdyz jedu rovne a netocim volantem tak vubec nic. Co to muze byt? A to je to 7mesicu stare auto s 16000km.