FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Re: Re:
DIM: naprosty souhlas. Reseni vyhnete se te a te pumpe je sice prace navic, ale prijatelna - zas tak moc cloveka nezatezuje. Ale primichavat oleje apod. jeno, aby to jezdilo, to neni pro normalniho uzivatele.
Na druhou stranu se mi nelibi, co obcas - i dle kontrol COI - muze clovek natankovat u pumpy. Ta nafta taky dost stoji...
Asi nejjednodusi je poridit si pristi auto benzinak - to resi vice mene oboji problemy. -
"-- skrytý --" 03.04.06 12:47
« M2T
Jenyku, i mojí osobě to poradili. >:D
Přišlo m i to ujeté ale mohu Tě ujistit že žádný namodralý kouř se z výfuku nelinul. >:-[]
DIM: Já si sako neumastím, neb ho nepoužívám (zaplaťpánbu). >:D
Ale jinak máš pravdu, kolikrát jsem si zprasil ruce - ty si ale většinou při tankování nafty zprasíš stejně... -
« Re: Re:
Petře, já potřebuji jezdit a ne si někde v koupelně zřídit malou ropnou laboratoř s kalendářem, kdy kde co jsem dal co mám dát, kdy jsem naposledy dolil olej pro dvoutakt, aditivum, naftu SHELL, naftu z Belgie, originál filtr s garantovanou propustností 2 mikrony, o kolik zkrátit servisní prohlídky .............a stejně CITUJI TVUJ PRISPEVEK :Já mám 115 tisíc a pořád čekám kdy vyplivnou a nic. ...............
Tak si představuji život motoristy v době Postřižin a Motocyklů značky Laurin a Klement........a pak večer tě tak jak tak přitáhly krávy ......aditiva neditiva.........
JA CHCI ALE JEN JEZDIT, ZA TY PENIZE !!!!!!!!
A nechci mít věčně umaštěné sako od nějakých ropných derivátů. To chci fakt tak moc ?? Údržba podle návodu a jinak nic. A záruka........ -
"-- skrytý --" 31.03.06 23:02
« Re: Re:
To s olejem pro dvoutakty snad nemyslíš vážně??? Mondeo bude smrdět jako traboš??????? A už vidím v servisu, kdyby to nejdebože odešlo...víte, on jeden borec na netu psal ať tam leju olej do dvoutaktu...ale že mi tu záruku uznáte???? Tedy tuhle diskusi sleduju a už mám pocit, že je to v rovině paranoie. -
"-- skrytý --" 31.03.06 21:22
« Re:
Jiří Bartoš:
No, něco Ti říci musí...
Já mám 115 tisíc a pořád čekám kdy vyplivnou a nic.
Faktem je že 1/3 kilometrů najezdím v cizině, tam si autíčko vždycky oddychne protože dostane dobře nažrat a jezím na 6tku max. 130tkou (UK, Belgie, Francie, Německem prolítnu...) to autu sedí...
...a dávám aditivum a servisuji to v kratších než předepsaných intervalech, filtry originál Delphi a 2mikronové (teď už jsou všechny 2mikronové).
Nevěřte tomu, že náhrady zmáknou totéž co originály. Originály jsou VŽDY patentované - nedají se napodobit - tudíž náhrady budou vždy horší...
Pokud máš Euro3, bez filtru částic, dávej po dobu záběhu nových vstřikovačů (to je moje teorie ovšem) tak 10 tis. km M2T olej pro dvoutakty - TEN MAŽE - půl flašky na nádrž... dával jsem, a potom aditivum (pokud netankuji u Shellu) a zatím nemám problém - že by řešení??????????? :D