FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
Moik 05.04.06 12:42
« Loudilka
Nikdy mě nenapadlo o tom přemýšlet. Loudilka :-) Já jsem přes JI jezdil několik let do Prahy, ale tak se mi tu zalíbilo, že jsem jednou do tý Prahy nedojel a na Vysočině zůstal. Nikam to není extrémně daleko a perfektně se tu prohání Mondea po klikatých silničkách. >:-[]
Nechápu jak můžeš Petře utýct z Jihlavy do Prahy...ale v tom to právě je, kdo kde máme rádi prohánení svých Mondeí :P -
« Re: Re: Re:
DIM: naprosty souhlas. Reseni vyhnete se te a te pumpe je sice prace navic, ale prijatelna - zas tak moc cloveka nezatezuje. Ale primichavat oleje apod. jeno, aby to jezdilo, to neni pro normalniho uzivatele.
Na druhou stranu se mi nelibi, co obcas - i dle kontrol COI - muze clovek natankovat u pumpy. Ta nafta taky dost stoji...
Asi nejjednodusi je poridit si pristi auto benzinak - to resi vice mene oboji problemy. -
"-- skrytý --" 03.04.06 12:47
« M2T
Jenyku, i mojí osobě to poradili. >:D
Přišlo m i to ujeté ale mohu Tě ujistit že žádný namodralý kouř se z výfuku nelinul. >:-[]
DIM: Já si sako neumastím, neb ho nepoužívám (zaplaťpánbu). >:D
Ale jinak máš pravdu, kolikrát jsem si zprasil ruce - ty si ale většinou při tankování nafty zprasíš stejně... -
« Re: Re:
Petře, já potřebuji jezdit a ne si někde v koupelně zřídit malou ropnou laboratoř s kalendářem, kdy kde co jsem dal co mám dát, kdy jsem naposledy dolil olej pro dvoutakt, aditivum, naftu SHELL, naftu z Belgie, originál filtr s garantovanou propustností 2 mikrony, o kolik zkrátit servisní prohlídky .............a stejně CITUJI TVUJ PRISPEVEK :Já mám 115 tisíc a pořád čekám kdy vyplivnou a nic. ...............
Tak si představuji život motoristy v době Postřižin a Motocyklů značky Laurin a Klement........a pak večer tě tak jak tak přitáhly krávy ......aditiva neditiva.........
JA CHCI ALE JEN JEZDIT, ZA TY PENIZE !!!!!!!!
A nechci mít věčně umaštěné sako od nějakých ropných derivátů. To chci fakt tak moc ?? Údržba podle návodu a jinak nic. A záruka........