"-- skrytý --" 28.06.06 21:51
« Re: Re: Re: RE: Spotřeba
"odřazovat" ... was ist das? Vždyť to samo řadí desetkrát líp, než to umím já a pětkrát líp, než vy ostatní, co bych mu do toho kecal? Sekvenční řazení to sice má, ale je to jen pro parádu, většinou se to nepoužívá. A economy run? Vždyť Mondeo je auto pro radost. -
Moik 28.06.06 21:33
« Re: Re: RE: Spotřeba
:lol: >:D >:D Vážně jsem se zasmál nahlas :-)
S tou anténou mě to ještě nenapadlo :-)
Zítra sem písnu výsledek s nahuštěnýma pneu, sklopenýma zrcátkama, sundanou anténou, vyplým ventilátorem a bez rádia :-)
Jenyku, zkus dát někde nějakou 20km štreku, je to zábava, ale na zadní okno aby sis dal cedulku"jedu economy run"...jo a nezapomeň na anténu :-) Můžeš s tím automatem odřazovat? -
"-- skrytý --" 28.06.06 21:05
« Re: RE: Spotřeba
Jo tys jel bez klimy ...
A bez radia.
To musím taky zkusit. Jel jsem z chalupy a mám to taky o 100 m níž.
Je fakt, že tyhle economy runy nutěj člověka nedodržovat v obci limity a to by mohlo být po 1.7. nebezpečné.
Jo a co antenu, sundaváš ? -
Moik 28.06.06 21:01
« RE: Spotřeba
když už jsme u té manželky...jela dnes večer tu cestu zpátky...už vpůlce jsem byl z údaje na PP nervózní. Jestli jsme tu samí chlapi...dovedete si představit jak samozřejmě a s jakou grácií vystupovala z auta, když jsem stále civěl na PP a jeho 4,4l/100km >:D Hehe a to já jsem jel, málem sklopený zrcátka, rozkreslenou cestu na desítky metrů >:D a myslel jsem si o těch svých 4,4 bůh ví co...hned zítra musím ještě dofoukat gumy, vypnout světla a ventilátor >:D -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: AUX (a rádio Sony mp3)
impaler: Celý problém je v tom, že napětí v zásuvce zapalovače není nijak specielně filtrované, takže se tam naindukují všechny možné i nemožné kmitočty z palubní sítě, typicky zapalovací impulzy. Buď můžeš zkusit nějaké odrušovací členy (kondenzátor, zkusil bych cca 100nF), nebo si natáhni pro napájení daného spotřebiče (můžeš je zapojit do zapalovače) kabely přímo z akumulátoru (přes pojistku, pochopitelně). -
impaler 27.06.06 09:24
« Re: Re: Re: Re: AUX (a rádio Sony mp3)
Aha. Dnes ráno to dělalo zas, ale není to denní dobou. Souvisí to s připnutím napájení do zásuvky 12V. Kór když přiznám, že tento kabel jsem velmi neodborně prodloužil... 8)
Kdyby někdo moh vyzkoušet, jestli odběr ze zásuvky ruší zvuk z AUX obecně, bylo by to super, díky. -
"-- skrytý --" 26.06.06 10:58
« Nezapnute pasy - zvukovy signal
Ciste nahodou jsem zjistil, jak se da jezdit bez zapnuteho pasu bez zvukoveho upozornovani. Ne ze bych to potreboval a pouzival - ba naopak. Po nastartovani a rozsviceni kontrolky nezapnutych pasu, staci dvakrat za sebou zamacknout oranzovou svorkovnici na zajisteni pasu na sedacce ridice. Kontrolka zhasne a palubni pocitac prestane hvizdat - po vypnuti motoru se musi postup pro znefunkcneni opet zopakovat. -
impaler 26.06.06 10:11
« AUX (a rádio Sony mp3)
Ahoj všichni,
dnes poprvé jsem zkusil AUX vstup v přihrádce u spolujezdce, konkrétně s PDA Acer n35 (výstup na sluchátka). Vše OK, dokud jsem nenastartoval - je tam silná interference (nebo jak se to jmenuje) s motorem, normálně to píská a bzučí podle otáček. :)
Jako akustická diagnostika chodu motoru to není špatné, ale dost to zavazí při poslechu externího zařízení...zvuk tam jde, ale je hodně překrytý tím bzučením. Po vypnutí motoru OK, s nastavením rádia jsem též všemožně laboroval, bez zjevného zlepšení.
Drát je nějaký obyč. Ale tam zrada snad nebude, ne?
V návodu jsem nic zvláštního nevyčet.
Máte zkušenosti, jak to funguje? Zkusím večer či zítra mp3 přehrávač a dám vědět.
Jezdil jsem novým FOcusem 1.6TDCi s variátorem a 2.0TDI s DSG. Oboje se mi moc líbilo.