rsion="1.0" standalone="yes"?> CAS.sk {literal}

FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  14:49

« Re: SZ

Martine, já s tím SZ neumím dělat. Jsem to blb vymazal. Pošli to znovu. Už jsem se to naučil... :P
  • 00 Reagovat !

foto martin-z

martin.z 31.10.06  14:35

« Bez nadpisu

To bych tedy nerekl, z toho linku je patrne, ze Jenyk ma ten cervenej Performance formula junior a to dle rediciho pomeru.
    A ten u cetanoveho cisla nema tecku. Je naprosto stejny jako Lubricity formula-jen nema tu obecnou zvysenou mazivost nafty....
  • 00 Reagovat !

foto martin-z

martin.z 31.10.06  14:31

« Bez nadpisu

Tak Hale ma taky jen Performance formula...tak to je opravdu ceska klasika, nabizet jen jeden produkt z rady a to ten, ktery ma nejlepe znejici nazev "Výkon" ... :-)
    doporučuji nasledujici link:
    [odkaz]
    ja jsem svoji objednavku zrusil protoze je to pro me nejednoznacne
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  14:28

« Re: Re: Stanadyne

Lubricity Formula nedostaneš, leda bys to objednal a čekal než se to doveze z USA.
    Lubricity Formula umí pouze přimazávat, zatímco Performance Formula umí cetanové číslo, nízké teploty, inhibici koroze, zlepšuje spalování, je to prostě kombinované aditivum.
  • 00 Reagovat !

foto martin-z

martin.z 31.10.06  14:22

« Re:

to Jenyk:
    Hm tak pokud nam jde hlavne o ochranu-cili mazivost motoru tak to asi neni nejlepsi varianta z nabizenych, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  14:21

« Re: Re: Stanadyne

Já mám "Performance Formula".
  • 00 Reagovat !

foto martin-z

martin.z 31.10.06  14:15

« Re: Stanadyne

Taky koukam na web stanadyne.com a maj 4 druhy..ten co ja chci je "lubricity formula" tak jsem zvedavej co dostanu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto lordmystic

lordmystic 31.10.06  14:13

« Re: Re: Kde koupit aditivum Stanadyne?

Stanadyne je poměrně řídké, taková barevná voda :). Neděs se.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  14:02

« Re: Kde koupit aditivum Stanadyne?

To aditivum od Stanadyne je uplne ridke - skoro jako voda? Nebo me ho necim naredili :-) Je to zvlastni, protoze zatim vsechna aditiva co jsem mel moznost videt (TOTAL, Castrol) mela konzistenci spis jak motorovy olej a ne jako voda.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.06  13:56

« Re: aditivum stanadyne

martin z.
    máš pravdu, že autobenex má tragická www stránky, ale na prodejně ho běžně mají. Zrovna v sobotu jsem ho kupoval - balení na 120l stojí cca 230 Kč. A pobočky mají po celé republice.
    K tomu čerpadlu - když sundáš dekl, tak čerpadlo je dobře vidět - je na levé straně vepředu a je na něm (bez zrcátek ) i dobře vidět štítek s typovým číslem čerpadla. Je tam sice více čísel, ale jedno z nich je typové. Mělo by začínat na R (např.R9044Z034A)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  13:21

« Kde koupit aditivum Stanadyne?

Já to koupil cestou přes Plzeň tady: [odkaz] . Litr stál litr a je na litr litrů >:D >:D >:D .
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  12:41

« Bez nadpisu

Kdyby to bylo zpusobene naftou, tak by preci muselo byt nacnute nebo spatne i cerpadlo ne?Jaky je predad to nevim.V protokolu je jen zpetny tok a ten je vpohode.Jinak podle cisel v protokolu je to presne jak rikas.
    Jen se jeste zeptam. Kdy mam do TAD Praha zavolat? ;-)
  • 00 Reagovat !

foto martin-z

martin.z 31.10.06  12:37

« Bez nadpisu

to Petr T:
    ok, objednal jsem to v hale na dobirku. Stoji to tedy cca 1,40 kc na litr nafty, resp. baleni na 250l nafty pry stoji 350,-kc
    Jinak Petre nedosel mi od tebe ten slibovany pristup k cerpadlu :-)
    Adresu mas v SZ..
    Mam rok vyroby 7/2004
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  12:23

« Re: aditivum stanadyne

Zavolej si na Hale Praha 7, www.hale.cz , tam by měli mít. Jinak :roll: teda čumím...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  12:20

« Delphi - záruka

Záruka u Delphi je 2 roky bez omezení kilometrů, zkus to.
  • 00 Reagovat !

foto martin-z

martin.z 31.10.06  12:20

« aditivum stanadyne

To Petr T.
    Tak uz mam plny zuby hledani a vubec celeho stanadynu.
    1)Autobenex ma tak dementni stranky ve srovnani treba s auto kelly, ze tam nejde nic vyklikat, proste sortiment je pristupnej asi jen nejakejm dealerum..zjistil jsem ze maj oleje, to je tak vsechno..
    2)volal jsem do delphi servisu-konkretne jednoho na Praze 10, ktery je soucasti delphi site na kterou odkazuje to TAD..
    stanadyne samozrejme nevedou....
    Jinak jakysi odbornik z ustavu paliv a maziv v diskuzi o ochrane cerpadel a vstriku radi kupovat naftu u kvalitni site ktera zarucuje kvalitu. O aditivech se zminuje s tim ze to ma ale ten samy efekt..
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  12:18

« Re:

Opotřebení provozem znamená že táhla ve vstřikovači jsou přidřená. Viděl bych to na nemazivou naftu nebo vzduch v systému. Pokud by to bylo čerpadlem, budou vstřikovače vadné na přepadu paliva což asi nejsou...
    V praxi Tvoje vstřikovače vstřikují palivo v nízkých otáčkách příliš pozdě. Ve vysokých otáčkách ve vysokém tlaku paliva pak zřejmě fungují dobře. O takové závadě jsem zatím neslyšel... 50 tisíc je hrozně málo... Zatlač na Delphi a potom si dávej pozor na naftu, to je mé doporučení.
    Problém s naftou je také ten, že se přešlo na nízkosirnatou naftu, jenže ta síra mazala a teď tam není. Pokud není v naftě dostatek aditiva (z výroby), nebo se v distribučním řetězci naředí, máme problém.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  12:12

« Co dál dělat

V sítí Delphi jsou Tvoje vstřikovače bratru za 6000,-.
    Někdy pomůže zavolat na zastoupení Delphi (www.tadpraha.cz) a řešit to s nimi.
    Zhruba od ledna se budou Tvoje vstřikovače opravovat, nemůžeš s tím autem do té doby ještě jezdit???
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  11:54

« Bez nadpisu

51830km. Prosim te, co teda znamena opotrebeni provozem? :'-(
    V hale mi rekl , ze za jeden vstrik asi 8000Kc.Tzn. ,ze v Siti Delphi je jeste levnejsi?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.06  11:53

« Bez nadpisu

Hlavne by me zajimalo ,co mohlo tedy ty vstriky pravdepodobne pridrit, a zda jsem to mohl ovlivnit?Jde o to, huze to byt i necim jinym nez kvalitou nafty?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…