« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frýdek-Místek
Tak dvě zprávy : ten startovací dým a nejistota při studeném autě prý je typický EGR ventil, mění se údajně jako na běžícím páse :-) ............a huhuhu při jízdě je zase ložisko pravé poloosy, která je delší než levá a proto má právě to jedno ložisko uprostřed :-) Prý to je rychlá výměna , obojí, tak vám dám vědět ..... -
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frýdek-Místek
Pánové, vytvořili jste tady pěkně deprimující forum. Já mám mondeo 1.8TD rok 97, najeto už 250,000 a bez problému, jen běžná údržba. Motor bez jediné opravy, nedavno jsem teprve měnil svíčky, ale jen preventivně. Chtěl jsem ho už vyměnit za novej kousek comonrajlovej, ale když vás tak čtu, asi ušetřím.................. -
"-- skrytý --" 14.11.06 14:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Frýdek-Místek
Jen doufam, ze to stihnes jeste v garancni dobe.O vikendu jsem byl u kamarada, ma mondeo stejny motor a stejne stare.Ma najeto asi 45tis. a rekl bych , ze mu to zacina delat to same co me.On je ale klidas.Je mu to jedno je spokojenej, nic resit nebude. -
lordmystic 14.11.06 08:15
Tak jsem tet v nedeli také tankoval a použil jsem téměř dvojnásobnou dávku Standyne a ta hlučnost se opravdu také snížila! No moc jsem tomu nevěřil když jste to tu psali. Ostatní parametry motoru jsou již nepozorovatelné, ale kultivovanost motoru hlavně studeného a v nižších otáčkách je lepší. -
"-- skrytý --" 14.11.06 08:00
O vikendu jsem jezdil s Mazdou 6 MPS.Do teto doby jsem mel pocit ,ze me Mondie jede velmi dobre.Ovsem ve srovnani s tou Mazdou se mi to uz tak nejevi.Ma takovej zatah, ze mi z toho bolela krcni pater.Kdyz jsem stal na semaforech ani jsem neslysel motor.Mondeo je ale stale lepsi ve zpetne vazbe volantu.Hrozne jsem se bal dnesniho rana az nasednu do 2 dni stojiciho a vychladleho mondea.Byl jsem velmi mile prekvapen(bylo 10°C) tichosti, ano tichosti chodu hned po nastartovani.A to jsem si nepustil radio ;-) .Standa odvadi dobrou praci 8) -
"-- skrytý --" 10.11.06 18:51
« Frýdek-Místek
To DIM:
Delphi servis Karel Sobek hledej v areálu Tesco Stores (ul. Příborská). Mohli by být dobří, jsou považováni dle mých informací za č. 2 v síti a mají supermoderní mašinu na vstřiky.
Takže by měli být schopni měřit na úrovni Hale.
U Tebe jd nejspíše 1 vstřikovač za studena ještě výrazně pomalejší než další 3. Nebo teče do přepadu a nafta která do něj jde odchází v nízkých otáčkách do přepadu místo do trysky. -
"-- skrytý --" 10.11.06 18:32
« Re: Re: Re: výměna vstřikovačů
Kontrolka se nerozsvitila, nikdy.Jo Frydek je daleko od Hale.Petr.T by mohl vedet kam nejlepe.Zajimava vec je co tu bylo napsano.Pokud by slo o potize, ktere Petr.T naznacil, tak se muzu v Hale po case "objevit" zas, a to i pres pridavani "Standy".To uz ale budou snad vedet co je to za potize.Brrrrrr uplne me otraslo...ne to se nestane.Radeji zvetsim davku ;-)