FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto impaler

impaler 12.12.06  15:18

« Re: Re: Re:

PetrT.: díky, velký vezíre. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.06  12:40

« Re: Re: Jasně

to PetrT:Diky mooocccc!!!Petane, jedu do servisu v pulce ledna a napisu to manikum v servise pro jistotu na papir, aby vedeli, ze si to ohlidam!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.06  11:04

« Re: Jasně

petr Blaha:
    takže v tom máš HDF939, označení Ford by mohlo být HDF939.FD. Tento filtr se montuje na všech dieselových 1,6kách PSA/FORD, tedy:
    Volvo 1,6D
    Peugeot 1,6HDI
    Ford 1,6TDCi
    Citroën 1,6HDI
    Mazda 1,6MZRCD
    Santana (španělská licence Suzuki) 1,6l
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.06  10:54

« Re: Re: Re: vibrace pri volnobehu

Nechtěl, jen jsem zaměnil otazník za čárku :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.06  10:53

« Re: Re:

impaler:
    Delphi HDF924 (těleso filtru, toto číslo na filtru nenajdeš)
    Delphi 9004-749A (filtr s držákem, to najdeš na filtru)
    >:D
    rád posloužím, nepřetahuj
  • « 00 Reagovat !

foto martin-z

martin.z 12.12.06  10:39

« Re: Re: vibrace pri volnobehu

Nechtel jsi toho napsat vic? :-)
    Ja opravdu nevim, prodavam jak jsem nakoupil, mozna to je jen soucast firemniho mlzeni, ale treba ne. Odkdy to jako zmenili jsme se bohuzel nezeptal, ale auto tam stale je a budu s nimi mluvit.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.12.06  10:29

« Re: vibrace pri volnobehu

Měnili mi to na jaře. To je teď novinka ,
  • 00 Reagovat !

foto martin-z

martin.z 12.12.06  09:00

« vibrace pri volnobehu

to DIM:
    byl jsem v charouzovi, rekli mi, ze tohle byla notoricka vec drive, pry v podstate vyrobni vada-ten remen byl nejaky prepnuty nebo co, pry prepracovali remen, kladku i remenici takze ted uz to prej nedela-byl na to prej oficialni obeznik.
    Cili pokud to ted vymenej tak uz by to melo byt bez problemu. Stoji to ale cca 9kkc s praci
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.06  21:52

« Bez nadpisu

To vis Vlado, jak si o vymenu primo nereknes(a hlavne po te nezkontrolujes), tak oni sami od sebe nic menit nebudou a udelaji to az nastane predepsany servisni interval!
    to PetanT:Diky!!!Kdyz se na to mrknes, tak budu moc rad!!!
  • « 00 Reagovat !

foto impaler

impaler 11.12.06  20:37

« Re:

Ja bych se hlasil o cislo palivoveho filtru na sve Mondeo 2.0 96 kW. Ze stejnych duvodu. :)
    Nebot mam 45000 a podle faktur, ja osel duverivy, jezdim na prvni filtr. Cukani se nekona, volnobeh drzi, ale nervozni bych dal uz byl. Takze belgicka nadrz, pak jedna dve ceske jako vzdy u Shellu a sup pro filtr. Predpokladam, ze to je prace na pockani (po objednani), nebo ne?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.06  20:36

« Jasně

2: Petan Blaha...
    Neco se najde, kdyz se bude poradne hledat... Problémem je že označení aftermarketu (filtr) se liší od OE (komplet s držákem).
  • « 00 Reagovat !

foto jack007

jack007 11.12.06  20:33

« Bez nadpisu

Taky tam zadne kolecko citlivosti nemam
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.06  19:59

« Bez nadpisu

to DIM:Ze by tvoje Mondeo melo zadymovani jako tank? :D
    to PetrT:Prosim te, nemate u vas v T.A.D. nejakou databaz/katalog ze ktere bys vycetl nejake cislo palivoveho filtru Delphi na tu moji 1.6TDCI?Nebo by ti to mozna mohli rict kolegove v Hale, ty je tam znas.Chtel bych mit nejake cislo filtru v ruce, az to budu tady davat do servisu a mohl si ty zabozrouty >:D ohlidat co mi tam cpou.Diky Petr
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.06  18:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: vibrace - oblacek dymu

Já tam kolečko nemám...........
    Ten dým, co jsem měl já v některých případech, to bylo jako dýmovnice, bez přehánění :-)
  • 00 Reagovat !

foto martin-z

martin.z 11.12.06  17:45

« Re: aut. stirace

to Jarda Suchy:
    nevim jak to myslis, ze zklame. Jako ze nesetre? Me zklamava opacne, ze stira skoro porad hodne rychle bez paus a na to nepotrebuju zadnej senzor- staci cyklovac.
    U me se to proste da pouzit jen pri vetsim desti, kdy ti to proste funguje jak cyklovac a nestira to zbytecne na sucho.
    Jinak jsem si temer jisty, ze tam zadne kolecko nemam a to uz z toho duvodu, ze packa je hranata a tim padem kdyby melo byt neco po obvodu tak by to musel byt ctverecek :-))
    S pakou se da nahoru(1polha je aut., dale pevne polohy cyklovace), dolu-jednorazove setreni, k sobe-myslim stirani zadniho skla, a pak se tam da zmacknout spicka te packy ve smeru doleva-to dela ostriknuti zadniho skla a setreni.
    Nic dalsiho jsem tam nenasel
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.12.06  16:49

« Re: Re: Re: Re: Re: vibrace - oblacek dymu

To DIM: ...mrkni prosim na toto video (viz. odkaz - Honzeek - 23.11.2006 [odkaz] ktere sem dal minuly mesic Honzeek. To je asi standardni stav oblacku, ktery se objevuje u vsech me dostupnych 2,2TDCi. Jeste upresnim - pokud si myslis, ze oblacek uvidis kdyz startujes - tak tomu tak vzdy neni - musi ti nekdo auto nastartovat a ty se divat na strane vyfuku!!!
    To Honzeek: mimo jine, jak jsi dopadl u Darylu s reklamaci prave toho oblacku - nepochlubyl jsi se :-).
    To automaticke stirace: ano na pacce ovladajici sterace je otocne kolecko kolem celeho obvodu packy s sesti aretacemi - opravdu funguje - problem je ovsem s vodni tristi od predemnou jednoucich aut a cakance od protijedoucich nebo predjizdenych aut, tam automatika vetsinou zklame.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.06  15:46

« Re: automatické stěrače

¨No ono tam hlavně žádné kolečko 1-6 není !! :-)
  • 00 Reagovat !

foto martin-z

martin.z 11.12.06  15:45

« automatické stírače

já tam, ale žádné kolečko nemám. Mám tam klasickou páčku a nezkoumal jsem to nějak déle, ale při další poloze než je A směrem nahoru tak už to má rychlé-pravidelné intervaly. I v mém německém návodu nebyla o citlivosti ani zmínka
  • 00 Reagovat !

foto fangio1

fangio1 11.12.06  15:42

« automatické stěrače

prý se citlivost nastavuje tím kolečkem 1-6, kterým se u aut bez automatiky nastavuje prodleva cyklovače, nevím, nezdá se mi to....
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.06  15:37

« Re: Re: Re: Re: vibrace

Tak ono já jsem to myslel s trochou nadsázky :-) Záleží na tom, co je obláček :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…