FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 12.12.06 11:04
« Re: Jasně
petr Blaha:
takže v tom máš HDF939, označení Ford by mohlo být HDF939.FD. Tento filtr se montuje na všech dieselových 1,6kách PSA/FORD, tedy:
Volvo 1,6D
Peugeot 1,6HDI
Ford 1,6TDCi
Citroën 1,6HDI
Mazda 1,6MZRCD
Santana (španělská licence Suzuki) 1,6l -
martin.z 12.12.06 09:00
« vibrace pri volnobehu
to DIM:
byl jsem v charouzovi, rekli mi, ze tohle byla notoricka vec drive, pry v podstate vyrobni vada-ten remen byl nejaky prepnuty nebo co, pry prepracovali remen, kladku i remenici takze ted uz to prej nedela-byl na to prej oficialni obeznik.
Cili pokud to ted vymenej tak uz by to melo byt bez problemu. Stoji to ale cca 9kkc s praci -
impaler 11.12.06 20:37
« Re:
Ja bych se hlasil o cislo palivoveho filtru na sve Mondeo 2.0 96 kW. Ze stejnych duvodu. :)
Nebot mam 45000 a podle faktur, ja osel duverivy, jezdim na prvni filtr. Cukani se nekona, volnobeh drzi, ale nervozni bych dal uz byl. Takze belgicka nadrz, pak jedna dve ceske jako vzdy u Shellu a sup pro filtr. Predpokladam, ze to je prace na pockani (po objednani), nebo ne? -
"-- skrytý --" 11.12.06 19:59
« Bez nadpisu
to DIM:Ze by tvoje Mondeo melo zadymovani jako tank? :D
to PetrT:Prosim te, nemate u vas v T.A.D. nejakou databaz/katalog ze ktere bys vycetl nejake cislo palivoveho filtru Delphi na tu moji 1.6TDCI?Nebo by ti to mozna mohli rict kolegove v Hale, ty je tam znas.Chtel bych mit nejake cislo filtru v ruce, az to budu tady davat do servisu a mohl si ty zabozrouty >:D ohlidat co mi tam cpou.Diky Petr -
martin.z 11.12.06 17:45
« Re: aut. stirace
to Jarda Suchy:
nevim jak to myslis, ze zklame. Jako ze nesetre? Me zklamava opacne, ze stira skoro porad hodne rychle bez paus a na to nepotrebuju zadnej senzor- staci cyklovac.
U me se to proste da pouzit jen pri vetsim desti, kdy ti to proste funguje jak cyklovac a nestira to zbytecne na sucho.
Jinak jsem si temer jisty, ze tam zadne kolecko nemam a to uz z toho duvodu, ze packa je hranata a tim padem kdyby melo byt neco po obvodu tak by to musel byt ctverecek :-))
S pakou se da nahoru(1polha je aut., dale pevne polohy cyklovace), dolu-jednorazove setreni, k sobe-myslim stirani zadniho skla, a pak se tam da zmacknout spicka te packy ve smeru doleva-to dela ostriknuti zadniho skla a setreni.
Nic dalsiho jsem tam nenasel -
"-- skrytý --" 11.12.06 16:49
« Re: Re: Re: Re: Re: vibrace - oblacek dymu
To DIM: ...mrkni prosim na toto video (viz. odkaz - Honzeek - 23.11.2006 [odkaz] ktere sem dal minuly mesic Honzeek. To je asi standardni stav oblacku, ktery se objevuje u vsech me dostupnych 2,2TDCi. Jeste upresnim - pokud si myslis, ze oblacek uvidis kdyz startujes - tak tomu tak vzdy neni - musi ti nekdo auto nastartovat a ty se divat na strane vyfuku!!!
To Honzeek: mimo jine, jak jsi dopadl u Darylu s reklamaci prave toho oblacku - nepochlubyl jsi se :-).
To automaticke stirace: ano na pacce ovladajici sterace je otocne kolecko kolem celeho obvodu packy s sesti aretacemi - opravdu funguje - problem je ovsem s vodni tristi od predemnou jednoucich aut a cakance od protijedoucich nebo predjizdenych aut, tam automatika vetsinou zklame.