martin.z 12.12.06 19:08
« vibrace pri volnobehu
takze kladka, remenice a remen vymenen-ty vibrace uz to nechyta. Chteli za to neco pres 8 kkc, ten jen jak dlouho to tedy vydrzi..
vratili mi to samozrejme s vyresetovanym radiem a s okynky ktere si nepamatuji dorazy takze nefunguje automaticke zavirani oken.
Prosim nemate nekdo v hlave jak se to zavirani-horni doraz okna naucej??
Ja na to za zivyho boha nemohl prijit a ted jsem celkem v presu a nemam moc casu to tady v diskuzi hledat.. -
« Re: Re: Re: Re:
Viděl jsem ten můj filtr, bylo na něm napsáno DELPHI, jinak jsem nic nenašel, byl tak ze dvou třetin plochy černý, ale nevypadal jako že by to měl mít za sebou, ale do vnitřních záhybů vidět není. Hučení zůstalo , bohužel, i po výměně toho ložiska na poloose, přestože bylo údajně evidentně vadné. Asi bude následovat kontrola převodovky.ale já to nevzdám :-) -
"-- skrytý --" 12.12.06 11:04
« Re: Jasně
petr Blaha:
takže v tom máš HDF939, označení Ford by mohlo být HDF939.FD. Tento filtr se montuje na všech dieselových 1,6kách PSA/FORD, tedy:
Volvo 1,6D
Santana (španělská licence Suzuki) 1,6l -
martin.z 12.12.06 09:00
« vibrace pri volnobehu
to DIM:
byl jsem v charouzovi, rekli mi, ze tohle byla notoricka vec drive, pry v podstate vyrobni vada-ten remen byl nejaky prepnuty nebo co, pry prepracovali remen, kladku i remenici takze ted uz to prej nedela-byl na to prej oficialni obeznik.
Cili pokud to ted vymenej tak uz by to melo byt bez problemu. Stoji to ale cca 9kkc s praci -
impaler 11.12.06 20:37
Ja bych se hlasil o cislo palivoveho filtru na sve Mondeo 2.0 96 kW. Ze stejnych duvodu. :)
Nebot mam 45000 a podle faktur, ja osel duverivy, jezdim na prvni filtr. Cukani se nekona, volnobeh drzi, ale nervozni bych dal uz byl. Takze belgicka nadrz, pak jedna dve ceske jako vzdy u Shellu a sup pro filtr. Predpokladam, ze to je prace na pockani (po objednani), nebo ne? -
"-- skrytý --" 11.12.06 19:59
to DIM:Ze by tvoje Mondeo melo zadymovani jako tank? :D
to PetrT:Prosim te, nemate u vas v T.A.D. nejakou databaz/katalog ze ktere bys vycetl nejake cislo palivoveho filtru Delphi na tu moji 1.6TDCI?Nebo by ti to mozna mohli rict kolegove v Hale, ty je tam znas.Chtel bych mit nejake cislo filtru v ruce, az to budu tady davat do servisu a mohl si ty zabozrouty >:D ohlidat co mi tam cpou.Diky Petr -
martin.z 11.12.06 17:45
« Re: aut. stirace
to Jarda Suchy:
nevim jak to myslis, ze zklame. Jako ze nesetre? Me zklamava opacne, ze stira skoro porad hodne rychle bez paus a na to nepotrebuju zadnej senzor- staci cyklovac.
U me se to proste da pouzit jen pri vetsim desti, kdy ti to proste funguje jak cyklovac a nestira to zbytecne na sucho.
Jinak jsem si temer jisty, ze tam zadne kolecko nemam a to uz z toho duvodu, ze packa je hranata a tim padem kdyby melo byt neco po obvodu tak by to musel byt ctverecek :-))
S pakou se da nahoru(1polha je aut., dale pevne polohy cyklovace), dolu-jednorazove setreni, k sobe-myslim stirani zadniho skla, a pak se tam da zmacknout spicka te packy ve smeru doleva-to dela ostriknuti zadniho skla a setreni.
Nic dalsiho jsem tam nenasel -
"-- skrytý --" 11.12.06 16:49
« Re: Re: Re: Re: Re: vibrace - oblacek dymu
To DIM: ...mrkni prosim na toto video (viz. odkaz - Honzeek - 23.11.2006 [odkaz] ktere sem dal minuly mesic Honzeek. To je asi standardni stav oblacku, ktery se objevuje u vsech me dostupnych 2,2TDCi. Jeste upresnim - pokud si myslis, ze oblacek uvidis kdyz startujes - tak tomu tak vzdy neni - musi ti nekdo auto nastartovat a ty se divat na strane vyfuku!!!
To Honzeek: mimo jine, jak jsi dopadl u Darylu s reklamaci prave toho oblacku - nepochlubyl jsi se :-).
To automaticke stirace: ano na pacce ovladajici sterace je otocne kolecko kolem celeho obvodu packy s sesti aretacemi - opravdu funguje - problem je ovsem s vodni tristi od predemnou jednoucich aut a cakance od protijedoucich nebo predjizdenych aut, tam automatika vetsinou zklame.