FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto hil

hil 30.01.07  23:51

« Re: Re: Re: sterace

To nevím, kupoval jsem je u Auto Kelly. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto jack007

jack007 30.01.07  21:58

« Re: Re: sterace

safra, snad to nejsou ty same :)
  • « 00 Reagovat !

foto hil

hil 30.01.07  18:10

« Re: sterace

Já jsem si práv? koupil Valeo za 300,- . :-)
    C5551 550+510MM.
  • 00 Reagovat !

foto jack007

jack007 29.01.07  21:09

« sterace

Sterace premium u forda kolem 15 stovek, uz je mam objednane. Je zajimavy, ze kdyz je vody hodne tak stiram v pohode, jakmile ji ubyde tak sterac totalne vytuhne. Jinak senzor deste mi v tomto pocasi funguje k memu prekvapeni velice dobre.
  • 00 Reagovat !

foto jack007

jack007 29.01.07  21:04

« Bez nadpisu

stejne je lepsi si nejdriv vsechno omackat a pak se teprv ptat :P
  • 00 Reagovat !

foto

29.01.07  19:16

« Bez nadpisu

Hojky p?íznivc?m fordu......jste hodní díky za pomoc...všechno jsem vyhledala a p?edala "pánovi domu" >:D .....autí?ko jezdí skv?le , je to prost? mazlik..... :P :P :P .....snad si zase pokecáme...ahojky
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.07  11:29

« Re: Re: Re:

Volantem se to?í doleva - doprava, ne ? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto impaler

impaler 28.01.07  18:46

« Re: Re:

Mindina:
    Hlavn? by to cht?lo líp se zeptat. Manuály b?žn? nejsou ke stažení, i to se dalo vlastním pr?zkumem zjistit. Dá není jasné, jestli po nás chceš manuál zap?j?it (ale jak, že), nebo vy?íst n?co konkrétního (to spíš).
    Zeptej se po?ádn?, a hledej na zmi?ovaném fóru, kde je informací mnohem víc už p?ipravených. A p?átelsky a opravdu up?ímn? si dovoluju upozornit, že tam je p?edevším t?eba nejd?ív hledat a ?íst, než se zeptáš jako tady. Vládne tam po?ádek, což je dob?e pro p?ehlednost, kdyby ses té vojn? cht?la podivit. :)
    Manuál na TDDi nemám, tla?ítka na volantu mám. Další dotaz? :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.07  16:08

« Re:

Mindina: konkrétn? zde www te?ka forum.fordclubs.org/viewtopic.php?t=780&… /> doufám to pochopíš, p?ímý odkaz m? tohle fórum nenechá vložit
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.01.07  15:48

« Re: Re:

Multifunk?ní volant nemám, manuál také ne, poradil jsem ti nejlépe, jak umím. Na tom odkazu bys p?i troše snahy IMHO našla co pot?ebuješ asi tak za p?t minut.
  • « 00 Reagovat !

foto hil

hil 28.01.07  13:04

« Re:

On to tak nemyslí, on to má jako SVOJE motto. :-)
    Taky m? to poprvé zarazilo.
    Je fakt, že d?ív se ?íkalo "jezdit rychle z kopce umí každý blbec".
    Jak nám ta technika jde kup?edu...
  • 00 Reagovat !

foto

28.01.07  09:26

« Bez nadpisu

to že umí jezdit rovn? každej blbec to vím....a já mezi n? vážn? nepat?ím.....jen jsem pot?ebovala znát funkce na volantu abych nezablokovala po?íta?....ale d?kuji za radu......hojky Mindina :*) ...jen jsem cht?la radu......nebo manuál....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.07  22:52

« Re: re

Pohledej tady: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

27.01.07  18:12

« re

hojky lidi?ky...jsem zoufalá....mám mazlíka...... ford mondeo kombi TDDI s multifunk?ním volantem......nemohu na n?j sehnat manuál.....nemohl by n?kdo pomoci???....díky Mindina :D
  • 00 Reagovat !

foto eda-nezbeda

eda.nezbeda 26.01.07  13:21

« Re: Re: Re: Re: Re: a jeste z jineho soudku.

to maverick:
    Diky moc! uvidime co nakonec sezenu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.01.07  07:17

Hi,
    to eda.nezbeda: Tak slovo "Valeo" je jen na krytce kloubu na steracich. Na krabicce jsou tyto udaje:
    Ford 1 set of wiper blades, 1 354 355, 5U7J S17528 CA, Ford Mondeo 10/00>, Ford Premium Product.
    Pak je na nich popsano jak jsou skvele. Je na nich normalni logo Ford, predpokladam ze je dostanes v kazdem krame kde prodavaji neco od Ford:-)
  • « 00 Reagovat !

foto jack007

jack007 24.01.07  22:48

Taky do nich pujdu. Origos mi prijdou jak z trabanta :-) o zadnim radsi ani nemluvim. Dnesni snih byl nad jejich sily, proste zamrznou ty jejich napinaci ramynka a je po stirani.
  • « 00 Reagovat !

foto eda-nezbeda

eda.nezbeda 24.01.07  21:20

« Re: Re: Re: Re: a jeste z jineho soudku.

Diky!! Jsem rozhodnutej je vyzkouset, protoze proti original klasickym steracum je rozdil v cene maly, tak budu experimentovat. Ale cekam prakticky jen delsi vydrz a lepsi prilnavost pri vsech rychlostech, protoze napr. nad. cca 120 mi uz spis sterace po skle jen poskakuji nez ze by stiraly :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.01.07  19:39

« Re: Re: Prubezne hlaseni

Hi,
    to DIM: nevim, jestli se neceho lekli:-), jsem rad, ze mi uznali opravu jako zarucni. Taky nevim, zda napr. z cerpadla nebo jinych soucastek chteji dedukovat kvalitu nafty (usazeniny, opotrebeni, naruseni, atp.), kterou jsem cepoval, ale info o ZARUCNI oprave jsem uz dostal, z toho vychazim. Pokud se neco dozvim, dam vedet.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.01.07  19:33

« Re: Re: Re: a jeste z jineho soudku.

Hi,
    to eda.nezbeda: Koupil jsem si je u prodejce auta (Ford), rekl jsem ze chci "lepsi" sterace na mondeo nez tam mam ted a prodali mi je. Je na nich logo Ford, jsou jakoby z jednoho kusu materialu (videl jsem je na novem focusu), na krabici je napsano Valeo, ale prodavaji se jako "Ford".
    Bohuzel neco podobneho neexistuje dozadu (kombi), ten co tam je, to je ale bida...
    Zitra ti opisu vse co je na krabicce napsano, at vis co zadat.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…