FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
impaler 28.01.07 18:46
« Re: Re:
Mindina:
Hlavn? by to cht?lo líp se zeptat. Manuály b?žn? nejsou ke stažení, i to se dalo vlastním pr?zkumem zjistit. Dá není jasné, jestli po nás chceš manuál zap?j?it (ale jak, že), nebo vy?íst n?co konkrétního (to spíš).
Zeptej se po?ádn?, a hledej na zmi?ovaném fóru, kde je informací mnohem víc už p?ipravených. A p?átelsky a opravdu up?ímn? si dovoluju upozornit, že tam je p?edevším t?eba nejd?ív hledat a ?íst, než se zeptáš jako tady. Vládne tam po?ádek, což je dob?e pro p?ehlednost, kdyby ses té vojn? cht?la podivit. :)
Manuál na TDDi nemám, tla?ítka na volantu mám. Další dotaz? :) -
"-- skrytý --" 25.01.07 07:17
« Re: Re: Re: Re: Re: a jeste z jineho soudku.
Hi,
to eda.nezbeda: Tak slovo "Valeo" je jen na krytce kloubu na steracich. Na krabicce jsou tyto udaje:
Ford 1 set of wiper blades, 1 354 355, 5U7J S17528 CA, Ford Mondeo 10/00>, Ford Premium Product.
Pak je na nich popsano jak jsou skvele. Je na nich normalni logo Ford, predpokladam ze je dostanes v kazdem krame kde prodavaji neco od Ford:-) -
eda.nezbeda 24.01.07 21:20
« Re: Re: Re: Re: a jeste z jineho soudku.
Diky!! Jsem rozhodnutej je vyzkouset, protoze proti original klasickym steracum je rozdil v cene maly, tak budu experimentovat. Ale cekam prakticky jen delsi vydrz a lepsi prilnavost pri vsech rychlostech, protoze napr. nad. cca 120 mi uz spis sterace po skle jen poskakuji nez ze by stiraly :) -
"-- skrytý --" 24.01.07 19:39
« Re: Re: Prubezne hlaseni
Hi,
to DIM: nevim, jestli se neceho lekli:-), jsem rad, ze mi uznali opravu jako zarucni. Taky nevim, zda napr. z cerpadla nebo jinych soucastek chteji dedukovat kvalitu nafty (usazeniny, opotrebeni, naruseni, atp.), kterou jsem cepoval, ale info o ZARUCNI oprave jsem uz dostal, z toho vychazim. Pokud se neco dozvim, dam vedet. -
"-- skrytý --" 24.01.07 19:33
« Re: Re: Re: a jeste z jineho soudku.
Hi,
to eda.nezbeda: Koupil jsem si je u prodejce auta (Ford), rekl jsem ze chci "lepsi" sterace na mondeo nez tam mam ted a prodali mi je. Je na nich logo Ford, jsou jakoby z jednoho kusu materialu (videl jsem je na novem focusu), na krabici je napsano Valeo, ale prodavaji se jako "Ford".
Bohuzel neco podobneho neexistuje dozadu (kombi), ten co tam je, to je ale bida...
Zitra ti opisu vse co je na krabicce napsano, at vis co zadat.