FORD MONDEO 2,2 TDCi .

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto Devil666

Devil666 17.02.11  11:41

« Re: PRODEJ MONDEA

cja: To je právě to, že kupujících, kteří jsou ochotni zaplatit za to, že auto je v super stavu a má velkou výbavu je jen pár. Většinou to je tak, že si většinou každej jouda koupí radši pochybnej křáp levně a má pocit, že ušetřil. To že se mu to následně vymstí mu nedochází. Takže při prodeji máš jen dvě možnosti. Počkat si a doufat, že se najde někdo kdo ocení kvality auta, ale je tu riziko, že to budeš prodávat rok a pak proděláš ještě víc než kdybys rovnou slevil. Já si moje auto z toho důvodu, že je za cenu, která by odpovídala jeho kvalitě neprodejný radši ještě nějakej čas nechám. PS: Neříkej mi, že jsi to koupil za cenu 1.3 mil. To není u Mondea možný.
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 17.02.11  05:48

Devil666: sleva byla , ale cenu jsem schopen doložit, je jasné, že při prodeji bude kupující smlouvat, ale když bude nejhůř, dvě auta uživím, nakonec pro ženskou ideální vůz >:D
    ... a ta cena je s DPH
  • « 00 Reagovat !

foto Devil666

Devil666 16.02.11  21:15

cja: Myslím, že cena 575t za r.v. 2009 asi není při situaci na trhu reálná. Abys to neprodával rok a pak nemusel jít ještě níž, než za kolik bys to prodal rozumně dnes. PS: Ceně 1,3 mil. za nové nevěřím.
  • « 00 Reagovat !

foto Devil666

Devil666 16.02.11  21:08

« Re: Fiat

U superkutila jsou v případě výběru auta v podstatě pravděpodobné jen dvě možnosti, 1.urozmýšlení k smrti, 2. po dramatickém výběru, při kterém bude oscilovat na neskutečném množství zcela nesourodých možností a zabývat se absolutními nesmysly nakonec dojde ke koupi a následně bude následovat nespokojenost a hořekování nad tím proč si nekoupil něco jiného... Možnost č.3: tj. rozumný výběr na základě reálných požadavků a následná spokojenost absolutně nepřipadá v úvahu. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Nicco

Nicco 15.02.11  17:34

« Fiat

Tak co sa tyka nakupu auta a nejakych tych pouciek, ze nic na F nechcem alebo iba Japonec alebo iba Nemec, tak plati asi iba jedna vec a to je ta, ze musis mat stastnu ruku a nezalezi na znacke. Takze bud sa urozmyslas k smrti, alebo kupis srdcom. nehovorim, ze Fiat, ale ze kazdy ma to svoje, co mu lepsie vyhovuje, akurat tych kombikov a nadkombikov v nafte s AWD vela nie je.
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 15.02.11  16:09

Nicco: Já ti nevím. Ty machinace automobilek v poslední době, Fiat který vypadá jak GMC, dnes mi na STK tvrdili, že Fiat chce zrušit zastoupení Fiat v ČR, zkušenosti s Fiaty z minulých i současných dob (kamarádka měla Punto). Netoužím až po tak masívním autě, stačilo by mi vyšší kombi 4x4 s trochu výkonnějším dieselem. V podstatě bych mohl volit Audi, VW, Škoda, Volvo, Subaru či nějaký SUV Hyundai, Kia, Mitsubishi, Suzuki, Ford.
  • « 00 Reagovat !

foto Nicco

Nicco 15.02.11  14:30

Ahoj superkutile. Hned som si spomenul na tvoje hladanie masivneho dieseloveho awd:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 15.02.11  14:22

cja: Dej vědět za kolik jsi prodal. Přál bych ti, aby jsi dostal co nejvíc. Měj se! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto cja

cja 15.02.11  13:06

Kutil: vidět můžeš, ale o ceně nehodlám diskutovat - snížit ano ale ne to co píšeš. Vyhledávat na netu auta je jedna věc a realita druhá. Takže sorry, vím co prodávám a počkám si. Nové bylo za 1,3 mil a to co máš na odkazu není moje auto. :-!

DIM: Budu sledovat a další auto bude zase asi Mondeo, teď holt situace šla jiným, nečekaným směrem . Naštěstí to není ekonomika, ale bohužel životní ztráta. Tak se chlapi mějte a Mondeu zdar.
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 15.02.11  12:18

Cja : Copak ? Co může být důležitějšího než se trápit s Mondeem a pak to tady všem známým dát na vědomí ? :-) Další takové fórum už nenajdeš !!
  • « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 15.02.11  11:57

cja: No jo, ty životní změny. Tak si to užij v novém. >:D To tvoje auto bych viděl tak na 450tis.Kč. Alespoň podle stáří, výbavy a km. Mrkni sem [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto cja

cja 15.02.11  06:26

« PRODEJ MONDEA

Tak pánové, trošku se časy mění, ale Mondeo jde z domu - vše OK, ale musel jsem udělat životní změnu a proto i výměna auta - pokud by někdo měl zájem, tak top stav 30t km najeto , provoz 8/2009, 2,0 TDCI automat, Individual sedadla, Sport paket, velká navi, vyhřívaná sedla vpředu i vzadu, nezávislé topení ..., cena 575t Kč vč DPH. Je k mání v servisu a salonu Auto Activity.cz. Tak se Mondeáři mějte a užívejte kvalit Mondea v plném rozsahu - stojí za to.
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 14.02.11  20:18

« Re: EGR vyměněný, auto jede jako předtím, jen já jsem o 7000Kč lehčí.

sybokcz: to víš, že nevěřím tomu, že by passat neměl poruchy, když mi kluci v servisu, měnili dvouhmoťák, zrovna měli rozdělanou A6 u které se dvouhmoťák rozsypal a vyletěl z něho nějaký kus železa, který prakticky odřízl motor od převodovky... chtěli mě potěšit, že nejen fordy se kazí a vzpomněli si i na oktávku, které turbo odešlo po necelých 40 tis.km, bohužel po záruce....
  • « 00 Reagovat !

foto DIM

DIM 14.02.11  20:06

Já jen mohu konstatovat, že nové Mondeo už je kvalitou úplně jinde, největší slabinou je podle servisu rádio Sony a vyhřívané přední sklo..... Já za 40 tis km jsem neměl jedinou ( ! ) závadu. Jedině snad je to trochu moc tvrdé a možná hlučnější při rozjezdech , ale jinak nic , na co bych si stěžoval. Ten test na úvodní stránce proti Superbu a Passatu je odpovídající...

Jenom jeden dotaz : cpal jsem střešní box do auta a anemohl jsem sundat opěrky hlav !? Ono to nejde ?? Ale dostal jsem ho tam stejně !! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto sybokcz

sybokcz 14.02.11  18:09

Never tomu, ze bys do passatu nedal min. Mozna jine veci (az na veci typicke pro moderni diesel jako turbo a dvouhmotak), ale imho bys do toho nacpal stejne penize. My teda budem letos budem mit Mondeo patym rokem a zatim jen trojkombinace a tedka kompresor (btw. kdybyste tu nekdo o nejakem vedel, beru i jety :-) ) klimatizace. Takze vcelku spokojenost :).
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 14.02.11  18:00

kutil: vyšlo mě to na cca. 80000,- takže: vstřiky 14tis., turbo 30tis., spojka něco málo přes 20tis., pumpa 5tis., trojkombinace 7tis. Když to sečtu s rozsypanou palubní deskou, tak jsem do údržby vrazil kolem 100tis. (nepočítám běžný spotřebák) a ujel jsem 75tis. km za 5let. Je to dost, když jsem tříleté mondeo před 5 lety kupoval, koukal jsem po passatech a ty byly při stejném stáří minimálně o 50 tis. dražší a měly víc najeto, je otázka co by se vyplatilo, ale já si nestěžuju. Kdybych to ale kupoval jako funglovku, tak by mě to štvalo, ale na druhou stranu bych měl dnes ujeto 75tis. km a třeba bez problému....
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 14.02.11  17:57

• « 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 14.02.11  16:11

oleowr1: 8-s No to mě čekají radosti. Mám najeto 120tis.km. Jak to píšeš, tak se tvoje Mondeo zachovalo jako většina Mondeí mých známých a mezi 150- 180tis.km se totálně posr@la. Já prodával staré Mondeo ve 150tis.km kdy jsem před prodejem vrazil do auta 60tis za kompresor a chladič klimatizace (chladič - konstrukční vada, kompresor - blbost servisu), utržený stabilizátor, výměna čepů závěsů, zapalování a auto pak prodal za 120tis. Kamarádovi ve 180tis.km odešla přední náprava a motor. Ve firmě ve 180tis.km odešla převodovka a motor.

Na kolik tě vstřiky, turbo, trojkombinace, vodní pumpa a spojka s dvouhmoťákem přišly? Nevyplatí se to prodat, než to začne odcházet? Když vezmu, že moje auto má hodnotu 185tis.kč.
  • « 00 Reagovat !

foto oleowr1

oleowr1 14.02.11  12:04

tož to máš smůlu, hlavně ať Ti to EGR už vydrží.... Mně naštěstí mondeo v poslední době slouží bez problémů, mám něco málo přes 180tkm, vstřiky, turbo, trojkombinace, vodní pumpa a spojka s dvouhmoťákem se měnily v průběhu posledních 30tkm, snad bude chvilku klid. Stavím barák a každá neplánovaná faktura je o to větší zátěží rozpočtu....
  • 00 Reagovat !

foto superkutil

superkutil 13.02.11  15:00

« EGR vyměněný, auto jede jako předtím, jen já jsem o 7000Kč lehčí.

Tak EGR na mé auto stál 8300Kč bez DPH, když jsem jim starý EGR nechal v servisu na repasi, tak mi slevili na 7000Kč bez DPH. A to mám ten elektrický s jedním čidlem, existuje ještě verze se 3mi čidly.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…