FORD MONDEO 2,2 TDCi .
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
superkutil 21.06.12 21:24
« Re: Tak jsem po 4 Fordech vsadil na KIA.
Jak uvádí recenze:
"Podvozek kie je navíc velmi pohodlný a jistý. Utrhnout ho sice není nic obtížného a vysoké těžiště tomu dost pomůže, ale každá reakce je čitelná a dobře se zvládne."
Ale víc ti řeknu za rok, to už budu mít víc zkušeností. >:D -
superkutil 20.06.12 20:23
No, kupoval jsem ho v těch šílenejch zimách minulých dnů, kdy bylo v noci k 0°C. >:D
Jinak samozřejmě, že i KIA má své mouchy a nedodělky, ale není to až tak špatné a za ty peníze to byl dobrý kompromis. :-) Má dobré nastupování, člověk sedí vysoko a daleko vidí, motor je pružný a je to 6ti kvalt. A hlavně je to 4x4. >:D Takže už se nemusím bát, že někam nevyjedu. Díky sklápěcím zadním sedadlům do roviny je i velký kufr. Je to na přechodné období. Třeba zjistím, že je to nepoužitelné a koupím Kugu, ASX nebo Passata 4x4. Na Volvo XC70 asi mít nebudu :-) -
Dong1 20.06.12 18:37
Me to neco podobneho delalo taky, v jednom miste to zadrho a obcas povrzavalo. Stacilo promaznout jezdce stahovaciho mechanizmu a byl klid.
Spis nas po rozebrani prekvapila robustnost mechanizmu, zadne tenke lanko a plastova praskajici kolecka jako u VW :-) -
DIM 20.06.12 11:08
:-) Mně to teď taky topí dobře, svatá pravda :-) Ale zjišťuji zatím nepoznanou věc, když je to vytopené z parkoviště, tak se občas zadrhává stahování předních oken. Jako by to mělo odpor a zastavuje se to....... Ale po chvilce klimatizování se to rozběhá.........