DIM 27.02.15 13:41
« Derniéra ??
Tak přátelé, dotáhli jsme to na pěkných 12 244 příspěvků...... Tak pochopitelně , že už si není co říci !! .-)
Všem nám to jezdí...a jezdí......
Já už to letos a si vyměním, ale zatím pořád nic lepšího nevidím ! ( Tedy v této cenové relaci ) Možná si to nechám na takovéto domácí pojíždění manželčino ..
Jestli tady ještě někdo z dobrých starých diskutérů zavítá, tak přidejte rozloučení !! :-) -
sybokcz 06.11.14 12:28
« 8 let s Mondeem
Po dlouhé době také přispěji.
Letos na podzim to bude 8 let co mají moji rodiče Mondeo kombi 2.0TDCi 96kW, auto samo je ročník 2004, euro3. 135000 km najeto (v 70tis WinDiesel sjel diagnostiku a odpovídalo to :-) ).
Půjčuji si ho párkrát ročně na delší vzdálenosti a musím vyjádřit říct, že zatím spokojenost, možná je to tím, že se o auto snažím starat.
Za těch 8 let proběhla výměna trojkombinace, kostí podvozku a 2x brzd. Olej měním po 20tis i s filtry. Co zazlobilo a zatím nevyřešeno je odejitý kompresor klimatizace. A vlastně někde jsou asi uvolněné drátky k reproduktorům, protože s každým hrbolem hraje jejich různý počet.
Až s podivem na stav našich silnic je interiér tichý, nerozvrzaný a je slyšet jen uvolněné perko v samici od pásů :).
Tak doufám, že bude sloužit bez nějakých problémů dál.
Jsem zvědav na srovnání, švagr si koupil 2007 1.8TDCi, ale jel jsem v něm jen krátce, zhodnotím po delší cestě :).