Mazda5
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
"-- skrytý --" 16.02.08 21:34
« Re: vrzganie
Jsme na tom stejně.Pokud mrzne, tak si nemusím ani zapínat rádio. Podvozek se o zvukovou kulisu postará. Příští týden zavolám so servisu. Jinak už jsem strávil s M1.8i v servisu hodně na to, že to mám 1,5 roku a nejeto 28000km. Znovu už bych to asi nekoupil. -
"-- skrytý --" 16.02.08 21:32
« Re: Kde koupit?
Buď rád. Já koupil ve Žďáře novou M5 1.8i a byl problém již dříve popisovaný. Za to samozřejmě oni jako prodejce nemohou. Zkušenost však je špatná, protože jsem jim dodal nějakou drobnost na opravu zdviže a peníze jsem dodnes neviděl. Je to již 12 měsíců. Jak potom takovému prodejci věřit. -
Asterix 14.02.08 12:17
« Re: Kde koupit?
Pozdravujem. Neviem sice kolko ponukaju zlavu na nove auto/ predvadzacie auto v CR predajcovia ale ak mas moznost tak si najprv popozeraj ceny na nete. Oplati sa ist nakupovat do SRN a Danska, kde mas na cisto nove auta, v tej istej vybave ako ma kamenny predajca uz zlavu 15-20percent.
www.price-optimizer.de :*) -
"-- skrytý --" 13.02.08 08:56
« Kde koupit?
Ahoj všichni budoucí kolegové,
plánuji koupit Mazdu 5 a chtěl bych Vás poprosit o Vaše názory na prodejce. Původně jsem uvažoval o Auto Palace v Praze, ale slyšel jsem dost negativních reakcí a to jak na prodej, tak o následný servis. Jsem z Jižních Čech, takže uvažuju o Mazdě v ČB, Táboře, a nebo směr Praha, tedy Příbram. Jaké máte zkušenosti? Předem díky za reakce, čím více, tím lépe
:-)
A ještě mám jeden dotaz. Myslíte, že by bylo lepší s nákupem chvíli počkat na facelift, který má údajně přijít někdy v březnu? -
"-- skrytý --" 12.02.08 21:01
Ahoj pupe, to je pech!
Já se za 2.000 km přiblížím na 50tkm a stále mne trápí rány od přední nápravy od teplota 0 a níže, ale snd teď v mazdě odhalili čím to je, protože nové pryže mi nepomohly a tak čekám na servis biltén, jinak šlape jak má.
zimní Nokian Nordmann W 205/55 R16 3 zima (poslední) naprosto v pohodě. -
Pup 11.02.08 20:30
« Re: Bufik
jeeff: Bohužel s tebou musím souhlasit, je tam něco špatně. Ještě horší na tom je, že případná oprava prej probíhá tak, že to vyndají a pošlou někam do servisu výrobce. Auto bez bufiku je pochopitelně nepojízdný, jde přes něj voda. Asi budu muset zaprudit, protože tenhle systém se mi ani trochu nelíbí.
TomášC: Pirelli Winter Sottozero, nemůžu si na ně stěžovat. -
TomášC 11.02.08 13:10
« zimní pneu
Zdravím všechny majitele M5. Za dva týdny si jedu pro předváděčku M5 do Německa a samozřejmě má ještě letní gumy. Můžete se pochlubit, kdo co obouvá na zimu v rozměru 205/55/16? Otec má na 1,8 b polaris 2, ale nevím. Nejezdí tak často na sněhu (ikdyž letos to je celkem jedno) a taky těch kilometrů není tolik. -
"-- skrytý --" 05.02.08 21:13
« Re: Bufik
Hej, zije to tu dynamickym zivotom ;-) Ja ale predpokladam, ze porucha ti vznikla uz pri prvom probleme, to ze to vyriesili resetom bol podla mna len docasny jav, urcite tam nieco nie je v poriadku.
Co sa tyka nemeckeho smejdu v japonskom aute, je to asi kvoli tomu, ze je to tam vlastne kvoli splneniu emisnej normy EURO5, co ale asi znamena, ze nikde inde na svete to tam nie je. A tak to asi zobrali od nemeckych smejdov... -
Pup 20.12.07 10:00
« Re: Bufik
Tak mi vyměnili gumičky a nevrže to. Je to známý problém řešený v rámci garance, takže to vesele po servisech požadujte. Bufík mi bohužel neopravili, protože nebyl přítomen příslušný specialista. Budu tam muset po novém roce a rovnou mi řekli, že to může být na celý den, protože dostat se k němu v motoru je dost porod.
Jara1: Chtěl bych koupit tu 1.8, tak doufám, že s tím nebudu mít takový problémy, jaký tu popisuješ. Říkám si, že to mohlo být tím, že to tvoje auto bylo jedno z prvních, co se prodávaly potom, co tenhle model přišel na trh. Tak snad už ty případný mouchy vychytali ... Ještě k tý garančce. To je fakt dobrá cena, až překvapivě :-)