Mazda5
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
"-- skrytý --" 12.12.08 23:23
« Re: Osvětlení SPZ
Zdravím,
tak s tím pásem u řidiče mám taky problém, nechce se natáčet nazpět(připomíná mi to moje první auto - rapida, kdy jsem to měnil každý rok ;-)). A klíčenka vypadá, jako by měla min.5 let. Sedřené popisky a vylámané tlačítka, ale ještě drží. To způsobuje , že stisk je nejistý. Perlička: dvouletý syn mi "opravil" autorádio, strčil do CD mechaniky 10 korun ;-\ . -
"-- skrytý --" 12.12.08 22:56
« Re: Osvětlení SPZ
Tak to máš kliku. Já už měnil obě přední H7 a žárovku v kaslíku u spolujezdce.Ty H7 se měněji taky blbě. Sice to zacvakne, ale když jsem měnil druhou, tak jsem zjistil, že tu první tam mám špatně, tak jsem to vylepšil. Tu v kaslíku mi dělali v servizu zároveň s výměnou zadního tlumiče. Teď mě zase čeká výměna pásu řidiče. Nějak zlenivěl a nechce se někdy zatáčet nazpět.Mám to dva roky a najeto cca 40t. km.Jinak mi vyměnili taky klíčenku s do na centrál. Ta nová je perfektní. Jsou tam mikrospínače, tak to krásně při sepnutí cvakne. U tý starý už jsem si málem ulomil prst a navíc se vylámaly pacičky držící tu plošku a vypadávalo to ven. -
"-- skrytý --" 12.12.08 09:30
« Osvětlení SPZ
Zdravím majitele M5,
včera mi praskla 1. žárovka na autě po 3 letech provozu - osvětlení SPZ, dle návodu jsem se jal odstranit kryt 5. dveří ;-\ hodně mne boleli prsty a co horšího z 9 plastových úchytek to hned 3 navydrželi. Žárovky mají také minimální plastové uchycení a tak jsem ho hned ulámal a po výměně žárovky jsem musel uchytit objímku lepenkou :-O Tohle se moc nepovedlo! -
"-- skrytý --" 08.12.08 15:06
« Mazda GPS Navigation System
Zdravim,
Uz som tu raz pisal, ale stale nemam odpoved...
Je tu niekto taky somar ako ja a kupil si M5 s original GPS navigaciou? Mazda dodava mapy zapadnych statov (vcetne CR) ale pre vychodnu europu (napr.SR :-) nic. Neviete niekto o niecom?
Pup 28.11.08 17:19
« Re: Prosbička
Mpětka: Jasně, to už víš.
Skodovacek: Díky za fotku, došla. Kdyžtak smaž ten příspěvek s tvým e-mailem, není dobrý věšet e-mail na veřejnej web z důvodu spamu.
Slon: Asi tě můj filtr nemá rád. Zkus třeba příjmení.jméno@gmail.com (moje jména samozřejmě). Počítám že kdyby to bylo do Vánoc, bylo by to dobrý, ale čím dál míň tomu věřím. Zrovna včera jsem měl nepříjemnej rozhovor s Allianz, nebyli tejden schopný poslat člověka, aby se na to podíval. -