Mazda5

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.12.08  08:56

« Re: Osvětlení SPZ

Tak to to mám úplně stejně,vše ale výměna v záruce bez problému. Jenom to rádio to asi nepůjde. Dělám opravy spotř. el. a to je běžný, že dostanu video, do kterýho dítě nacpe krajíc chleba. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.08  23:23

Zdravím,
    tak s tím pásem u řidiče mám taky problém, nechce se natáčet nazpět(připomíná mi to moje první auto - rapida, kdy jsem to měnil každý rok ;-)). A klíčenka vypadá, jako by měla min.5 let. Sedřené popisky a vylámané tlačítka, ale ještě drží. To způsobuje , že stisk je nejistý. Perlička: dvouletý syn mi "opravil" autorádio, strčil do CD mechaniky 10 korun ;-\ .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.08  22:56

Tak to máš kliku. Já už měnil obě přední H7 a žárovku v kaslíku u spolujezdce.Ty H7 se měněji taky blbě. Sice to zacvakne, ale když jsem měnil druhou, tak jsem zjistil, že tu první tam mám špatně, tak jsem to vylepšil. Tu v kaslíku mi dělali v servizu zároveň s výměnou zadního tlumiče. Teď mě zase čeká výměna pásu řidiče. Nějak zlenivěl a nechce se někdy zatáčet nazpět.Mám to dva roky a najeto cca 40t. km.Jinak mi vyměnili taky klíčenku s do na centrál. Ta nová je perfektní. Jsou tam mikrospínače, tak to krásně při sepnutí cvakne. U tý starý už jsem si málem ulomil prst a navíc se vylámaly pacičky držící tu plošku a vypadávalo to ven.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.12.08  09:30

« Osvětlení SPZ

Zdravím majitele M5,
    včera mi praskla 1. žárovka na autě po 3 letech provozu - osvětlení SPZ, dle návodu jsem se jal odstranit kryt 5. dveří ;-\ hodně mne boleli prsty a co horšího z 9 plastových úchytek to hned 3 navydrželi. Žárovky mají také minimální plastové uchycení a tak jsem ho hned ulámal a po výměně žárovky jsem musel uchytit objímku lepenkou :-O Tohle se moc nepovedlo!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.12.08  09:47

« Re: Mazda GPS Navigation System

to neviem co je :-( ale predsa to musi mat nejake oznacenie; neverim ze to vyraba mazda. ja som mal tiez problem s mapami, ale potom som si na ebay.de kupil mapove podklady a teraz je to fajn (nakup za cca 20euro)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.12.08  08:37

Mam original dodavany MAZDA GPS.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.12.08  15:59

aky mas navigacny system - typ/model?
    ja mam zabudovany v zrkadle - VDO Dayton. mozno viem pomoct.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.12.08  15:06

« Mazda GPS Navigation System

Zdravim,
    Uz som tu raz pisal, ale stale nemam odpoved...
    Je tu niekto taky somar ako ja a kupil si M5 s original GPS navigaciou? Mazda dodava mapy zapadnych statov (vcetne CR) ale pre vychodnu europu (napr.SR :-) nic. Neviete niekto o niecom?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.12.08  11:12

« Re: tlmic

vymenene -> tlmic stal 2200,- skk, vymena cca 1.5hod. vymenil som oba zadne, pre istotu. inzerat: darujem jeden poskodeny, a jeden funkcny ale stary zadny tlmic.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.12.08  10:19

« tlmic

tak som si dnes rano aj ja nasiel kaluz pod zadnym kolesom - tlmic :no:

kolko stoji ta oprava? (mam auto z 2005 -> zaruka je davno ta-het-prec)
  • « 00 Reagovat !

foto Pup

Pup 28.11.08  17:19

« Re: Prosbička

Mpětka: Jasně, to už víš.

Skodovacek: Díky za fotku, došla. Kdyžtak smaž ten příspěvek s tvým e-mailem, není dobrý věšet e-mail na veřejnej web z důvodu spamu.

Slon: Asi tě můj filtr nemá rád. Zkus třeba příjmení.jméno@gmail.com (moje jména samozřejmě). Počítám že kdyby to bylo do Vánoc, bylo by to dobrý, ale čím dál míň tomu věřím. Zrovna včera jsem měl nepříjemnej rozhovor s Allianz, nebyli tejden schopný poslat člověka, aby se na to podíval.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.08  21:21

Pupe, poslal jsem ti mail, doufám, že došel.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.08  12:53

Odpovídal jsem ti na mail Pupe, ale vrátil mi ho tvůj antispam.
    Jak dlouho budeš bez auta?
  • « 00 Reagovat !

foto Pup

Pup 25.11.08  23:42

Mpětka: E-mail máš v SZ, samozřejmě mě to zajímá.

Skodovacek: Poslal jsem Ti e-mail, soukromé zprávy jsou na tomto serveru dobře utajené, možná to jde někde nastavit, nevím.

Díky všem za pomoc!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.11.08  15:29

Pupe, pošli mi soukromou zprávou e-mail, v tomhle problému bych ti mohl pomoct ... jestli chceš ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto skodovacek

skodovacek 24.11.08  22:54

Zdravím, žádná zpráva nedorazila. :'-(
    jirka.decin@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto Pup

Pup 24.11.08  22:39

Skodovacek: Poslal jsem ti e-mail soukromou zprávou, pošli mi prosím tu fotku.

Slon: Rozbil jsem to dost, jestli to chceš vidět můžu poslat fotky. Foto sháním abych dokázal, že ten i.iot stál natvrdo na brzdě, protože se to budou snažit hodit na mně.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.11.08  16:19

Zdravím Pupe, rozbil sis to moc? To jak scháníš to foto je kvůli tomu že to měl už bouchlý?
  • « 00 Reagovat !

foto skodovacek

skodovacek 24.11.08  00:15

Zdravím,reagoval jsem na ten snímač airbagu. To je záležitost daleko dražších aut. Jedná se o snímač, který musí vyhodnotit víc informací. Snímač na pasy, vyhodnotí i odloženou peněženku /po výplatě /. >:D Kam mám poslat tu fotku?
  • « 00 Reagovat !

foto Pup

Pup 22.11.08  17:59

Skodovacek: díky moc!!! Snímač v sedačce je, ale je použitej asi právě jen pro tu otravnou signalizaci pásů.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…