Mazda5
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
"-- skrytý --" 24.05.09 22:41
« štartovanie
Nazdar chlopi.Mam M5 1,8i a mam problem so štartovanim.Ten isty problem tu uz popisoval "zuko",len s motorom 2,0i,len nikde som sa nedocital ako bol problem vyrieseny.Ide o to ,že auto dost neisto startuje,niekedy sa stane ze nastartuje len na druhy krat,inokedy nastartuje na prvy krat,ale zatrasie dost silno s motorom.Z 10 startov je asi 6 v pohode,4 na figu.Bol so s tym v origo servise,tam nic nezistili.Bolo mi povedane,ze ak sa mi to bude opakovat,ze mozno by pomohlo vymenit sviecky,ze mali nieco podobne uz na nejakej M6,ale velmi si neboli isty s tymi svieckami.Nemal niekto podobny problem?
maty1 12.05.09 20:38
« Kontrolka automatického naklápění světel
Zdravím mazdáci mám dotaz na ty co mají xenonové světlomety.Po otočení klíčku do polohy kdy se rozsvítí kontrolky na palubce rozsvítí se vám také kontrolka automatického naklápění světel(oranžová)která po několika vteřinách hasne?Nemůžu si uvědomit jestli svítila už od začátku co mám auto.Mám pouze německý manuál a něco se tam o ní píše a o autorizovaném servisu Mazda.Já když zapnu světla v garáži tak nevidím že by se mi světla malinko přizvedli jako jsem to měl u mojí předcházející A4 s xenony.Případně jestli mi někdo sem napíše co o té kontrolce píšou v čj manuálu k Mazdě.Moc díky -
"-- skrytý --" 31.03.09 09:09
« Cukání při přidání plynu
Tak š po té svolávací akci, kdy byla předprogramována řídící jednotka motoru (mám diesel 143k) se mi někdy stane, že na dvojku a na trojku auto po přidání plynu začne cukat a jakoby nemůže jet a až po chvilce se to zase chytí. Je to zejména poté co třeba jedu na volnoběh z kopce a pak v zatáčce potřebuju přidat. Rovněž volnoběh mi přijde nějaký cukaný, motor se tak divně chvěje. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Jestli to může být tím přeprogramováním jednotky? (to si pak na to Auto Palace na Spořilově vážně budu nějak oficko stěžovat).