Mazda5

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.05.09  22:55

« startovanie

nerobi mi to tak často ale občas sa mi to ešte stane.........ale zvykol som si:-) i ked to trasenie nieje zrovna najprijemnejsie. ale ked najdeš chybu alebo príčinu toho tak daj vediet.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.05.09  22:41

« štartovanie

Nazdar chlopi.Mam M5 1,8i a mam problem so štartovanim.Ten isty problem tu uz popisoval "zuko",len s motorom 2,0i,len nikde som sa nedocital ako bol problem vyrieseny.Ide o to ,že auto dost neisto startuje,niekedy sa stane ze nastartuje len na druhy krat,inokedy nastartuje na prvy krat,ale zatrasie dost silno s motorom.Z 10 startov je asi 6 v pohode,4 na figu.Bol so s tym v origo servise,tam nic nezistili.Bolo mi povedane,ze ak sa mi to bude opakovat,ze mozno by pomohlo vymenit sviecky,ze mali nieco podobne uz na nejakej M6,ale velmi si neboli isty s tymi svieckami.Nemal niekto podobny problem?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.05.09  13:56

« DVD zabavny system

Zdravim,
    Nedaval si niekto nahodom domontovat ten DVD prehravac nad hlavy a kolko to stalo?
    Diki
  • « 00 Reagovat !

foto maty1

maty1 13.05.09  20:28

« Re: Kontrolka automatického naklápění světel

Díky za info to jsi mě uklidnil měl jsem strach že nefunguje to čidlo co dává povel k aut.naklápění světel při přejezdu nerovností.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.05.09  15:51

« Re: Kontrolka automatického naklápění světel

Jj.....tak jak píšeš....nachvilku se rozsvítí a pak zhasne....to je normální....jestli se něco děje se světla to netuším ptz jezdím převážně ve dne takže světlo ani neregistruju :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.09  21:38

« Re: Tlumiče...zadní

Sláva tlumič dorazil.
  • 00 Reagovat !

foto maty1

maty1 12.05.09  20:38

« Kontrolka automatického naklápění světel

Zdravím mazdáci mám dotaz na ty co mají xenonové světlomety.Po otočení klíčku do polohy kdy se rozsvítí kontrolky na palubce rozsvítí se vám také kontrolka automatického naklápění světel(oranžová)která po několika vteřinách hasne?Nemůžu si uvědomit jestli svítila už od začátku co mám auto.Mám pouze německý manuál a něco se tam o ní píše a o autorizovaném servisu Mazda.Já když zapnu světla v garáži tak nevidím že by se mi světla malinko přizvedli jako jsem to měl u mojí předcházející A4 s xenony.Případně jestli mi někdo sem napíše co o té kontrolce píšou v čj manuálu k Mazdě.Moc díky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.09  15:35

« Re: pelovy filter

Návod je v SZ
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.09  13:44

hmm... tam som ho nevidel. mal som ten spodok, pod skrinkou spolujazdca otvoreny. ale nevidel som ho :-(, neotvaral som ale celu stredovu konzolu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.09  12:52

Zdravím,
    pylový filtr je u nohou spolujezdce ve středové konzoli.
    Dle Mazda servisu je docela "sranda" ho vyměnit :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.09  09:48

« pelovy filter

ahojte,
    kto pozna odpoved na hadanku:
    ma mazda5 2.0benzin pelovy filter? kde je a ako sa vymeni?
    dik
  • 00 Reagovat !

foto skodovacek

skodovacek 06.05.09  22:35

« Tlumiče...zadní

Zdravím, tak já myslel, že se na mě vykašlali...a on jenom není skladem...to se mi ulevilo. Už taky čekám pomalu měsíc.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.09  19:24

« Re: Tlumiče a M5

Tak od 13.4 čekám na nový tlumič. Buhužel není skladem.Přitom se jedná o záruku. Přestávám tomu rozumět.
  • « 00 Reagovat !

foto Miras2

Miras2 15.04.09  19:41

Z duše mi mluvíš chlape. No snad sem taky někdy přidám své pocity :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.09  09:09

« klucik

ozaj, vcera som si uz vymenil kluc. tlacitka na tom prvom boli take vymackane, ze sa nedali stlacit a posledny tyzden som otvaral normalne potocenim klucu v zamku :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.04.09  09:07

tak som si preletel toto forum...ak si to niekto precita tak M5 nekupi...ale ludia nie je to tak, je to velmi fajn auto!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.04.09  08:50

to mi je luto, mne auto (120.000) zacalo vrzgat od prednej napravy aj ked je 25stupnov
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.04.09  22:03

« Tlumiče a M5

Tak poslušně hlásím , že odešel druhý zadní tlumič. Ještě v záruce najeto necelých 50t. km a po delší cestě louž oleje pod zadní nápraviu. Tak zítra opět do servizu.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.03.09  09:09

« Cukání při přidání plynu

Tak š po té svolávací akci, kdy byla předprogramována řídící jednotka motoru (mám diesel 143k) se mi někdy stane, že na dvojku a na trojku auto po přidání plynu začne cukat a jakoby nemůže jet a až po chvilce se to zase chytí. Je to zejména poté co třeba jedu na volnoběh z kopce a pak v zatáčce potřebuju přidat. Rovněž volnoběh mi přijde nějaký cukaný, motor se tak divně chvěje. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Jestli to může být tím přeprogramováním jednotky? (to si pak na to Auto Palace na Spořilově vážně budu nějak oficko stěžovat).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.03.09  11:06

« Re: vrzání

Díky moc za rychlou odpověď .ALEXIK
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…