Mazda5
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
Miras2 01.08.09 16:36
« Nová 5ka
Nazdar chlapi. Nějak to tady spí. Nemáte někdo informace o tom zda a případně kdy se bude do 5ky montovat nový motor 2,2 tak jak ho má M6,M3 a CX7? Když jsem se naposledy ptal u prodejce tak mi řekl, že by měl být ve Frankfurtu úplně nový model M5 už s tímto motorem. Nikde jsem však nenarazil ani na fotečku. Tak jestli někdo něco víte, dejte to do placu. -
Pup 19.06.09 13:10
« Hlavice šaltrpáky
Jen pro pobavení, včera jsem byl na 100k prohlídce, tak jsem se zeptal co by stála nová hlavice šaltrpáky na které si mi akorát tento týden prošoupala kůže na hraně - mám ve zvyku si tam vozit ruku, tak mě to až tak nepřekvapuje že nevydržela. Odpověď zněla nějakých 6.500,- bez DPH, sám technik v servisu z toho byl chudák vedle. Podívám se po nějakém aftermarketu, pokud máte nějaký tip dejte vědět. -
"-- skrytý --" 24.05.09 22:41
« štartovanie
Nazdar chlopi.Mam M5 1,8i a mam problem so štartovanim.Ten isty problem tu uz popisoval "zuko",len s motorom 2,0i,len nikde som sa nedocital ako bol problem vyrieseny.Ide o to ,že auto dost neisto startuje,niekedy sa stane ze nastartuje len na druhy krat,inokedy nastartuje na prvy krat,ale zatrasie dost silno s motorom.Z 10 startov je asi 6 v pohode,4 na figu.Bol so s tym v origo servise,tam nic nezistili.Bolo mi povedane,ze ak sa mi to bude opakovat,ze mozno by pomohlo vymenit sviecky,ze mali nieco podobne uz na nejakej M6,ale velmi si neboli isty s tymi svieckami.Nemal niekto podobny problem?
-
maty1 12.05.09 20:38
« Kontrolka automatického naklápění světel
Zdravím mazdáci mám dotaz na ty co mají xenonové světlomety.Po otočení klíčku do polohy kdy se rozsvítí kontrolky na palubce rozsvítí se vám také kontrolka automatického naklápění světel(oranžová)která po několika vteřinách hasne?Nemůžu si uvědomit jestli svítila už od začátku co mám auto.Mám pouze německý manuál a něco se tam o ní píše a o autorizovaném servisu Mazda.Já když zapnu světla v garáži tak nevidím že by se mi světla malinko přizvedli jako jsem to měl u mojí předcházející A4 s xenony.Případně jestli mi někdo sem napíše co o té kontrolce píšou v čj manuálu k Mazdě.Moc díky