C-MAX
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 20.12.07 18:12
« Přední zástěrky.............
Tak dnes dorazily, takže konečná cena origo Ford 797,-Kč. Jinak je třeba rozlišovat pokud má auto plastové kryty prahů nebo ne. U zástěrek je i podrobný návod a sednou tam nádherně - no aby ne za ty prachy. Takže jsem je namontoval - jde to krásně a na černém autě ani nejsou vidět, takže po čase přidám info jestli se osvědčily a jestli se bok auta méně špiní.Fotky jsem přidal na "moje auto" :-) -
"-- skrytý --" 20.12.07 12:48
« Spaliny vo vozidle
Mne vymenili tesnenie pod strikom (strik - vstrekovacia triska). Medzi triskou a hlavou valcou je kovové tesnenie. Tesnenie bolo poškodené. Na hlave valcou v okoli striku sa tvoril tmavý povlak - nafta. To všetko sa nahrievalo a výpary bolo cítiť vo vozidle. -
"-- skrytý --" 20.12.07 10:17
« Zadni operky
Panove mam takovy specificky problem. Nevite nekdo, jak jdou sundat nebo jestli jdou vubec sundat zadni hlavove operky? Mam totiz problem s tim ze zavazi nejvetsi detske sedacce. Vcera jsem byl dokonce i vecer v servisu a tam je to taky zaskocilo a nevedeli co stim. Ze se mi to pokusi do ledna zjistit, az tam pojedu na garacni vymenu nejakych dilku. -
"-- skrytý --" 20.12.07 08:55
« Re: Ceník předchozí verze C-MAX
to BoBa, Jandree: mati(at)wo.cz a potřebuju to proto, že mám trošku diskusi o vyhřívaných zpětných zrcátkách s prodejcem Fordu tady u nás... Tak chci vědět co se psalo v minulém katalogu/ceníku o modelu Trend+. Díky moc... -
"-- skrytý --" 19.12.07 09:12
« Re: Ceník předchozí verze C-MAX
to Jandree:
Tak čoveče, přecejen jestli máš ten tištěnej katalog? Tady v tom odkazu není nic o příplatkových výbavách a na webu jsou už jen nové ceníky a katalogy (i pod odkazy na starý model). Když by šel nascanovat, moc by mi to pomohlo. Dík. -
"-- skrytý --" 18.12.07 18:33
« Re: zasterky ...........
No dnes jsem opravdu trpěl. Jízda po zapadlých vesničkách Vysočiny-beze sněhu, ale silnice posypaná kamínky a to dost silně, takže celou dobu rachot do prahů jako hrom, zástěrky na předek budou ve čtvrtek tak jsem zvědav, jak budou vypadat. Na černém autě asi nebudou ani vidět. -
tiborn 18.12.07 13:12
« korozia c maxu
Ahojte vsetci, prave som sa prihlasil na toto forum, pretoze planujem kupit novy c-max. Chcem sa vsak spytat, ake mate skusenosti s upravou karoserie proti korozii? V reklamnych prospektoch o c-maxe som sa o tom nic nedocital, predajcu som sa pytal ako to je, povedal ze samozrejme karoseria je pozinkovana ale neviem ci sa mu da verit...
Zatial dik.