C-MAX
"-- skrytý --" 30.05.08 19:04
« Re: LED DIOD denní světla.......
Tak v současnosti řeším stejné dilema-denní světla na maxe, hlavně se mi nechce svítit xenonovými světly v letních dnech a mít nasvícené celé auto. Volal jsem už do Helly, sada pro FF II prý u nás ještě není v prodeji, na německých stránkách jsou k mání - ale ani mě se nechce vyndat mlhovky když už je tam mám. Na netu jsem rovněž kromě jedné fotky maxe s kulatými světly pro denní svícení nenašel nic jiného. Přemýšlím rovněž o diodových páscích, ale podle rozměrů zatím nevím kam je dát. Vedle mlhovek se asi nevejdou. Dejte vědět jak pokračujete. -
"-- skrytý --" 30.05.08 18:12
« Re: LED DIOD denní světla.......
Je mnoho variant kam Ledky dát ale rušit kvůli tomu mlhovky určitě nebudu,zřejmě vyřežu plast v krytu mlhovek a dám tam podélne Ledky odkaz na ně po ruce nemám ale bylo to na Tuning no.1 a nebo www.stualarm.cz ,opravdu by mě zajímalo jestli je už někdo má namontované a jak to vypadá. Jediného maxe jsem na netu našel s kulatými světly vedle mlhovek a to se mi nelíbilo. -
"-- skrytý --" 30.05.08 10:01
« LED DIOD denní světla.......
Vážení,
už si někdo z Vás montoval Led diodové denní světla? Zjišťoval jsem jednak vhodné umístění a také internetové ceny pouze homologovaných světel.Osobně preferuji podélné světla ,kulatá mi přijdou dost nevhodná na maxe.
Nevím k čemu je celodenní svícení dobré, ale rozhodně nehodlám svítit celým vozem, když si k tomu připočtu klimu ,CD přehrávač a ledničku, tak je to záhul!!!!!
Je mi jasné jak se montují, tedy specifikace podle umístění dle vyhlášky, už vím i kam si je dát ale chtěl bych přeci jen trochu konzultovat s Vašimi zkušenostmi.
S pozdravem Martim alias DICKINSON.
"-- skrytý --" 25.05.08 14:58
« Návod k obsluze C-MAXE
Dobrý den,prosím, může mi někdo z Vás poslat návod k obsluze C-maxe??? Koupili jsme auto,ale bohužel není k tomu žádný návod... :-( A ještě jeden dotaz- jak funguje senzor stěračů??? Měly by se sami zapnout i při mrholení? ;-) Děkuji :-) -
romko 20.05.08 14:03
« Re: Trasenie volantom
Trasenie volantom bude dane asi pneumatikami ako pisal BigFoot007.
K vrzganiu zad.dveri (predpokladam, ze sa to prejavuje aj pri vychadzani na chodnik - dochadza ku kruteniu karoserie), skus namazat vazelinou mechanizmus zamku a daj vediet ci zmizlo vrzganie.
BigFoot007 20.05.08 12:06
« Re: Trasenie volantom
co mas za gumy? u citronu som to sporozoroval- bolo to guammi, nie vyvazenim, ale proste tym ako su tie hgumy tvrde a zaroven aky je asfalt...
Napriklad normalne mi vobec volant na mojich mihelinkach netrase, ale pri rychlostiach okolo 12 mi trase volantom na tvrdsom povrchu(napriklad dialnici z Bratislavy do viedne-usek ktory je spojkou medzi blavou a dialnicou Vieden-Budapest...A nie som jediny, co to ma. Su v tom dve veci- citliva predna naprava na C4 a zaroven tvrde letne michelinky...Keby si mal krive brzdove kotuce, tak by ti to robilo ine veci...ale priznavam ze aj toto je moznost, ale snad by to v servise hned videli -
BigFoot007 20.05.08 12:05
"-- skrytý --" 19.05.08 23:53
« Údržba klima
Ahoj, do konce května probíhají jarní prohlídky ford. Jednou z jejich součástí je kompletni údržba klimatizace za 1690,- Kč. Mělo by se jednat o funkční kontrolu, odsátí a vyčištění chladiva, kontrolu těsnosti systému vakuovým testem a doplnění chladiva a maziva na předepsané meze. Netušíte kolik to stojí normálně (pokud to není součástií nějaké akce)? Případně nemáte někdo tip na servis v Praze který se specializuje na klimatizace a provádí výše uvedené za nižší cenu? -
"-- skrytý --" 19.05.08 10:22
« Trasenie volantom
Zdravým všetkých majitelov C Maxov.Som vlastníkom C Maxa asi dva roky mám najazdené len 16 000km.asi 3 mesiace pozorujem že pri rýchlosti 110km. my začne jemne triasť volantom,robí to len pri vyžších rýchlostiach.Pneumatiky som už dával vyvažovať bolo to už aj v servise,nič nezistili.Chcel by som poradiť či už mal niekto taketo podobne problemy.Ja si myslím že sú to krivé predné brzdové kotúče. Poradte z vrzgajúcimi zadnými dverami pri perejazde nerovnosťami vyskúšal som už všetko.Ďakujem R.Z.