C-MAX
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
xsnakex 27.07.08 19:30
« Re: Světla pro denní svícení
Jo jinak - světla pro denní svícení.Na stránkách xenony.cz v galerii aut s namontovanýma světlama pro denní svícení lze najít i C-maxe ( [odkaz] ).Sice nemá podlouhlý LEDkový,ale klasický kulatý halogeny,ale aspoň pro představu... No a hlavně to má v pozici,kde bych si to představoval i já.Takže servisák ještě prověří,jestli je na to v tom místě opravdu prostor,no a pokud bude všechno O.K.,ve čtvrtek bych to snad mohl mít doma :-) -
xsnakex 27.07.08 19:25
« Boční blinkr
Ahoj všem,demontoval jste pls někdo u svého C-maxe boční oválný blinkr?Myslim ten,co je přímo na karoserii,ne ten,co je ve zpětném zrcátku.Objednal jsem si čiré boční blinkry a nechci při demontáži stávajících něco podělat,tak chci poprosit,jestli má někdo zkušenost.Předem díky ! -
"-- skrytý --" 22.07.08 09:56
« Re: Desinfekce klimatizace
Zdravím Maxíky!Chtěl jsem poprosit o radu jestli jsem pochopil návod na očistu klimatizace.Roztok Ajatinu né Tinktury :-) se vstřikuje do prostoru vyjmutého pylového filtru?Tímto prostorem se nasává zmíněný roztok?Současně
při zapnuté klapce pro vnitřní okruh a spuštěném ventilátoru?Je potřeba raději utěsnit výdechy v kabině kvůli bordelu?
Demontoval jsem pylový filtr mimochodem vyměnil jsem vrchní matky M6 za klasické které se po povolení dají vyšroubovat rukou,místo těch origo... Děkuji moc za radu -
"-- skrytý --" 22.07.08 09:55
« Re: Desinfekce klimatizace
Zdravím Maxíky!Chtěl jsem poprosit o radu jestli jsem pochopil návod na očistu klimatizace.Roztok Ajatinu né Tinktury :-) se vstřikuje do prostoru vyjmutého pylového filtru?Tímto prostorem se nasává zmíněný roztok?Současně
při zapnuté klapce pro vnitřní okruh a spuštěném ventilátoru?Je potřeba raději utěsnit výdechy v kabině kvůli bordelu?
Demontoval jsem pylový filtr mimochodem vyměnil jsem vrchní matky M6 za klasické které se po povolení dají vyšroubovat rukou,místo těch origo... Děkuji moc za radu -
xsnakex 18.07.08 07:08
Bavil jsem se o tom s majitelem servisu kde teď mám Maxe kvůli tý mý převodovce.Ten to omrkl a po telefonu mi říkal,že vedle těch mlhovek to snad nepůjde,že je tam uchycení nárazníku.Já ten kryt s mlhovkou ještě dole neměl,tak to ještě musim omrknout.Ale nabízel mi,že by se dal vyříznout otvor přímo pod hlavní světlo.Jako mezi hlavním světlometem a mlhovkou... No uvidíme,rozvažuju,zatím je priorita ta převodovka ;-\ Co se zapojení týká,tak nevim,ale tipuju,že se to připojí napřímo - oni ty LEDky mají tak malej odběr,že se s tím dá i startovat,čili jakmile otočíš klíčkem,už svítí.Nevim,nejsem elektrikář,proto to chci nechat na někom,kdo tomu rozumí. -
"-- skrytý --" 17.07.08 18:17
No já jsem pořád ve stadiu úvah, ale pokud půjdeš do těhle, šel bych do toho taky. Přemýšlím o nějakých LEDkových podlouhlých, dvě kulatá vedle sebe by asi nebyly nic moc.
Jinak jsem to přeměřil na autě a kdyby se vyřízlo to spodní žebro mřížky, šlo by to tam moc pěkně. Nevím akorát jak je to pod tou mřížkou s prostorem a uchycením. K zapojení bude třeba asi nějaké relé ? -
xsnakex 16.07.08 08:12
« Světla pro denní svícení
Vrátil bych se k tématu světel pro denní svícení - už jste to někdo řešil? Máte je někdo namontovaný? Pokud ano,jaký? Já poměrně silně uvažuju o koupi těchhle : [odkaz]
Z těch,co jsem na netu našel,mají asi nejmenší šířku a výšku - chci je namontovat vedle mlhovek do toho plastovýho krytu - jsou tam takový horizontální drážky,tak tam.
Jen by mě zajímalo,jestli už někdo něco takovýho na C-maxovi má a jak to vypadá.
Díky -
"-- skrytý --" 03.07.08 13:46
« Vrzání těsnění
Tak jsem se minulý týden konečně dostal k tomu, abych těsnění umyl jarem s vodou 1:5. Od ré doby zatín naprostý klid.
Děkuji autoru příspěvku za návod (možná to bylo v foru FoFo2). Z vlastí zkušenosti mohu potvrdit, že to funguje.
Docela by mě zajímalo jak jste dlouho experimentoval.
Ivan >:D -
"-- skrytý --" 30.06.08 14:33
« Topení v létě
Zdravím Maxíky. Jak jste spokojeni s ventilací v kabině? Zdá se mi, že pokud je auto chvíli na sluníčku, přehřívá se přístrojová deska a potom pokud pustím ventilátor bez klimy, jde z výdechu vysloveně teplý vzduch, tedy určitě teplejší než nasávaný zvenku, takže bez klimy v létě se moc jezdit nedá, v předchozí O I šel do kabiny vzduch o stejné teplotě jako bylo venku. -
"-- skrytý --" 24.06.08 07:20
« Re: Kola fuč....
No kukalo nás na to asi 8 lidí a nikde kolem auta žádný otisk po heveru nebo panence. (stálo na hlíně), jen uprostřed pod autem byly dvě plochy jako by si někdo lehnul na záda...takže asi nějakým nafukovacím polštářem aby to nebylo hlučný.... prostě profíci.
Samozřejmě až to bude fertig,hodím fotky do profilu.