C-MAX
"-- skrytý --" 14.10.08 20:08
« Re: Jaka zimni pneu
Na UG7+ jsem odjezdil loňskou zimu, byl jsem i na horách, když tam zrovna náhodou napad nějakej sníh a v součinnosti s ESP se mi na nich jezdilo velmi dobře. Rozjezd do prudkého kopce bez problémů. V hlubokým sněhu jsem to pravda nezkoušel. :-) -
"-- skrytý --" 14.10.08 12:00
« Re: Jaka zimni pneu
Ahoj,
ja na Maxovi mam UG7+, jel jsem je loni prvni sezonu. Snehu az tolik zas nebylo, ale nemel jsem nikdy problem nekam vyjet. Snad jen v hlubsim snehu nic moc, ale nemam porovnani s jinou znackou na tak velkem a tezkem aute. Na predchozim aute (Megane) jsem mel Semperit Sportgrip a take bez problemu. Ted byly holt UG7+ levnejsi nez Sportgripy. Uz se tesim na zimu... :). -
"-- skrytý --" 07.10.08 18:55
« Re: serviska
Cena je u každého servisu jiná. Mohu potvrdit, že v Bosporu kam s Maxem jezdím je v porovnání, které jsem si dělal hodně přijatelná. Minule jsem měl ale problém, který jsme s vedoucím servisu nakonec vyřešili, takže dá se říct celkem spokojenost. Jinak co se má na autě v rámci pravidelného servisu měnit je zde: [odkaz] -
superkutil 07.10.08 16:42
« Re: serviska
zozo, jsi šťastný člověk, já jsem u Charouze za Mondeo platil 9000,-Kč. Byly tam opravdu ďábelské položky, jako povolení 8mi šroubků a výměna filtru za cca 500,-Kč nebo povolení 1 šroubku a 2 pacek při výměně pylového filtru za podobnou cenu. Nejlepší je ale asi položka za výměnu stěračů. Pokud bych to měl počítat hodinově, tak by ten mechanik vydělal za hodinu asi 3000,-Kč. :-) -
preston 04.10.08 14:44
« střešní nosič Ford
prosím o radu, mám tento nosič na c-maxe,zkoušel jsem ho namontovat a na konci mám mezi krajem střechy a spodkem plastového krytu asi 10mm mezeru...jde mi o to,zda se pouze utahuje šroubek nebo vedle díry na šroub jsou schované ještě nějaké díry,do kterých by víc zapadly nohy nosiče...snad mi rozumíte, přikládám foto...dík za rady
"-- skrytý --" 03.10.08 09:37
« Re: serviska
ACR auto v CB a dnes rano jsem se opet dival na fakturu... prace byla asi necelych 1000,- (servisni prohlidka pri 20 tis. + kontrola laku a karoserie), zbytek material (filtr, olej, odmastovadlo-brzdy) a faktura 3261,- vc. DPH. Cestny pionyrsky... :). No napada me, ze vam na autech delaji vic nez me, ale snad maji nejake normy, ne?
Když si nekoupíte čínský sračky, které mají brzdou dráhu téměř 2x delší, tak je to asi celkem jedno.