C-MAX
"-- skrytý --" 02.11.08 10:46
« pylový filtr
Zdravím všechny c-maxáky,poslední dobou mi příjde,že ventilace není tolik účinná,že to prostě míň fouká.Mám podezření,že bude zanešený pylový filtr .Problém je v tom,že vůbec nevím, kde ho mám hledat,abych ho zkontroloval popřípadě vyměnil.Dík. -
"-- skrytý --" 24.10.08 10:29
« Re: Ošetření laku karosérie před zimou
Garáží :-)
a celou zimu nejezdit :-)
Ne, já nevím, auto mi stojí celou zimu venku, u nás se na části trasy, kterou jezdím, soli a na asi polovine ne. Verim, ze je lepsi stat venku nez v garazi. Cim osetrit karoserii a podvozek ale nevim, nemam s tim zkusenost. Takze vlastne k tematu nic nemam... ze jsem nemlcel... :) -
Ghost007 20.10.08 21:38
« Re: Jaka zimni pneu
Omlouvam se, ze jsem se neoval driv. UG7+ jsem koupil na superpneumatiky.cz Dovezli je druhy den, bez vad a jsou z kvetna tohoto roku, takze zatim spokojenost.
Loni jsem kupoval na nejlevnejsipneu.cz Continentalky jeste na Renclika a jiz nikdy vice. Gumy nesly vubec vyvazit, resp. se musely vyvazovat co mesic.. -
"-- skrytý --" 19.10.08 19:50
« Re: Jaka zimni pneu
Je to tak, prošel jsem všechny možné Weby, až jsem skončil u www.nejlevnejsipneu.cz. Cena byla pro Goodear UG7+ R16 205/55 2199,-, akce skončila 10. října, teď jsou o 100,- dražší. Dodávka přišla skutečně do 24 hodin od objednání, jak inzerují. Informaci jsem dal na fórum již dříve, ale po odeslání příspěvku patrně spadnul server auto.cz. :-( -
prdanek 17.10.08 19:45
« Zpožděné zhasínání displeje
Zdravím Maxíky už celé dva dny vlastním Maxe ale nevím si rady s tím že po uzamčení auta mi ještě asi 20 minut svítí displej počítače. Nevím jestli se to tu už neřešilo ( nemám čas listovat tolika příspěvky )ale hlavně nevím jaký to má smysl.Díky za radu. -
radhro 17.10.08 13:35
« Re: Jaka zimni pneu
pánové dělám do pneumatik už 12let , moje rada zní kašlete na X , Y , Z lamely jsou to jenom prodejní kecy jak prodat svoje zboží - šáhněte po pneumatice na prvích 7 příčkách na testech ADACU a nemůžete udělat chybu - pak už je to jen o ceně :-) takže zdravím :yes: -
superkutil 17.10.08 13:05
« Re: Jaka zimni pneu
Měl jsem UG6 a tam se právě chlubili, že pneu mají Y lamely, to znamená, že když se částečně sjedou na cca 5-6mm, tak se počet lamel zdvojnásobí a určitě se daly používat s těmi 4mm. Nebyly špatné ale třeba Nokian jsou lepší. Používají takové gumové zuby, co při záběru vylezou z pneu. Alespoň co se týče záběru na sněhu a ledu byly nejlepší. Teď mám Continental a je to dost bída. Moc se neudrží. -
"-- skrytý --" 17.10.08 10:22
« Re: Jaka zimni pneu
No nevím, takovou reakci slyším poprvé. Nevím, co myslíš tím "do půlky", jestli do poloviny hloubky vzorku, tak je to asi na 4mm. Na nových gumách jsem naměřil cca 8mm. Pod 4mm bych nedoporučoval žádné zimní pneu. Pokud vím UG7+ se vyrábí od roku 2007. Myslím, že v Tvém pneuservise nemohou mít velké zkušenosti se sjetými pneu (jde vlastně o jednu zimu). Otázka je, zda náhodou nemají vazby na jiné značky.
měl bych zájem. Dej víc informací. :-)