C-MAX
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
preston 23.11.08 18:54
« Re: Jaký motor? Kdo poradí?
pokud musíte mít výbavu ghia,tak šťastné hledání, ojetý c-max ghia se sežene spíš diesel,ale bude mít většinou daleko větší porci km...já mám trend a nic mi nechybí...klimatizace digitální je podle mě zbytečný luxus,tempomat bych nevyužil, vyhřívané sedačky už vůbec ne a nevím co ještě...osobně jsem hlavně trval na esp a jakékoli klimatizaci...příjemný je taky dešťový senzor a vyhřívané přední sklo -
preston 22.11.08 18:15
« Re: Jaký motor? Kdo poradí?
z osobní zkušenosti můžu doporučit 1.6 benzín,taky najedu ročně do 15tkm,většina po městě + nějaké ty výlety,spotřeba kolem 8l(u te 1.8 to bude víc než uvádíte),dynamika dostačující,nejsem brzda provozu ani náhodou...1.8 má možná lepší dynamiku,zrychlení,ale spotřebu určitě ještě vyšší než mám já...prostě 1.6 mi vyhovuje po všech stránkách,nehledě na to,že v českých bazarech(eurodiesel,autoin,autobusch) se 1.8 vyskytuje jen sporadicky...přeju dobrý výběr a mnoho šťastných km s tímto skvělým autem -
"-- skrytý --" 22.11.08 16:51
« Jaký motor? Kdo poradí?
Jaký motor do C-maxe? Najedu do 15.000 km ročně,většinou po městě(9.000),zbytek okresky a jednou za rok dovolená(Chorvatsko,Itálie). Benzín 1,8 při spotřebě kolem osmi litrů nebo diesel 1,8 se spotřebou do šesti litrů,ale vyššími náklady na údržbu? Auto bude 2-3 roky staré,dovezeno z D nebo CH. Autům a nákladům na jejich provoz moc nerozumím, proto prosím o radu zde.Díky. -
"-- skrytý --" 02.11.08 10:46
« pylový filtr
Zdravím všechny c-maxáky,poslední dobou mi příjde,že ventilace není tolik účinná,že to prostě míň fouká.Mám podezření,že bude zanešený pylový filtr .Problém je v tom,že vůbec nevím, kde ho mám hledat,abych ho zkontroloval popřípadě vyměnil.Dík. -
"-- skrytý --" 24.10.08 10:29
« Re: Ošetření laku karosérie před zimou
Garáží :-)
a celou zimu nejezdit :-)
Ne, já nevím, auto mi stojí celou zimu venku, u nás se na části trasy, kterou jezdím, soli a na asi polovine ne. Verim, ze je lepsi stat venku nez v garazi. Cim osetrit karoserii a podvozek ale nevim, nemam s tim zkusenost. Takze vlastne k tematu nic nemam... ze jsem nemlcel... :) -
Ghost007 20.10.08 21:38
« Re: Jaka zimni pneu
Omlouvam se, ze jsem se neoval driv. UG7+ jsem koupil na superpneumatiky.cz Dovezli je druhy den, bez vad a jsou z kvetna tohoto roku, takze zatim spokojenost.
Loni jsem kupoval na nejlevnejsipneu.cz Continentalky jeste na Renclika a jiz nikdy vice. Gumy nesly vubec vyvazit, resp. se musely vyvazovat co mesic.. -
"-- skrytý --" 19.10.08 19:50
« Re: Jaka zimni pneu
Je to tak, prošel jsem všechny možné Weby, až jsem skončil u www.nejlevnejsipneu.cz. Cena byla pro Goodear UG7+ R16 205/55 2199,-, akce skončila 10. října, teď jsou o 100,- dražší. Dodávka přišla skutečně do 24 hodin od objednání, jak inzerují. Informaci jsem dal na fórum již dříve, ale po odeslání příspěvku patrně spadnul server auto.cz. :-(