C-MAX
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 12.12.08 18:29
« Re: Co na Maxovi "odchází"
Maxe 1,8 benzín r.v.2004 máme 2 roky a zatím jsme měnili pouze levý čep stabilizační tyče zadních kol. Jemně klepal, ale vnímali jsem to. Za 2 roky najeto 50tis. (celkem 75tis.) a jediný náklady jsou benzín a jednou za rok olej, plus filtry. Jinak je to spolehlivej dříč. Odtahal prakticky celou stavbu a stále je jak nový, bez známek stárnutí :-) Jízdní vlastnosti super, několikrát mě osobně "vytáhl" z maléru, řidiče poslouchá jak rolexky. -
superkutil 10.12.08 17:14
« Re: Náklady na servis
Chasnik: Krásné ceny! Já u benzínového Mondea dával tak 8-10tis.Kč po 15000km. Teď u TDCI jsem dal při 20tis.km 7tis.kč a při 40tis.km tobylo 8500Kč. Žádný nadstandard to není, oleje je stejně a toho ostatního taky. Přesto, tak vysoké ceny.
A o tom poklesu ceny ani nemluvím, Mondeo jsem měl 6let. Původní cena 600tis, prodejní 120tis. Již po 1,5 roce byla cena na 300tis.Kč. Rada je jednoduchá, nekupovat nového Forda, ale tak po 3letech. To už je cena zajímavá a stav ještě únosný. -
Chasnik 10.12.08 10:50
« Co na Maxovi "odchází"
Setkali jste se na svém Maxíkovi s něčím, co vydrželo méně, než byste předpokládali? Podělte se o své zkušenost, třeba najdeme něco, co se opakuje častěji.
Mě překvapila nutnost výměny alternátoru při 95 tkm (naštěstí v rámci prodloužené záruky) a při 100 tkm se měnil jeden zadní pás: přestal se navíjet zpět, přestože (nebo protože?) je minimálně používaný - autem jezdím v drtivé většině sám nebo ve dvou. -
Chasnik 10.12.08 10:37
« Náklady na servis
Ahoj Maxáci, mohli byste dát do placu, kolik platíte za pravidelné prohlídky? Zvláště by mě zajímaly benzíny 1.6, ale i u ostatních by to pro pro porovnání nebylo od věci.
Já mám 1.6 TDCi 109k a platil jsem (včetně DPH):
60 tkm 4600,-
80 tkm 6500,- vč. nových předních destiček
100 tkm 3600,-
Celkové náklady za 2 roky provozu (r.v. 2004, při převzetí 52tkm, aktuálně 108 tkm): PHM 99 000,-, údržba 32 000,-.
Jen pro zajímavost - za 2 roky auto ztratilo cca 200 000,- na své hodnotě a to jsem ho nekupoval jako nové - strašný! :-(
-
"-- skrytý --" 30.11.08 05:01
« Re: C max informační dislplej stále svítí
Zdarec,
Já jsem se vrátil ke klasickým diskům 6,5x16.U nás už mě 2x vybrali a bylo to dost nepříjemné. Vždy mi vzali TP a nějaké penízky. Pak jsem lítal po STK a s těmito je klid. Zimní gumy mám Pireli W210 Snowsport a perfektně drží na ledu.
k tomu displeji. U Maxe svítí vždy po zamknutí asi 8 min. Je to lákadlo pro zloděje -
"-- skrytý --" 29.11.08 09:09
« Re: ALU disky
Díky za informace,
trochu jsem počítal a vyšlo mi, že při náhradě současných disků 6.5" s ET52,5 disky 7" s ET43 budou kola o 15 - 16mm víc z podběhů. Orientačně jsem to změřil a je to na hraně. Zkusím nasbírat ještě nějaké další informace, než něco koupím. -
"-- skrytý --" 28.11.08 16:23
« Re: ALU disky
Mám tam ET 46 Rial. Na autě všechno O.K..
Ale poměrně dost jsem se zapotil při zápisu do velkého TP. Už si to nepamatuji, ale pokud dovozce nema nějaký speciální certifikát (vydává se speciálně pro ČR), tak by ti to neměli zapsat. Mě se to i bez něj naštěstí povedlo. Sice v rozporu s postupem, který se dá najít na ministerstvu vnitra, ale to mi nevadí . :-) -
-
-
tommi_d 26.11.08 12:25
« TI_VCT
To superkutil : U motoru 1.8 92kW Ford uvádí proměnná délka sacího traktu, takže nevím. To máš síce pravdu ale skratka TI-VCT (Twin independent Variable Cam Timing) volne preložené dvojité nezávislé časovanie vačkovej hriadele(ventilov)".
a je použitá len pri motore 1,6 . Pri 1,8 92 kw to je variabilná dĺžka sacieho potrubia a preto si dovolujem tvrdiť, že tieto motory majú rozdielnu konštrukciu i keď sú oba označované ako Duratec -
"-- skrytý --" 26.11.08 11:35
« Re: cmax motor
Jen tak na okraj,jak psal tommi d, tak to je úplně přesně to,co bych chtěl koupit. Nelpím úplně přesně na ghii,ale říkal jsem si, že když něco nového,tak ať to stojí za to.Že mám nárok po dvaceti letech strávených ve škodovkách na trochu toho luxusu,trochu toho rozmazlování.Nejen sebe,ale i dětí(7 a 3).