C-MAX
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 02.10.05 18:27
« Re: C-Max 1.6i alebo 1.6TDCi
to azaz:O tom vubec nepochybuj, ze je 1,6TDCI zivejsi nez 1,6Duratec a myslim, ze ta 1,6-tka ma i na 1,8-cku benzina.Jinak jsem videl facelift C-maxe a docela to jde(vpredu velke lampy jako novy Galaxy,vzadu diody a na strese antena typu zralok). -
"-- skrytý --" 19.09.05 09:00
« Re: Re: Re: Ani GHIA nema ESP?
Nevim co na to rict a nechapu politiku automobilek.Kdyz jsem na CT1 videl reportaz o tom, ze i Skoda OctaviaII se da koupit v Belgii o cca.45000kc levneji(a to maji DPH 21%) tak to je k neuvereni.Pokud vezmu v potaz jejich kupni silu a v CR tak to je o nicem.... :( -
Tailor 19.09.05 08:29
« Re: Re: Ani GHIA nema ESP?
to Petr Blaha: Je to pravda, i pro muj Focus kombi plati, ze ani GHIA nema ESP ani automatickou klimatizaci.
Puvodne jsem si vybral TRED na nemeckych strankach, ktery mel az na tempomat a automaticke sterace vsechno co mam ja. Po doplneni ESP, automaticke klimatizace a par drobnosti jsem zaplatil 770000 Kc, coz bylo o dost vic nez cena v Nemecku (i kdyz prihlednu k jinemu DPH) -
"-- skrytý --" 18.09.05 19:17
« Re: Ani GHIA nema ESP?
Tak to teda fakt cumim, ze ani verze GHIA nema ESP ve standardu.To s tim propadem do zatacky je pekna blbost, auto musi reagovat stejne za jakekoli situace :!: :!: :!: To se holt panum servismanum u Fordu CR do toho moc nechce, tak tlachaj blbosti. -
"-- skrytý --" 18.09.05 17:29
« C-MAX 2.0 TDCI
Čauky! Nemáte někdo zkušenosti s vrzáním palubovky, jakoby nahoře malinko blíž u spolujezdce? Dělá to jen v létě, když je puštěnej chladnější vzduch nebo klima. A další špek. Při rozjezdech do zatáčky se mi někdy stane, že to pořádně škubne, jakoby propad. V servisu říkali, že je normální, protože plyn není na lanku... :shock: Tak nevim. -
"-- skrytý --" 18.09.05 15:18
« Re: Re: Re:
to maximone:Ne, nemaji jeste vyssi vybavu, ale uz jsem to tu psal.Stale plati, ze porad je rozdeleno "vychod" a "zapad".Takze Trend pro "zapad" ma ve vybave 6xairbag(CR4X)mlhovky(CR ne)ovl.radia na volantu(CR ne)8xrepro(CR ne)EPB(CR ne) a jeste nejake drobnosti.Takze ja v Bruselu koupil Trenda ale podle prospektu Fordu v CR je to vlastne GHIA :) -
"-- skrytý --" 18.09.05 13:33
« Re: Re:
Huj Petr, žádný dopis na svolávačku mi nepřišel, můj max je vyrobenej 3.6.05, tak to už asi vychytali, spíš mě zlobí jen ta EPB, jinak nic vážnýho. Nemáš náhodou zkušenosti s montáží HF? Pořídil jsem si Bluetooth hf, od Parottu, ale radio v Maxovi (org. sony s MP3) nemá ISO konektory, a v servisu mi chtějí štípat tu original kabeláž, tak to se mi moc nelíbí, myslel jsem jestli třeba neexistuje nějaká redukce nabo tak. Nemáte s tím někdo zkušenost???
Jak to že v Belgii označují Ghiu jako trend? Docela bordel ne? Nebo mají ještě nějakou lepší výbavu než je naše Ghia? -
"-- skrytý --" 17.09.05 20:43
« Re:
to maximone:Taky te vyzvali na vymenu gum.krytek steracu, jak o tom nekdo psal?Nebo mas uz mesic vyroby co se ho to netyka?Jinak ja mam spotrebu zhruba stejnou jak ty a presne jak pises, zalezi na stylu jizdy.
C-max 1,6TDCI Trend pro Belgii v CR jako GHIA. -
"-- skrytý --" 17.09.05 20:08
« Bez nadpisu
Ahoj MAXáci, tak jsem se konečně zaregistroval, já a počítač to moc nejde do hromady, ale zvládnul jsem to. Píšete tady o docela zajímavých věcech, já mam Maxe 1.6 TDCi Ghia od konce června 05, a minulý týden jsme spolu byli na první garančce po 20 000km, zatím žádné vrzání, klepání výjímečně jen z levých zadních dveří od té stahovací roletky, ale pazvuky se mi zatím vyhýbají. zato s EPB pořád nějaké problémy, vždy když se zatáhne, tak ještě třeba 3-4 bzukne, dělá vám to taky?
No a pak už už jenom odstranovali v záruce praskání ve spojkovém pedále a GEOMETRII, z tý už jsem byl na prášky, nebyli schopni to seřídit, 4krát to předělávali. Jinak nic, spotřeba kolem 5 a půl, ale záleží hodně na stylu jízdy, jezdím většinou město a dálnice, a do těch 6ti se v pohodě vejdu, jo a už mám nové př. okno, na D5 jsem dostal šutrem, tak mi dali nový, ale budou mi ho měnit ještě jednou, protože je škráblý. A jedna vychytávka na závěr, brácha dělá ve Fordu a přes počítač mi deaktivoval to příšerný pískání nezapnutých pásů. Mějte se, opatrujte sebe i MAXe..... -
« Spotreba
To S3Z: Zdravim, divil jsem se te spotrebe, protoze FIDO ma 2.0 TDCi jako ja. U benzinu a 5-ti kvaltu bych se nedivil, ale TDCi s 6-ti kvaltem, to je opravdu hodne. Co se tyka hluku, je znat uz od 120-130km/h, mas pravdu.
Jinak nemate nekdo info ohledne prodeje V-Power Diesel od Shelu v Ceske republice. Natankoval jsem ho na vylete na Broumovsko v Polsku, kde ho maj uz od cervna, a je to znat. Hlavne v tom neni sira a neni moc velka sance to necim "riznout", treba LTO, je totiz ciry. -
« Bez nadpisu
Zdravim vsetkych majitelov C-maxa.
Ku tej spotrebe len jedno 1.8 benzin 92KW = spotreba cez 9litrov podla palub.pocitaca.(Bezne sa stava ze ked stojim na krizovatke tak spotreba stupa )Zaujalo ma to prehratie softwaru co obnasa? :roll:
Jazdim aj mondeom 1.8 benzin a je to o niecom inom.Spotreba je mensia, konfort sa neda ani porovnat,ani akustika.C-max je lepsi iba v zrychleni, ale pocit z rychlosti je ovela horsi ako na mondeu.Na C-maxe pri rychlostiach cez 140 km/h pocut zvuk,ako keby niekto klopal na okno(na soferovej strane).Ale to zrychlenie vsetko nahradi >:D Inac sa auto pouziva len ako druhe tak ma za rok najazdenych len 12000km.Bez problemov.Len ked mozem poradit nedavajte si mrezu pre odpocety DPH.Vrzganie, piskanie a este zhorsenie prepravnych moznosti. -
"-- skrytý --" 16.09.05 22:45
« Re: Spotreba
to fido a ondraD:Me se tech 8,5l zda taky nejak moc.Ja jsem jednou dokazal jet Brusel -Litvinov za sest a pul hodiny a autu jsem daval peknou cocku(nebyla zadna zacpa a jel jsem na noc v nedeli, tudiz bez TIR na dalnici) a spotrebu jsem mel 6,9l.Nikdy vic jsem takovou spotrebu nemel, ale ten styl jizdy byl fakt na hrane.