C-MAX
"-- skrytý --" 05.11.09 19:41
« Re: benzín 1,8
S podobnými problémy se potýkám přes dva roky (také benzín 1.8). Po nastartování (pod cca 8°C a při vlhkém počasí), rozjezdu a zastavení po pár stovkách metrů (např na semaforu)volnoběžné otáčky značně kolísají a velmi často se pak motor zastaví. Tento jev se nevyskytuje pravidelně. 3x řešeno u Forda, protože se to zrovna u nich neprojevilo a diagnostika nic neobjeví, tak nic neřeší. Snad na to přijdou až bude po záruce... -
štíreček1 05.11.09 19:34
« Re: svícení
...by mě zajímalo, jak to má řešené max s těmi světly na denní svícení a potkávačky. V manuálu strana 62
má dvě žárovky 55watů a 35 watů. jsou tam fakt dvě žárovky nebo jen jedna? Já to denní svícení nemám bohužel z výroby zapojené, tak to budu řešit stylem ala kutil >:-[] -
"-- skrytý --" 05.11.09 18:57
« Re: svícení
Koupil jsem si ve fordu relátko cca 100Kč,udělal jsem si propojovací kablík mezi piny 1-26 na patici C 96,pojistka F48 tam už byla,v poloze přepínače AUTO po nastartování svítí vše včetně zadních světel.Chtěl bych poděkovat Žirafákovi za odkaz k návodu. -
"-- skrytý --" 01.11.09 20:17
« benzín 1,8
Ahojte. Neměl jste někdo problém s tímto motorem při studených startech (pod 5°C)? Při nastartování motor normálně chytne pak spadnou otáčky na nějakých 500 a pak to zdechne. V servise přehráli SW, ale je to pořád to samé :'-( Jinak maxe máme od dubna najeto 17000 km a všechno ostatní bez závad. -
"-- skrytý --" 31.10.09 17:53
« Ked je C-Max maly...
Pozdravujem,
Svojho C-Maxa mam len 3 a pol roka, ale zacina mi byt maly.
Potreboval by som nieco vacsie so 7 sedadlami, ale tie dve sedadla v tretom rade by nemali byt len symbolicke...
Neviete co by bolo vhodne? Bol som pozerat aj Galaxy, stale je vsak dost drahe..
Mimochodom, ak by mal niekto zaujem o vynikajuceho C-Maxa TdCi 1,6 dajte mi vediet..
štíreček1 19.10.09 18:25
« Re: svícení
Donq1: takže jsem sehnal schéma zapojení pojistek a u maxe denní svícení skutečně je v každé výbavě a nemusí mít vypínač polohu auto. Je to pojistka 135 a relátko tuším R15 u pojistek v kabině. Jenže je nemám osazené piny, problém bude nejspíš v tom, že auto bylo vyrobené pro Itálii a tam se svítit nemusí, takže podle mě už tohle berou v potaz při výrobě, jinak si to neumím vysvětlit.