C-MAX

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

30.10.06  09:00

« Re:

To nechapu. Je to horni kryt motoru. Ja mam nad motorem kapotu a tak mam motor take cisty. ;-) Naopak vidim kdyby neco netesnilo.
    Pepa
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.10.06  08:55

« Bez nadpisu

Ja kryt mam a jsem rad, protoze je motor porad cisty.
    C-MAX 1.6TDCI TREND+ 8/2004
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.06  08:41

« Re: Kryt motoru

Mam funglovku 1,6 TDCi/66kW 2006 a kryt motoru nemam.
    P.
  • 00 Reagovat !

foto Dave1

Dave1 30.10.06  07:46

« Kryt motoru

Ahoj Maxáci můžete mi prosím poradit chci si pořídit c-maxe 1,6TDCi a tak projíždím inzeráty a zaujalo mě, že ne všechny maxy mají plastový kryt motoru. Je to normální nebo je to známka havárie.
    Děkuji
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.06  01:34

« Total Failure !

:D už to maká
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.06  20:45

« Re: Stresny nosic

Skús: www.elsagroup.sk Ja som si odtiaľ dal poslať nosič na dobierku. Nosič je celkom OK. Napíš na cerveny_brat@azet.sk a môžem Ti poslať aj montážny návod. Nosič stál cca 2600 Sk.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.06  12:27

« Re:

Když se sklopí střední sedadlo dozadu tak můžeš dát mezi sedadla středovou opěrku, která má v sobě úložný prostor. Stojí to cca. 5.300 s DPH. A k vidění je to v katalogu na C-MAX.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.06  12:25

« Kolik vydrzeli pneu?!

Ahoj vsem, dlouho jsem tu nebyl a jen chci reagovat na prispevek o pneumatikach Continantal Sport Contact 2.Ja je mel na novem aute a ted kdyz jsem byl naposled v CR tak jsem je vyhodil(daval jsem uz zimni, domu jedu az na Vanoce).Kdyz to tak sectu, tak jsem byl s nima celkem spokojen, ale priznam se, ze jsem si taky myslel, ze vydrzi vic, ale poucen odborniky, ze v indexu V je smes preci jen mekci aby auto ve vysokych rychlostech podrzela, je opotrebeni po cca.36000km, zcela normalni.Na aute mam najeto po 2letech 60000km a zapisuji si prezouvani, takze na zimnich Semperitech mam 24000km, no a na tech Continentalech jsem najel 36000km.Byli sjete presne ke kontrolnim ploskam a vsechny ctyri rovnomerne(pravidelne jsem prehazoval predek/zadek NE KRIZEM!!!!).Na zaklade precteni par nemeckych testu pneu vhodnych pro MPV, jsem se rozhodl pro koupi Pirelli P7 205/55 R16 V, ktere jasne vyhrali, tak jsem zvedavej, jake budou v praxi(uz aby bylo leto).Jen pro zajimavost, uz asi 5let nakupuji pres internet od firmy EMKA-PNEU Klatovy(ty je berou z nemeckeho Chamu) a cena za jeden kus tech Pirelek byla 2270kc vc.DPH, nom nekupte to ;-)
    FOCUS C-MAX 1.6TDCI TREND+ 8/2004
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.10.06  12:06

« Bez nadpisu

u c-maxe ? co to je ?
  • 00 Reagovat !

foto

24.10.06  11:47

« Zadní středová opěrka

Zadní středová opěrka s úložným prostorem - máte to někdo? Zajímá mě jak se to připevňuje a zda je to praktické. Prostě vaše zkušenosti.
    Díky Pepa
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.06  18:54

« Bez nadpisu

Vlastním C max cca l rok, najeto 16 tis. km, při poklidné jízdě do 90 km není problém se spotřebou pod 6l, jízda na dálníci do 130 km spotřeba lehce nad 7l , ve městě na kratší vzdálenost ( u mně cesta do práce cca 3 km ) pak spotřeba okolo 9l. Jinak při vyšších rychlostech hluk jen mírný, záleží ale na na typu pneumatik(u mně Michelin Energy ) se zimními gumami( Bridgest. Blizzak LM 25) se hluk výrazněji neliší. undefined
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.06  22:51

« dotaz o spotrebe

Zdravim, uvazuji o koupe C-maxe 1.8 benzin. Je tady nekdo se stejnim motorem, zajimala by mne spotreba v realnem provozu a hluk na dalnici (~140-150 km/h)? Dik za jakoukoli informaci...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.06  14:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz ohledne Radia a palubního počítače

geos :
    No neviem, len rozmyslam, ci je mozne, ze by to iste radio v C-Maxe malo trosku iny softvare, pripade firmware ako vo Focuse...
    Na nejakom ruskom fore som videl fotky CD 6000, ktore malo aj uplne ine usporiadanie displaya ako to moje...
    Takze by to mohlo byt v tom, ze neni CD 6000 ako CD 6000.Aspon nie v pripade C-Max versus FoFo... (My dvaja mame skoro identicke Focusy a mrba ma C-Maxa...)
    V navode som podobne nic nenasiel a skusal som vsetky mozne nastavenia, aj automatiku (ak som spravne pochopil, malo by to mat hlasitost automaticky regulovanu podla okoliteho hluku), vtedy sa mi zapinalo radio aj s hlasitostou 7 alebo 8, tak som to radsej vypol :-O
    Ale rad by som sa dostal pod 5-tku :'-(
    Co sa tyka spotreby, ani ja som neni az taky nadseny...
    Skusal som ist po okreskach , na 5-tke, cca 70-90 kmh, a zralo to do 4,5 litra, ale to bol motor zahriaty a tak...
    Normalne som robil nadrz s priemerom tak 6,3-6,6 l na 100 km.
    Ked nemam vyjazd mimo BA a chodim iba do a z roboty ( Dubravka ), zerie mi to priemerne 7,2, co je uz hodne...
    Dialnica pri tempomate 150 kmh (BA-TN) mi zerie tak 6,6.
    Keby som vsak siel do 120, bolo by to okolo 5,2 litra.
    Takze mozem povedat, ze badam dost velke rozdiely, v zavislosti od podmienok jazdy...
    No a v neposlednom rade asi ide o to, ci jazdis na vlastnom, alebo na sluzobnom, co je moj pripad... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.06  21:20

« Re: Re: Re: Re: Dotaz ohledne Radia a palubního počítače u C

mrba, svistik:
    je to mozne, aby sa tie iste radia spravali inak? mne to robi presne to, co pisal svistik. pozeral som manual a asi smola, nikde o tom ani slova
    svistik:
    aku mas spotrebu? trochu ma stve, mam cca 6,3, na dialnici pri 140 km/h mam 6,8, co sa mi zda byt vela.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.06  19:53

« Re: Stresny nosic

Mám originál Ford s hliníkovým profil, stál cca 3160 kč. Střešní nosiče se stejným profilem od Thule mě nabízeli asi za 6000, přitom je prakticky stejný. Takže nejlevnější je originál Ford.
    Montáž/demontáž do 10 minut, vše ostatní bez problému, není k tomu co napsat.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.06  15:18

« Re: Re: Re: Dotaz ohledne Radia a palubního počítače u C-max

svistik:
    nie, schvalne som to skusal pri nastaveni na hlasitost 2. Vypol som zapalovanie, zapol som zapalovanie, pridal som hlasitost a bolo tam 3.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.06  14:59

« Re: Re: Dotaz ohledne Radia a palubního počítače u C-maxu

Ano, ked mas hlasitost vyysie ako 5, tak zostane ta, ktora hrala naposledy.
    Ak si vsak pocuval na 1,2,3, alebo 4, po opatovnom nastartovani/zapnuti radia sa nastavi 5-tka...
    Co je niekedy malo, niekedy prilis vela.
    Ja osobne som neprisiel na to, ako by sa to dalo nejako obist. :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.06  10:56

« Re: Dotaz ohledne Radia a palubního počítače u C-maxu

tom17: Mam tiez 6000CD a po vypnutí a zapnuti zapalovania mi zostane hlasitost nastavena taka, aka bola pri vypnuti zapalovania. Radio za normalnych okolnosti nevypinam.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.06  10:29

« Stresny nosic

Chcel by som sa spytat ake mate skusenosti so stresnymi nosicmi na C-maxa.
    Kupovali ste originalne vo Forde? Alebo mate dobre skusenosti s inou znackou?
    Potreboval by som ich hlavne na nosenie lyzi v zime.
    Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.06  13:10

« Re: Dotaz ohledne Radia a palubního počítače u C-maxu

Zklamu tě.
    Rádio se opravdu od určitého ročníku výroby vrací zpět.
    Palubní počítač aktuální spotřebu neukazuje, pokud vím, tak u žádného nyní vyráběného modelu Fordu
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…