C-MAX
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
« Re: Re: c-max
Jo zajdu se tam mrknout.Ta cena neni zase tak nízká,když se podíváš na
mobile.de,tak jsou tam pěkný C-maxy už od 12000euro a oni jestli maj
smlouvu a vozej ve velkym tak maj určitě super ceny.Ale po pravdě
řečeno mně bazary moc neoslovujou,bojim se kvality,radši koupím auto
od člověka kterej ho prodává v Annonci nebo od dealera předváděčku.
Jednou jsem pěkně naletěl a nechci si to moc zopakovat. -
Dave1 02.11.06 22:33
« Re: c-max
Jestli jsi z Prahy tak se koukni do bazaru Eurodiesel. Byl jsem tam včera a stojí tam roční C-Max 1,6 TDCi najeto 60 tis. vypadá moc pěkně a cena je 379 tis.Bavil jsem se s prodejcem a říkal ,že to kupujou od německýho Fordu z Kolína. Taky bych chtěl ojetýho a tento se mě moc líbil vypadal fakt dobře.Měl v techničáku napsanou normu Euro 3 a to by neměl mít filtr pevných částic. Jinak k tomu filtru, z Fordu mě napsali, že filtr pevných částic se montuje od poloviny srpna tohoto roku jenom do silnějších 1,6TDCíček-platí pro Česko. jak je to venku nevím,ale Petr Blaha kupoval venku a už o tom tady na fóru psal.
David -
"-- skrytý --" 02.11.06 09:17
« Re: c-max
Startuje to jak benzinak i v -15st. a ja bych ho koupil bud Nemecku nebo v CR od ofigo dealera s nejakou zarukou.Jakou si predstavujes cenu?Pokud myslis, za to koupis do 350000, tak to bude nejaka opravovana piksla z bazaru(nase bazary jsou katastrofa), radsi si priplat at mas klid.Tady se velice slusne,rok stare kusy od ofic.dealera prodavaji kolem 16000eur a maji najeto kolem 40000km.Kdyz vemu, ze novej stoji v teto verzi cca.22000, tak ta cena je velice dobra. -
« iPOD c C-MAXikovi
Ahoj,
dneska jsem zrealizoval pripojeni iPODu do radia 6000CD s knoflikem uprostred a AUX tlacitkem. Na druhy pokus jsem sehnal spravny doplnek, jedna se o ice-link lite, koupil jsem pres www na www.niq.de, byl tady za dva dny DHLkou. Ice-Link vyrabi firma www.dension.com.
A ten kdo by chtel jen AUX vstup bez napájení iPODa tak aux je vyveden dozadu na radiu a je to ten nezapojeny konektor ve velkem konektoru MOST. Ma ctyri spicky 2xGND, L a P kanal.
Pepa -
"-- skrytý --" 01.11.06 13:57
« Radio mlci?
Ahoj kolegove maxaci :-) , mam dotaz.Jednou(asi pred rokem) se mi stalo, ze jsem pustil radio, ale bylo ticho.Ukazovalo to frekvenci atd, ale ani hlaska.Kdyz jsem zkusil CD, tak to hralo normalne.* jsem na to a druhy den po otoceni klickem bylo zase vse ok a radio hralo.Ted se mi to stalo znova, jenze uz treti den nic :-( (CD hraje normalne).Stalo se to uz nekomu z vas :?: .Myslite, ze by pomohlo treba na noc odpojit baterku(jestli by se to zresetovalo) :?: .Nevim, na konec asi nezbude, nez zajet do servisu.
Kupoval jsem v Eurodieselu, jak jste zmiňovali. Focus v ceně cca 480 000Kč jsem koupil za 350 000 a to mi přijde jako výrazná sleva za 18000km a rok stáří. Možná se připravuju o superkup, ale něco mi vrtá hlavou, když vidím nabídku morouse, když prodává cmaxe v ceně 800 000+ po roce a 12000km za polovinu ceny...