C-MAX
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD
-
"-- skrytý --" 02.03.07 16:51
« Re: Re:
Vam se u Trendu otevira kufr jen dalkovym ovladacem? Ja na ne sahnu a je tam takovy spinac nad osvetelnim SPZ, jen se toho dotknu, tak tam cvakne a pate dvere se mi otevrou :-). No spinac, proste sahnu k osvetelni SPZ, tam je takova ochrana guma, malinko macknu, cvakne tam a uz se pate dvere oteviraji :-). Bez klicku. -
"-- skrytý --" 02.03.07 12:52
« Re: Teplomer chladici kapaliny
to 1)namaz
to 2)Zcela normalni, mam to od zacatku jak popisujes a zadnej problem.Chladici smes je na maximu od zacatku co mam auto a ted momentalne jiz najeto 63000km.Teplota do pulky mi vylezla jenom v Chorvatsku, jinak je to lehce pod pulkou.Zrejme je chlazeni Maxiku trochu predimenzovane(mozna nekde v Africe jezdi porad na pulce a ve Skandinavii u ctvrtky budiku :-) ) -
"-- skrytý --" 02.03.07 11:36
« Teplomer chladici kapaliny
Zdravim, asi ted budu otravovat s par dotazama, auto mam tyden na znackach, tak se nedivte, kdyz se budu na neco ptat jako "lama" :-):
1. povrzavani nekde vzadu mam taky, zkusim namazat :-)
2. prekvapil me teplomer chladici kapaliny, u jinych aut (treba Octavia) proste vyleze do pulky pole a drzi tam, ale Maxika pri jizde po meste do te stredove polohy nedostanu, je jakoby pod ni? Kdyz auto jede treba mimo mesto, nebo do dlouheho stoupani, tak teplota k te pulce vyleze, ale kdyz pak zase polevim, tak trochu klesne ... -
"-- skrytý --" 27.02.07 22:17
« První kilometry
Taks Maxem mám za sebou něco přes 1200km a zatím plná spokojenost a splnění představ. Auto neokoukané, takřka stejné na ulici nepotkáte. Spotřeba u 1,6Ti-VCT v pohodě a s dynamikou rovněž spokojenost. Jízdní vlastnosti naprosto bezkonkurenční, auto je opravdu jak přilepené, s Octavií ktrerou jsem měl nesrovnatelné. Variabilita zadních sedače super - v rodině skončily bitvy kdo bude sedět vzadu. motor tichoučký, prostě pohoda. Jediné mě zlobí že na přejezdu některých nerovností mi něco jakoby cvakne v zadní části, jakoby ze zadních dveří. Až budu mít čas asi přibrzdím v servisu. Je to jako by byl uvolněný zámek 5tých dveří nebo tak něco. -
"-- skrytý --" 25.02.07 21:42
« Dalsi Maxik
Zdravim, po 10ti letem souziti s Fordem Sierra 2.0i GL jsem upgradoval na novejsi model Ford Focus C-Max 1.6 TDCi Trend (80kW). Model jsem mel vyhlidnuty uz dele, tak jsem tady procital i toto tema. Takze jsem tu ted dalsi ... :-). Zatim jsem s nim maximalne spokojeny 8) -
"-- skrytý --" 22.02.07 19:10
« Re: Vnější vstup radia
Konektor na pripojenie AUX alebo CDDJ je v odkladacom priesotre v skrinke pred spolujazdcom za osvetlovacou žiarovkou. KOnektor sa da vytiahnut pinzetou. Popis ako pripojit MP3 cez konektor AUX je na stranke:
[odkaz]
diskutuje sa o tom mezi Ford Focus II