C-MAX

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  18:04

« Re: Re: Re:

Ja tam mám takú gumu ktorá sa dá pritlačiť, no 5. dvere sa mi neotvoria. Dvere otváram iba kľúčom. :-( Mám C-max dovezený z Francuzka . výbava Trend. :roll:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  18:00

« Re:

čo je to ten vag-com :?:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  17:27

« Bez nadpisu

Poradí mi niekto, ako dostať slovenčinu resp. češtinu do palubného počitača?
    Nie je to taky isty princip ako u VW cez vag-com? Ak ano tak si myslim ze nie je problem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  16:51

« Re: Re:

Vam se u Trendu otevira kufr jen dalkovym ovladacem? Ja na ne sahnu a je tam takovy spinac nad osvetelnim SPZ, jen se toho dotknu, tak tam cvakne a pate dvere se mi otevrou :-). No spinac, proste sahnu k osvetelni SPZ, tam je takova ochrana guma, malinko macknu, cvakne tam a uz se pate dvere oteviraji :-). Bez klicku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  16:15

« Re:

Verze Ambiente ma ve dverich zamek na klic, Trend a Ghia pouze el.klicem.S tim nic nenadelas, kolego.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  14:28

« Bez nadpisu

Ako sa este daju otvorit zadne dvere na C-maxe? Mne sa otvaraju iba pomocou dialkového ovladača na kľuči!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  14:24

« Re: Re: Slovenské menu do počitača

Presne tak, to nepujde.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  13:49

« Re: Slovenské menu do počitača

Ač C-Maxe nemám, tipnul bych, že nijak. :?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  13:02

« Slovenské menu do počitača

Poradí mi niekto, ako dostať slovenčinu resp. češtinu do palubného počitača?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  12:52

« Re: Teplomer chladici kapaliny

to 1)namaz
    to 2)Zcela normalni, mam to od zacatku jak popisujes a zadnej problem.Chladici smes je na maximu od zacatku co mam auto a ted momentalne jiz najeto 63000km.Teplota do pulky mi vylezla jenom v Chorvatsku, jinak je to lehce pod pulkou.Zrejme je chlazeni Maxiku trochu predimenzovane(mozna nekde v Africe jezdi porad na pulce a ve Skandinavii u ctvrtky budiku :-) )
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 02.03.07  11:36

« Teplomer chladici kapaliny

Zdravim, asi ted budu otravovat s par dotazama, auto mam tyden na znackach, tak se nedivte, kdyz se budu na neco ptat jako "lama" :-):
    1. povrzavani nekde vzadu mam taky, zkusim namazat :-)
    2. prekvapil me teplomer chladici kapaliny, u jinych aut (treba Octavia) proste vyleze do pulky pole a drzi tam, ale Maxika pri jizde po meste do te stredove polohy nedostanu, je jakoby pod ni? Kdyz auto jede treba mimo mesto, nebo do dlouheho stoupani, tak teplota k te pulce vyleze, ale kdyz pak zase polevim, tak trochu klesne ...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.03.07  14:52

« Bez nadpisu

Tak už je po vrzání. Stačilo trochu přitáhnout zámek 5tých dveří. Ještě jsem to pro jistotu trochu namazal - díky za rady.
  • « 00 Reagovat !

foto Moik

Moik 28.02.07  18:11

« Re: Re: Re: První kilometry

Já mám zase problém s vrzající sedačkou řidiče...nejsem teda úplně štíhlej :-) vážím něco pod 90kg. Nemáte s tím někdo zkušenosti, je to GHIA sedačka elektrická ve dvou směrech, dost mě to štve...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  12:32

« Re: Re: První kilometry

to honya:Presne jak pise Jitus, v servisu mi krome tahel dveri namazali ty gumove kosticky u patych dveri a je absolutni ticho.Zkus to ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.02.07  06:03

« Re: První kilometry

Ahoj, jak je protikus zámku 5 dveří, tak jsou po obou stranách gumičky, asi 1cm na 1,5 cm. Stačí je namastit a je pokoj. Nebo je ještě varianta v mechanismu pásů, který jsou vzadu na sloupcích. Na vrzání jsem expert ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.02.07  22:17

« První kilometry

Taks Maxem mám za sebou něco přes 1200km a zatím plná spokojenost a splnění představ. Auto neokoukané, takřka stejné na ulici nepotkáte. Spotřeba u 1,6Ti-VCT v pohodě a s dynamikou rovněž spokojenost. Jízdní vlastnosti naprosto bezkonkurenční, auto je opravdu jak přilepené, s Octavií ktrerou jsem měl nesrovnatelné. Variabilita zadních sedače super - v rodině skončily bitvy kdo bude sedět vzadu. motor tichoučký, prostě pohoda. Jediné mě zlobí že na přejezdu některých nerovností mi něco jakoby cvakne v zadní části, jakoby ze zadních dveří. Až budu mít čas asi přibrzdím v servisu. Je to jako by byl uvolněný zámek 5tých dveří nebo tak něco.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 25.02.07  21:42

« Dalsi Maxik

Zdravim, po 10ti letem souziti s Fordem Sierra 2.0i GL jsem upgradoval na novejsi model Ford Focus C-Max 1.6 TDCi Trend (80kW). Model jsem mel vyhlidnuty uz dele, tak jsem tady procital i toto tema. Takze jsem tu ted dalsi ... :-). Zatim jsem s nim maximalne spokojeny 8)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.02.07  21:21

« Facelift

Na ford.cz je ceník faceliftovaného c-maxu.
    Už se na něj těším do Genevy.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.02.07  19:45

« Prevodnik CDDJ / AUX

Kto vie kde sa da kupit taketo zariadenie?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.02.07  19:10

« Re: Vnější vstup radia

Konektor na pripojenie AUX alebo CDDJ je v odkladacom priesotre v skrinke pred spolujazdcom za osvetlovacou žiarovkou. KOnektor sa da vytiahnut pinzetou. Popis ako pripojit MP3 cez konektor AUX je na stranke:
    [odkaz]
    diskutuje sa o tom mezi Ford Focus II
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…