C-MAX

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FORD

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.07  14:06

« Re: Kryt motoru

To onesaint: Ja myslel kryt nad motorem, samozrejme i kdyz mam Trenda, tak spodek mam plastem zakrytovany komplet, ze mam problem tam vubec neco videt :-).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.07  13:04

« Kryt motoru

Plastový kryt pod motor se dává pouze na motorizaci 1.8 TDCi a 2.0 TDCi.
    At je to Focus nebo C-Max a pod.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.07  12:37

« Re: Re:

Ten kryt mela jen Ghia(aspon v Belgii).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.07  12:36

« Re:

V testech dopadli nejlepe P7 a byli testovane na MPV.Porazili i Michelin co se tyce opotrebeni,hluk,voda, brzdy ale nevzpomenu si jaky typ Michelinu to byl, ale tusim ze Premacy.Ja jsem to resil na podzim a v akci jsem koupil 205/55 R16 P7 za 2252kc/kus.Budu je davat pristi tyden, tak jsem na ne zvedavej...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.07  12:25

« Plastovy kryt na motoru

Zdravim. Mate nekdo na sve 1.6 TDCi (80kW) ten plastovy kryt nad motorem? Ja ho tam nemam, ale krk bych dal na to, ze kdysi jsem to na nektere fotce z inzeratu k 1.6 TDCi videl, ze ho tam mel. Mam tam na nej uchyty, ale plast nikde. Nebo se daval jen na 2.0 TDCi?
  • 00 Reagovat !

foto

15.03.07  11:10

« Bez nadpisu

Michelin good !!!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.07  10:19

« Letní gumy

Zdar kluci,
    co sa týče letních gum, tož mám tři zkušenosti.
    Z prvovýroby Continentálky Sport contact - výborné, ale moc nevydžaly
    druhé sem zkusíl Bridžestónky - ty hučaly jak sviňa a odešly po 25000 km
    Fčíl mám Mišelinky Exalto 2 - po první sezóně jak nejeté, nehučijá tolik a sedijá perfektně.
    Fčíl sa mně občas stává, že jak zatáhnu EPB tož to občas jak kdyby prasne. Nemáte s tým také nejakú zkušenosť.
    Tak sa opatrujte chlapi a pozor na jarní únavu.
    Zdenda
    C-Max 1,6 TDCi Ghia
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.07  09:24

« Re: Nové letní pneu

Michelin Primacy. Vydrží podstatně dýl, než ty Pirelli, a kvalitní jsou stejně, ne-li víc.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.03.07  08:23

« Nové letní pneu

Dobrý den všem,
    tak mě čeká přezutí na letní gumy a zárověň koupě nových. Mám rozměr 205/55/16, C-max je 1.8 benzín. Původně tam z prvovýroby byly Goodyear NCT5. Byl jsem s nimi spokojený, jen hlučnost by mohla být menší. V hledáčku mám Michelin Pilot Premacy (zimní mám Michelin Pilot Alpin 2 a spokojenost veliká) nebo Pirelli P7 (na starém Focusu byly P6000 a také dobré).
    Co byste mi doporučili/máte nasazeno Vy?
  • 00 Reagovat !

foto Moik

Moik 14.03.07  20:36

« Bez nadpisu

A nemaj to náhodou všechny 1.6TDCi Euro4?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.07  22:25

« Re: Re: Re: Přídavné topení

To Moik: prave ze nemam a diky discoteca jsem si i v manualu precetl, ze nejde nijak ovlivnit jeho beh, spina pri nizsi venkovni teplote, nebo tak nejak to tam bylo napsane. Je to proste automaticke a elektricke - PTC >:D . No ale jeste jsem nebyl pod autem a nemel sundane ty plastove kryty, tak jsem to poradne nezkontroloval, jestli tam jeste neco neni ...
  • « 00 Reagovat !

foto Moik

Moik 13.03.07  21:55

« Re: Re: Přídavné topení

B: no jo mám, jsme taková cestovní rodina a teplo s vypnutným motorem bych v autě přivítal na dýl jak 5 minut :)
    Max má asi 2 možnosti: el. přihřívání vody v oběhu jenom když běží motor. Proto auto topí hned. Druhá je přes PP programovatelný a to musí být asi nezávislý na motoru, když mi to předehřeje auto.
    Max mi topí skoro hned, když je potřeba, proto by mě zajímalo, jestli je ta spirálka na chladicí kapalinu někde vidět...
    Dalin: a na PP máš nějaký programování nebo ovládání?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.07  19:28

« Re: Přídavné topení

Mne povedali, že to pískanie je zo SERVA - elektronického 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.03.07  09:46

« Re: Přídavné topení

Zdar. Podle nemecke kupni smlouvy mam v Maxikovi pridavne 5kW topeni. Taky nevim kde je schovane, ani jak to vypada. Ma to pomoct rychleji ohrat motor, aby to drive topilo. Kdyz nastartuju a je rano zima, tak se zpod kapoty oziva takove piskani a prej to je to pridavne topeni, ale nijak jsem to jeste nezkoumal, auto nemam ani mesic :-). Nevim, jestli uz to je nejaky zaklad nezavisleho topeni a je treba dokoupit treba jen nejaky elektronicky modul, nebo je nezavisle topeni uplne neco jineho ...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.07  22:20

« Bez nadpisu

K čemu přídavné topení? Máš v autě zimu?
  • 00 Reagovat !

foto Moik

Moik 12.03.07  21:21

« Přídavné topení

Já jezdím s tempomatem po dálnici za míň jak bez něj...nebo stejně.
    Zajímám se o nezávislé topení. Pro C-MAX se nabízí přídavné (nevím jestli je nezávislé). Máte to někdo v autě? Podle návodu jsem pochopil, že je to přihřívání chladicí kapaliny elektricky. Jde nějak poznat, jestli to mám v autě i já?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.07  21:17

« jazda s tempomatom

Aku mate spotrebu nafty, ked jazdite s TEMPOMATOM :?:
    Mne to žerie asi 1 l viac podľa PP >:-[] na tej istej trase keď počas jazdy zapíman termostat. Jazdim do prace, stale tá istá posádka, ten isty čas, ...
  • 00 Reagovat !

foto

11.03.07  20:03

« NÁVOD

MÁŠ RECHT NĚJAKÝ JACEK TO DAL PRYČ >:D JÁ TO MÁM VYTISKLÉ TAKŽE NENÍ PROBLÉM TO OFOTIT A POSLAT EMAILEM, BOHUŽEL TO PDF JSEM VYMAZAL, JINAK ČÁST TĚCH DOPLňKŮ JE V KATALOGU FORD FOCUS NA STR. 57, ČÍSLO KATALOGU JE MY 2006.5 CZE cz A TAKY V KATALOGU FORD FOCUS CMAX/2006 STR. 37
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.03.07  12:11

« Bez nadpisu

Daj link neviem to tam najst :*) DIK 8)
  • 00 Reagovat !

foto

10.03.07  13:03

« Bez nadpisu

ford.pl a pak myslím že u c maxe nebo mondea je podpoložka ford boutique, stáhne se to v pdf jsou tam i ceny, mě zaujala ta modrostříbrná klíčenka, no mám to do pl kousek, já jen jestli to někdo neobjednával už u nás...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…